Curunir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 uyut abi yazık hayvana her ona baktıktığında için mahvolur yazık ya hayvanın başına gelmeyen kalmamış garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bu konu altinda tartisarak uzmeyelim, ama turkiye de cogu veteriner otenaziye karsidir. benim duzenli musterisi oldugum iki veteriner de kesinlikle yapmiyor. kedi dedigimiz ortalama 11-12 sene omru olan bir hayvan. sonucta hayvani yasattiginiz her gun kendi omrunuzde bir hafta fazla yasatmis gibi hissedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ölürüm de uyutamam onu ben ya. Şu an tek istediğim ölecekse evde ölsün, elin veterinerinde kafeste değil. O yüzden iyileşip, eve gelmesi gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 geçmiş olsun, sakın uyutma yazık abi. boşuna 9 canlı demiyolar, belki tedaviye cevap verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 geçmiş olsun bence de uyutma abi, eninde sonunda her canlı ölüyor belki tedaviye cevap verir bir şey olur.. umarım en kısa sürede durumu iyiye doğru gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Gitti aslan parçası ya. Çok istiyodum iyileşip, bi kaç ay daha yaşasın diye. Hep aşısızlıktan bunlar. İhmal etmeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Edit: Son mesaji gormemistim basin sagolsun cok uzuldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Abi Jaime :< Vay arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 zipzip. muhtemelen su anda diger kedilerinde FECV var. mutasyona ugramadikca fip olmazlar. ancak yaslandiklarinda cok ciddi bir risk olacak. iyi bile baksan yaslandikarinda immune sistem otomatik zayifliyor cunku. ayrica eve alacagin her yeni kedi risk altinda olacak. ozellikle yavrular. mumkunse hangileri tasiyici ogrenmen lazim. FECV agirlikli diski ile bulasiyor. ayni yerde yatmalari o yuzden risk oluyor. yatak ortusu uzerinden vs bulasabiliyor. ayni kum kabi da riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 abi can sıkmak gibi olmasın ama benim sıpayı aoç den almıştım, testler sonucu teşhisi koyan hoca topraktan bile senelerce taşıyıcılık bulaşabilir, aoç deki tüm hayvanlar fip pozitiftir muhtemelen taşıyıcılık açısından, çiftleştirme, kısırlaştırma demişti. bi çok veteriner fip taşıyıcısı olduğunu öğrendikten sonra iç parazit aşısını bile klinikte yapmak istemedi.pis bir şey, yayılmaz umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Sıkıntı şu; veterinerin söylediğine göre tek çözümü küçükken yapılan karma aşılarmış. Aşı başı 50 liradan imkansız benim bu kadar kediyi aşı yaptırabilmem. Ayrıca aynı yatak, aynı tuvalet, onu da ayırma gibi bi şansım yok. E hayvanı da atamam yani taşıyıcı varsa. Acımasız gelebilir biraz ama, iyi kedi harbiden bu zamana kadar ölüsünü göstermiyodu, Jaime kolsuz diye çok gitmemeye başlamıştı dışarı, o yüzden kötü oldu bu. Yıllar sonra ilk defa hayvan gömdüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 belki bana dusmez ama su durumda kedi sevmen ve onlari kendi mekaninda misafir etmen vs hep hayvanlara zarar..disaridan gelen her kedi senin yaninda hastalik kapiyor vs.. yine bana dusmez ama butun kedileri gonderip ortaligi temizleyip 1 tane ile yasamaya calismak daha iyi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 abi o kadar kedi ile nasil yasiyorsun hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Gece uyandırmaları dışında hiç bi problemleri yok ya. Demeyin öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 dana22 said: belki bana dusmez ama su durumda kedi sevmen ve onlari kendi mekaninda misafir etmen vs hep hayvanlara zarar..disaridan gelen her kedi senin yaninda hastalik kapiyor vs.. yine bana dusmez ama butun kedileri gonderip ortaligi temizleyip 1 tane ile yasamaya calismak daha iyi gibi.. Aldığım kedilerin hepsi ya hasta ya yaralı ya terkedilmiş ufaklıklar. Şu ana kadar fipten kaybettiğim ilk kedi bu. Gelip de 5 6 seneden az yaşayan kedi yok. Zamanı gelince giden gidiyor zaten evden. 1 kediyi kaybettim diye diğerlerini sokakta bırakacak halim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Üzüldüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 dana22 said: belki bana dusmez ama su durumda kedi sevmen ve onlari kendi mekaninda misafir etmen vs hep hayvanlara zarar..disaridan gelen her kedi senin yaninda hastalik kapiyor vs.. yine bana dusmez ama butun kedileri gonderip ortaligi temizleyip 1 tane ile yasamaya calismak daha iyi gibi.. Acımasız bir yorum olmuş. Hem kedileri gönderip ne demek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 haklisiniz belki biraz acimasiz ve kesinlikle bu konuda birseyler soylemek belki bana dusmez ama yazilanlardan cikardigim sonuc bu.. yani ortada sinirli alan ve bir suru kedi var.onlardan da bir yada bir kaci bulasici ,simdi yada ileride olumcul olabilecek tedavisi olmayan bir virus tasiyorlar...bu durumun surmesi halinde bulas ve hastalik kesin gibi.simdi olmasa bile ileriki yaslarda bu yuzden sorun yasanmasi da kacinilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 FECV kendisi oldurucu degildir. Bagırsak sorunlarına yol açar. Mutasyona ugrayıp FIPV haline gelirse kediyi FIP yapıyor. o yuzden hangisinde var hangisinde yok ogrenip ona gore onlemler almasını oneriyorum.cok kolay mutasyon olmuyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 zipzip said: Gece uyandırmaları dışında hiç bi problemleri yok ya. Demeyin öyle. aga allah korusunda. su kedi tüyü yutma olayindan dolayi beyinde tümör felan cikiyor. aman diyim dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Peki benim bi sorum var sana. Bu bela benim hep erkek kedilerimde oluyor. Burun akması gibi şeyler, muhtemelen fecv. Bu sıkıntı erkeklerde mi oluyor sadece? 29 yıldır kedi bakıyorum bi kere dişi kedi görmedim burnu akan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Seele said: aga allah korusunda. su kedi tüyü yutma olayindan dolayi beyinde tümör felan cikiyor. aman diyim dikkat et. Zerre inanmıyorum ya ben ona. Olursa da napalım artık sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Seele said: zipzip said: Gece uyandırmaları dışında hiç bi problemleri yok ya. Demeyin öyle. aga allah korusunda. su kedi tüyü yutma olayindan dolayi beyinde tümör felan cikiyor. aman diyim dikkat et. dış parazit ve iç parazitleri yapılıyorsa risk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 FECV bagırsak dısında etkili degil. dolayısı ile burun akması ondan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar