mortheria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bi radyo projesi için mikrofon arıyoruz.Ses kartımız şu an yok ama oladabilir(olursa scarlett 2i2) Behringer c1 i f/p olarak ideal gibi yalnız phantom power yani ses kartı istiyor sanırım. USB veya varsa başka bişeyden giren bizim işimizi görecek mikrofon nedir?2 kişi yan yana konuşucaz öyle , kayıt şarkı derdimiz yok.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 blue snow ball alın. daha profesyoneline ihtiyacınız yok.
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 2. el behringer 180 lira snowball 330 falan diyor.De iyi değil mi ki behringer Snowball çok etkisiz duruyo tip olarak ama , ona da bi bakıyım belki 2. eli vardır.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 0 km m audio m-track aldım cuma günü. Satabilirim istiyosan.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 60 dolara mı ne aldım ben amazondan benimki ice olanı ama, daha ucuzu
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bu usb condenserların olayı ekstra ses kartına ihtiyacınızın omaması işte. samson meteor mic de olur mesela
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 mortheria said: 2. el behringer 180 lira snowball 330 falan diyor.De iyi değil mi ki behringer Snowball çok etkisiz duruyo tip olarak ama , ona da bi bakıyım belki 2. eli vardır. Preamp gerekecek ona. Snowball gayet iyi, ayrıca toplu konuşma falan yapmak isterseniz seçenekleri var. Karşıdan ses alma, her yönden ses alma gibi. En ucuzu applestore'da bu arada düşünürsen. Öneri istersen de bende samson c01 var condenser, ucuz sınıfın en iyilerinden. Usbli versiyonu da var tercih edersen.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bence ses kartına ihtiyacı var gene de. xlr girişine takıyosun pre amplı mis gibi. Efekt falan da ekleyebilirsin. 450 ye aldım aldığım fiyata satıcam.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ben Blue Yeti'nin peşine düşmüştüm zamanında, sonra 10 dolarlık Zalman ZM-Mic1 almıştım sdfs. Yeti'nin kalitesi çok iyi. Amazon'da 80 dolara kadar düştüğü oldu, TR'de Apple yokken 800 TL fiyat biçiyordu müzik dükkanları.
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Rasmon said: bence ses kartına ihtiyacı var gene de. xlr girişine takıyosun pre amplı mis gibi. Efekt falan da ekleyebilirsin. 450 ye aldım aldığım fiyata satıcam. Takas olursa benim sw35 i veriyim bas amfisi? Blue snowball 250 lira apple da onu alırız gibi. Sağolun
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 De bunlar harbi küçük ya böyle 2 kişi kafamız bitişik konuşmak zorunda kalcakmışız gibi izlenim veriyo.Ayak hışırtısını bile alır condenser diyede bişey duydum ama.
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Alır. Masa üstünde yürüyen kedinin ayak sesini alıyo. Arkadaşımda snowball var, mutfaktaki annesinin öksürmesinden, arkasındaki duvar saatine kadar alıyo :D
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ayarlayabiliriz umarım üst katta kendini yere bırakan çocuk var..
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Amazondan diyelim başka şeylerde aldım vergi hesapla dedim orda çıkan miktar harici ekstra bişeyler gelir mi? Orda gümrük vergisini katıyoruz diyo ama gümrükteyken elektronik ürün vergisi cart curt falan girer mi üstüne?
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Gümrüğü kattıysa son ödeme safhasında, başka bir kuruş para almaz adamlar.
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Blue Yeti Pro aldık denedik usb den güzel işimizi görüyo. Ses kartı scarlett solo aldım gelmedi daha , ama bu yeti xlr kablosu 2 çıkışlı l-r ayırmışlar artizlik olsun diye gidip teklisini alıcaz illa
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Abi ya çok iyi değil mi? https://soundcloud.com/blue-mic-samples/male-voiceover-spark-digital?in=blue-mic-samples/sets/spark-digital
Öne çıkan mesajlar