dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=82ZEDGPCkT8?feature=oembed" width="459"> 3 idiots yönetmeni Rajkumar Hirani'den ve Amir Khan'dan bir bolywood filmi oyunculuk yine harika. Amir Khan döktürmüş. P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.'in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.'in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.'in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz. Dinler üzerine güzel bir eleştiri var. kesinlikle izleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bitmiyor film bi 40dk sı kaldı 3. seansta bitiririm umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 3 idiots gayet overra.... neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Fistan said: bitmiyor film bi 40dk sı kaldı 3. seansta bitiririm umarım valla ben de cuma gece başladım uyukalmışım cumartesi 30dk daha izledim pazar sabahı tamamlayabildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 imamizer said: 3 idiots gayet overra.... neyse. NASI YA NESİNİ BEĞENMEDİN NİYE BEĞENMEDİN VARSA DAHA GÜZEL FİLM SÖYLE DE İZLEYELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 severim ederim de emir han pampa'yı görmekten gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 pontipati said: imamizer said: 3 idiots gayet overra.... neyse. NASI YA NESİNİ BEĞENMEDİN NİYE BEĞENMEDİN VARSA DAHA GÜZEL FİLM SÖYLE DE İZLEYELİM amac ben farklıyım demek işte, anlamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kızlar eqlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 nasıl özdeştiyse artık direk bu geldi aklıma http://img265.imageshack.us/img265/277/lordludvig.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 aynen benimde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 PK diyince başka ne gelcek abi zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Geçen gün izledim, beklediğim gibi çıktı aşağı yukarı. Hatta izlerken kesin şöyle olmuştur dediğim şeyler çıktı aynen. Çok süprizli değil yani. Dinli minli eleştiri filmi olması güzel bi durum ama yine dinsever bir söylemle bitiyor. Bir de şarkılar şu bu güzel, olmasa olmazdı falan onu geçiyorum da arada 1-2 şarkı var, klasik hint dansından ziyade tap dance'lı olanlar, inanılmaz bayık. Bi de din eleştirisi falan iyi güzel de, sırf o yetmez. Daha bunun kadın erkek eşitliğiydi eğitim sistemiydi (3 idiots'ı izlemedim daha, sanırım o eğitim sistemli di mi?) politikasıydı savaşlarıydı, bölüm bölüm olsa ya böyle. Devamı düşünülüyormuş ama sanmam böyle olacağını. Yalnız aamir khan'a nolmuş öyle, terminatör olmuş resmen. Edit: teke tek, teke tek... teke tek! bi de o elçiliktekilerin durumu nedir lan allah aşkına, bi tane stajyer parçası her gün arıyormuş da, bana not var mıymış da... zaten o canlı yayında ara bakalım üniversiteyi-elçiliği kısmı komple komedi. AA KOŞUN KOŞUN JAGGU ARADI diye seferber oluyorlar bi de sdgfhsgsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 başıma bişey gelmeyecekse 3 idiotsa ben de meh demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 al bunu al al al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar