Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Condenser Mikrofon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi radyo projesi için mikrofon arıyoruz.Ses kartımız şu an yok ama oladabilir(olursa scarlett 2i2)

Behringer c1 i f/p olarak ideal gibi yalnız phantom power yani ses kartı istiyor sanırım.

USB veya varsa başka bişeyden giren bizim işimizi görecek mikrofon nedir?2 kişi yan yana konuşucaz öyle , kayıt şarkı derdimiz yok.
Mesaj tarihi:
mortheria said:

2. el behringer 180 lira snowball 330 falan diyor.De iyi değil mi ki behringer
Snowball çok etkisiz duruyo tip olarak ama , ona da bi bakıyım belki 2. eli vardır.

Preamp gerekecek ona. Snowball gayet iyi, ayrıca toplu konuşma falan yapmak isterseniz seçenekleri var. Karşıdan ses alma, her yönden ses alma gibi. En ucuzu applestore'da bu arada düşünürsen.

Öneri istersen de bende samson c01 var condenser, ucuz sınıfın en iyilerinden. Usbli versiyonu da var tercih edersen.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

bence ses kartına ihtiyacı var gene de. xlr girişine takıyosun pre amplı mis gibi. Efekt falan da ekleyebilirsin.

450 ye aldım aldığım fiyata satıcam.

Takas olursa benim sw35 i veriyim bas amfisi?

Blue snowball 250 lira apple da onu alırız gibi.
Sağolun
Mesaj tarihi:
De bunlar harbi küçük ya böyle 2 kişi kafamız bitişik konuşmak zorunda kalcakmışız gibi izlenim veriyo.Ayak hışırtısını bile alır condenser diyede bişey duydum ama.
Mesaj tarihi:
Alır. Masa üstünde yürüyen kedinin ayak sesini alıyo. Arkadaşımda snowball var, mutfaktaki annesinin öksürmesinden, arkasındaki duvar saatine kadar alıyo :D
Mesaj tarihi:
Amazondan diyelim başka şeylerde aldım vergi hesapla dedim orda çıkan miktar harici ekstra bişeyler gelir mi?

Orda gümrük vergisini katıyoruz diyo ama gümrükteyken elektronik ürün vergisi cart curt falan girer mi üstüne?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Blue Yeti Pro aldık denedik usb den güzel işimizi görüyo.

Ses kartı scarlett solo aldım gelmedi daha , ama bu yeti xlr kablosu 2 çıkışlı l-r ayırmışlar artizlik olsun diye gidip teklisini alıcaz illa
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...