Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlarda erkekler kadar aşık olurmu?


babayigit

Öne çıkan mesajlar

Benim merak ettigim su bir kıza aşık olursun onu ölümüne seversin onun icin tüm gece aglarsın ondan baska birşey düşünemesin koca bir sogukluk cevreni sarar ondan baska hicbirsey duyamaz göremez hissedemezsin...Onun için herşeyini vermeye hazırsındır.Sana sorsalar ikinizden biri ölmek zorunda deseler beni öldür dersin...Acaba bir kızlarda bu kadar şiddetli bir şekilde aşık olurormu?Ben sahsen hiç sevdigi erkek için aglayan onun için ölmeye hazır olan bi kızla tanışmadım.[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ufff allaşkına illa tartışmaya baglıcaksın demi.3metremi asık oluyomuşum ufff kelime oyununa bak şimdi.İlla tartışma programına baglıcaksan byes sana iyiki bişi sordum ha yeter nerde kim topic acsa hemen neresine laf sokim diyen kişilere sinir oluyom git ya...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok saçma bir soru tabiiki kızlarda erkeklere onlar gibi aşık olur gerekirse canlarını verebilecek kdr...Şucins buna daha fazla aşık olur gibi saçma bir ayrım yapmak çok kötü bişey bence...Hiç mi güzin abla köşesi okumuosunuz alla alla :) Ama cidden ben çok kız gördüm uğruna ne göz yaşları dökne ne çok ağlayan....[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşım kızlar da en az bizler kadar aşık olurlar. Burada farkımız şu:

Biz erkeklerin aşk dediği duyguyla onların aşk dediği duygu birbirinden farklıdır. Bir kadından asla senin hissettiklerini paylaşmasını bekleme. Seni çok sevebilir. Ama senin onu sevdiğin şekilde değil.

Yine de dediğim gibi kadınlar bizim aşk olarak adlandırdığımız duyguları yaşayabilirler. Ancak bu duyguları yalnızca tek bir erkeğe karşı hissedebilirler. O erkek de ancak ve ancak kendi doğurdukları oğullarıdır. Bizim aşk dediğimiz şeyle onların annelik içgüdüsü dedikleri şey aynıdır.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor...
Bren - Gnome - Warlock
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne topic açsa laf soksam diye bakmıyorum.
sadece abuk sabuk topic açma becerisi ülkemiz gençlerinde pek bi gelişmiş durumda.sen benim söylediklerime karşılık weremiosan niye açıosun madem topici.
yani bence olmazlar
bence kızlar şöyle
hede we hödö deseydim ii çocuk olucaktım dimi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 16 Ocak 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
sen benim söylediklerime karşılık weremiosan niye açıosun madem topici.

Senin söledigin:
said:
Sly-One,16 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
Kaç kere sölicem kızlar ayrı bi ırk degil onlarada insan diye bakalım

ahanda cevap:
said:
babayigit,16 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Ya biliyorum burda bi ayrım yapmadım.Kızlarda insan ama duygularımız cok farklı
[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bun neresinde şiirsel bir öğe biğr edebiyst parçası var?

anlatamıyoruz galiba aşşağıda kişisel bölümü açıldı bu konular artık oraya hade..

burası edebiyat kısmı[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ask die birseye inamiorum o yuzden diorum ki

kimse kimseye asik degildir, olamaz.

ask tamamen psikolojik birsey yani ciftlesme isteginden kaynaklanan bir durum ama ask die birsey yok bence[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk'ı nasıl tanımladığınıza göre değişir tabiki aşkın varlığı yada yokluğu. Derin bir sevgiyle (anne, baba, kardeş, arkadaş=mix sevgi), fedakarlıkla, onsuz yapamamakla anlatırsanız aşkı bu aşktır işte. Ama genelde insanlar hoşlanmayla aşkı karıştırıyorlar. Şalvara ateş düşünce kimse intahar etmiyor, ediyorsa da kişisel, psikolojik sorunlarından dolayı aptal hormonlarını abartıp gebertiyor kendini. Aşk saatlerce aynaya bakıyormuşsun gibi karşındakine bakmaktır, bütün gece o uyurken aydınlık yüzüne seyredip gülümsemek, mutlu olmaktır aşk. Herşeyin O'nun varlığıyla güzel olması, yokluğuyla ölümü arzulamaktır aşk. Öl dese, kafaya bir anda sıkmaktır. Aşk O'nunla geçireceğin güzel bir an için ecelle anlaşmaya varabilmektir, bütün ömrünü verebilmektir... Ne olursa olsun yanından gitmemektir, kolunu kesip atamamak gibidir aşk, gözünü çıkaramamak. Canı yanıyorsa sevdiğinin, kendi canının 10 kat daha fazla yanmasını ama onun öylecik kalmamasını istemektir aşk. İstemekle kalmayıp aynı acıyı yaşamaktır. Paylaşmak, dinlemek, anlatmak, anlamak, anlaşmaktır. Ne olursa olsun seni bırakmıyorum, seni öğreneceğim, seni henüz bitirilmemiş bir kitap gibi okuyup, anlayıp, yorumlayacağım, en güzel anıları kaydedeceğim boş sayfalarına diyebilmektir aşk, sevgiliyi, ilişkisini, sanatı, eseri gibi görmektir. Ayrı ayrı ölmeden moruk moruk beraber intahar edebilmektir aşk...

Ya işte! Böyle sapıkça sevebilen kızlar tanıyorum ben :D
(Bu arada cidden konu kişisele giriyor, bir transfer yabilir sanirim yakinda.)[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar...genelde aşk isterler ama sonradan sadece aşkın yetmicenii anlarlar sevgi lazımdır onlara...sınırsız sevgi...allaım ben çok mutluyum şuanda bana sınırsız sevgi veren biri var onu sevdiimi biliyorum aşık mıyım?hiç bi fikrim yok!doorusu onu sevmem ve güvenmem fazlasıyla yetio bana..(saol kuzucuuuumm!!!)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asıl erkekler kadinlar kadar sevmiyordur. bi dusunun bakalim sevgilisini aldatan yada esini aldatan (daha cok yada genelde) kadinmidir erkekmidir) kadin eger onu mutlu ediyorsan seviyorsan senin kulun kolen olur. ama erkegin her zaman bi gozu mutlaka disardadir. biz erkekler asla kadinlar kadar sevemeyiz.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 17 Ocak 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

croc:

erkekler daha çabuk aldatıyor diye az mı sevmesi geekiyor?

Hangi erkek anlatabilir ki bana kızlar daha yoğun yaşar daha çok sever diye ? hiç kız olmuş mu?

aldatma konusuna gelince çok fazla seviyor olabilir hem de çok. diğer kısım sadakata girer. senin anlattıklarından kızların daha sağdık olduğu çıkar.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.

[Bu mesaj Dynun tarafından 17 Ocak 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 17 Ocak 2005 10:18 tarihinde demiş ki:
croc:

erkekler daha çabuk aldatıyor diye az mı sevmesi geekiyor?

Hangi erkek anlatabilir ki bana kızlar daha yoğun yaşar daha çok sever diye ? hiç kız olmuş mu?

aldatma konusuna gelince çok fazla seviyor olabilir hem de çok. diğer kısım sadakata girer. senin anlattıklarından kızların daha sağdık olduğu çıkar.


Benim yazımı okursan üst tarafta anlarsın erkeklerden çok sevebilen kızlar olduğunu. Standart erkeklerden çok sevebilen özel erkekler de var. Zaten bunlar %1'lik bir dilimi oluşturuyor. Size aynen yukarıdaki gibi hisseden düşünen bir çiftin bir araya geldiğini söylesem inanır misiniz? Benim çevrem bu tür insanlarla dolu. Ve her gördüğümde çok mutlu oluyorum. Aşka inanıyorum. Ne istediğini, istediğini aramasını, sevmeyi bildikten sonra istenilen sevgiye kavuşulabileceğini düşünüyorum. O bahsettiğim insanlar iş olsun diye şunla bunla çıkim, şunla şeettirim diye düşünmeyen insanlar. Sadece ne istediklerini bilip, şanslarına güvenerek istediklerini bulmuş insanlar, hayatta sadece mutlu olmayı amaç edinmiş insanlar, gözleri havalarda olmayan insanlar, var olma amaçlarının onu çok seven bir eş olduğu insanlar. Küçük hayaller bunlar ama hangimiz gerçekleştirebileceğiz belki de "ne salak" dediğimiz hayalleri, işte bu kocaman bir soru... Kızlar daha çok seviyor, erkekler daha çok seviyor diye bir ayrım yapamam, insanın içinde ne yaşadığı hiçbir zaman belli olmaz. Her iki tarafta sevgilerini farklı şekillerde gösterir. Biri kalkıp intahar edebilir, öbürünün peşinden deli gibi koşabilir, ama bir diğeri yaşamayı, düzeltmeyi seçebilir, sevgi göstermek yerine sevdiğine hizmet edebilir... Neyse işte, kızlar da sever, (içimden erkekler kızlar kadar sevemez demek geliyor ama öyle değildir herhalde böyle bir topic açıldığına göre :D ) O sevgiyi nasıl ifade ettiğinize bağlı birşey....[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...