Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PK (2014) - Bollywood

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

[video]https://www.youtube.com/watch?v=82ZEDGPCkT8?feature=oembed" width="459">

3 idiots yönetmeni Rajkumar Hirani'den ve Amir Khan'dan bir bolywood filmi

oyunculuk yine harika. Amir Khan döktürmüş.

P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.'in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.'in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.'in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz.

Dinler üzerine güzel bir eleştiri var.
kesinlikle izleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Geçen gün izledim, beklediğim gibi çıktı aşağı yukarı. Hatta izlerken kesin şöyle olmuştur dediğim şeyler çıktı aynen. Çok süprizli değil yani.

Dinli minli eleştiri filmi olması güzel bi durum

ama yine dinsever bir söylemle bitiyor.

Bir de şarkılar şu bu güzel, olmasa olmazdı falan onu geçiyorum da arada 1-2 şarkı var, klasik hint dansından ziyade tap dance'lı olanlar, inanılmaz bayık.

Bi de din eleştirisi falan iyi güzel de, sırf o yetmez. Daha bunun kadın erkek eşitliğiydi eğitim sistemiydi (3 idiots'ı izlemedim daha, sanırım o eğitim sistemli di mi?) politikasıydı savaşlarıydı, bölüm bölüm olsa ya böyle. Devamı düşünülüyormuş ama sanmam böyle olacağını.

Yalnız aamir khan'a nolmuş öyle, terminatör olmuş resmen.

Edit:

teke tek, teke tek... teke tek!

bi de o elçiliktekilerin durumu nedir lan allah aşkına, bi tane stajyer parçası her gün arıyormuş da, bana not var mıymış da... zaten o canlı yayında ara bakalım üniversiteyi-elçiliği kısmı komple komedi. AA KOŞUN KOŞUN JAGGU ARADI diye seferber oluyorlar bi de sdgfhsgsfg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...