Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kalemlik yok satiyor!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

amerika ve avrupada adeta yok satiyomus bu kalemlik tr. de alabilecegimiz bi yer varmı?? [signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

Mesaj tarihi:
hahah süperde dasha önce açılmamışmıydı böle bi konu?Bu arada harbi bu kalemlikten bende istiorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
ayıp :yapma:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 18 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
hahah süperde dasha önce açılmamışmıydı böle bi konu?Bu arada harbi bu kalemlikten bende istiorum :)

bilmiyorum kalemlik ve bush die arattırdim ama bulamadim. bende acayim dedim bi topic. :-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
bunun ustune bide imeyilime gelen su fikrayi yazayim bari:))
Adamin biri falciya gitmis. Adamin avuc icini inceler incelemez,
falcinin yuzu karismis? Adam telasla sormus: "Hayirdir... Halim, ahvalim cok mu kotu?" Falcidan cevap: "Uzgunum... Pek yakin bir vakitte, tum insanligin felaketine sebep olacak bir is yapacaksin!..."Kendini deccal gibi hisseden adamcagiz ne yapsin? Derhal, kendini en yakin demiryoluna atip raylarin uzerinde hayatina son verecek ilk treni beklemeye baslar. Aynen, Anna Karenina misali...Derkeeeeen, yandaki cayirda top oynayan cocuklardan biri topu demiryoluna kacirir. Tam o anda da, yaklasmakta olan trenin chufff!...chuffff!...sesleri duyulur. Cocugu raylarin ustunde goren adam, kendi makus talihini unutup cocuga dogru bir hamle yapar. Oglani
kaptigi gibi, son anda raylarin disina yuvarlar.
Tren uzaklasinca, talihsiz adam doner cocuga sorar:
"Ismin nedir yavrum?"
> "George W. Bush!!!..."[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 18 Ocak 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehehe fıkra güzelmiş :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
zaten bide soyle bi topic daha acmistim bushla ilgili okuyamayan varsa bunada baksın.. buda guseldi baya[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
euhe güzelmiş ya :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
ehehehe hayatımda hiç kullanmadım kalemlik ama bundan bi tane almam lazım....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
ahahah süper ya :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 18 Ocak 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
said:
crocodile, 18 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki:

bu fıkrayı ben adolf hitler die biliodum

boyle bi soru az oncede sorulmustu cevap vermistim ve hem soru hemde cevabım silinmis :lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
ilginçmiş valla
yok satması da normal ^^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
super yaw bu kalemlık seramıkcı arkadas var soylesek boyle bır sey yaparmı acaba ben de pazarlarım zengın oluruz o_O[signature][hline]so high a price
so willingly paid
hot blood flows
and a ruler is made
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 18 Ocak 2005 15:30 tarihinde demiş ki:
said:
crocodile, 18 Ocak 2005 14:20 tarihinde demiş ki:

bu fıkrayı ben adolf hitler die biliodum

bende[signature][hline]K N I G H T _ O N L I N E
Name:RocknCoke
Class:Sorcerer
Speciality:Flame
Main Weapon:+7/56 Flame Wizard Staff
Server:Xigenon
Level:4x
Np:100
Clan:PaticiK
Nationality:Orc

Mesaj tarihi:
spr yaa
böle kalemligim olsun 10 ytl borcum olsun..:)
ama zannetmiyom tr de satsinlar...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
bi yerde ladin versionunu gormustum ben bi magazada ne alirsan 1 milyoncularin birinde diyim ortakoydeki galiba princessin dibindeki[signature][hline]imza, tAKA

AAL' 05
  • Yeni Oluştur...