Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL finali?

uncla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AC Milan - FC Barcelona

AC Milan kazanır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Barça alır.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 13 Ocak 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
AC Milan - FC Barcelona

AC Milan kazanır.

böyle bir şey olursa ballı milan kesin alır[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
inter - barcelona / barça alır[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
said:
tunch, 13 Ocak 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
chelsea-barcelona eşleşmesinden galip ayrılan takım kupayıda alır görüşündeyim.

e doğal olarak :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
real madrid-manchester united
real alir.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
finali anders friske verirler juve - barça olur juve alır diye düşünüyorum[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
tunch, 13 Ocak 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
chelsea-barcelona eşleşmesinden galip ayrılan takım kupayıda alır görüşündeyim.

bence de chelsea-barcelona finali oynanır.başka bir ihtimal de şu bu iki takımın finalden önce karşılaşması durumunda kimin final oynayacağı.aynı ülkenin takımları olmasın da...[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!"
Mesaj tarihi:
final gibi maç demek istemiş herhalde :D[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
YAzıyorum buraya Final aksamı eternal demişti dersiniz

Juventus - M.Utd[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
  • Yeni Oluştur...