gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 amerika ve avrupada adeta yok satiyomus bu kalemlik tr. de alabilecegimiz bi yer varmı?? [signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 eger burda acilmiyorsa bide şunu deneyin[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 LOL!! ROFL!! ÖEH bu ne ya =)))) koptum ya,bende istiyorum bundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hahah süperde dasha önce açılmamışmıydı böle bi konu?Bu arada harbi bu kalemlikten bende istiorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ayıp :yapma:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Horrible, 18 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki: hahah süperde dasha önce açılmamışmıydı böle bi konu?Bu arada harbi bu kalemlikten bende istiorum :) bilmiyorum kalemlik ve bush die arattırdim ama bulamadim. bende acayim dedim bi topic. :-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kim bulduysa bu fikri bi elini sıkıp tanışmak lazım!! walla çoook hoşuma uzauzaua!!:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Öpücem bunu bulan adamı : )[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bunun ustune bide imeyilime gelen su fikrayi yazayim bari:)) Adamin biri falciya gitmis. Adamin avuc icini inceler incelemez, falcinin yuzu karismis? Adam telasla sormus: "Hayirdir... Halim, ahvalim cok mu kotu?" Falcidan cevap: "Uzgunum... Pek yakin bir vakitte, tum insanligin felaketine sebep olacak bir is yapacaksin!..."Kendini deccal gibi hisseden adamcagiz ne yapsin? Derhal, kendini en yakin demiryoluna atip raylarin uzerinde hayatina son verecek ilk treni beklemeye baslar. Aynen, Anna Karenina misali...Derkeeeeen, yandaki cayirda top oynayan cocuklardan biri topu demiryoluna kacirir. Tam o anda da, yaklasmakta olan trenin chufff!...chuffff!...sesleri duyulur. Cocugu raylarin ustunde goren adam, kendi makus talihini unutup cocuga dogru bir hamle yapar. Oglani kaptigi gibi, son anda raylarin disina yuvarlar. Tren uzaklasinca, talihsiz adam doner cocuga sorar: "Ismin nedir yavrum?" > "George W. Bush!!!..."[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 18 Ocak 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ahah süper :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 güzelmiş :) hereve lazım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 128) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehehe fıkra güzelmiş :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 zaten bide soyle bi topic daha acmistim bushla ilgili okuyamayan varsa bunada baksın.. buda guseldi baya[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 euhe güzelmiş ya :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehehehe hayatımda hiç kullanmadım kalemlik ama bundan bi tane almam lazım....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ahahah süper ya :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: crocodile, 18 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bunun ustune bide imeyilime gelen su fikrayi yazayim bari:)) bu fıkrayı ben adolf hitler die biliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sipariş edelim netten :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: trgdy, 18 Ocak 2005 15:30 tarihinde demiş ki: said: crocodile, 18 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bunun ustune bide imeyilime gelen su fikrayi yazayim bari:)) bu fıkrayı ben adolf hitler die biliodum boyle bi soru az oncede sorulmustu cevap vermistim ve hem soru hemde cevabım silinmis :lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ilginçmiş valla yok satması da normal ^^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhurgoyf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 super yaw bu kalemlık seramıkcı arkadas var soylesek boyle bır sey yaparmı acaba ben de pazarlarım zengın oluruz o_O[signature][hline]so high a price so willingly paid hot blood flows and a ruler is made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: trgdy, 18 Ocak 2005 15:30 tarihinde demiş ki: said: crocodile, 18 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bunun ustune bide imeyilime gelen su fikrayi yazayim bari:)) bu fıkrayı ben adolf hitler die biliodum bende[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E Name:RocknCoke Class:Sorcerer Speciality:Flame Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff Server:Xigenon Level:4x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blueray Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 super olmus ya bende isterim bir tane:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 spr yaa böle kalemligim olsun 10 ytl borcum olsun..:) ama zannetmiyom tr de satsinlar...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bi yerde ladin versionunu gormustum ben bi magazada ne alirsan 1 milyoncularin birinde diyim ortakoydeki galiba princessin dibindeki[signature][hline]imza, tAKA AAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar