KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 aynen nerelerden geri çıkmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 bir iki yıldır mesaj yazmadan takip ediyorum Paticik'i ama bunun üzerine ilk mesajı yazma gereği duydum. arkadaşın tam 1,5 yıl süren sabrı için tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 seni yeni gelenler bölümüne alalım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 back from the dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=3uZLgTx_Sqk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 delulace said: bir iki yıldır mesaj yazmadan takip ediyorum Paticik'i ama bunun üzerine ilk mesajı yazma gereği duydum. arkadaşın tam 1,5 yıl süren sabrı için tebrikler :) nik çok feminen, doğruysa burası kasıyor, özelden konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 delulace said: bir iki yıldır mesaj yazmadan takip ediyorum Paticik'i ama bunun üzerine ilk mesajı yazma gereği duydum. arkadaşın tam 1,5 yıl süren sabrı için tebrikler :) ve bu mesajı da editledin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 konuyu hortlatan arkadasa: "ben almisim alacagimi yemisim prusyasini" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Saeros said: spompas said: pardon yanlış ifade ettim galiba, türkçem liseden beri bok gibidir. türkçeciyle takışmıştınız abi onu mu diyosun mezun olunca dövücektik son anda vazgeçtin, bak içinde kalmış yuh nasil hatirladin HAHAHA 10 yil oldu neredeyse aldim ya intikamimi. ama bi ara tekrar okula gidip cila cekmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ahahaha Freemium said: Goering said: spompas said: zaten cok düştü ssd fiyatları. 1 seneye 200 lriaya 256 gb ları alabilir olacağız gibi geliyor ilk ssd cıktıgında 120 gb ını 480 liraya almıştım. dolar o zamanlar 2.10 civarlarındaydı. 600 liraya 512gb alınır. fiyat düşsse düşse 1 senede hedeflenen fiyata bile düşmez. hem ikinci elde sayılmaz. zor alirsin su an dolar/tl 2,45 Freemium said: Bu yıl 256GB SSD lerin fiyatı 70$ ın altına düşeceği öngörülüyor. Zamanı olan beklesin. 512 GB SSD yi 120$-130$ a alırsınız. Gayet rahat alınıyormuş değil mi? Bu arada dolar 3,00TL. 240GB 214 TL http://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682 480GB 398 TL http://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-480gb-530mb-445mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-480g-g26-p-BD805683 oğlum adam beklemiş harbiden ya ahahaha, helal panpa bu öngörün başka şeyler de var mı ona göre alış veriş yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar