TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://www.victor.com.tr/ abi ben ikna oldum galiba bilemedim. adamların ürünler iyi gibi. f/p olarak çılgın. o kadar çılgın ki adamların ssd kampanyasının mottosu "patron çıldırdı". ben bu firmayla birlikte çıldırmak istedim içten içe. ş'apcam bide. wow oynıcam. diablo oynıcam. tera, gw2 oynıcam. cod bf vb. asla oynamıcam. 14 yaşında bebeleri annemle aynı yatağa sokmam çünkü. ana bizde kudsal. viktor'dan(hehe) alınır mı yani laptop? mesela sonra bide http://www.sanalmarketim.com/msi-gp60-2pe649xtr-leopard-core-i74710hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gt840m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_59255/?ref=akakce&v=1.33.7 var. 840m ekran kartı kesmez gibi geliyo ama? MASAÜSTÜ AL diyecek adam demesin bide ya. pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 tabiki masaüstü al pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 daha neler ya. osman olsun adı oldu olacak ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 "patron çıldırdı" haahhaha sadece oyun için istiyorsan desktop almaktan sni alı koyan birşey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 osman workstation asdhasdhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 olm laptopta nasıl oyun oynuyorsunuz ben onu anlamıyorum zaten. benim bir arkadşa aldı ailenware mi ne, tonla para saydı. alet canavar gibi gözüküyor vs peki arkadşa ne yaptı 24" monitöre bağladı, haricten klave mouse taktı öyle kullanıyor. çok zekice sdf böyle yapcaksan desktop al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DoGMeaT said: "patron çıldırdı" haahhaha sadece oyun için istiyorsan desktop almaktan sni alı koyan birşey mi var?abi evet. mobile olması lazım. desktop var zaten bi tane idare eden. bunu desktop'tan daha iyi olacak şekilde, sağa sola götürüp oyunlarımdan da geri kalmamak için istiyorum. ama zerre fikrim olmadığı için bilemedim. acer almam hacer'i çağrıştırdığı için. lenovoya ısınamadım.(o ne lov? diye anagram oluyo ben napıyım). asus anakartçı. dell business için. böyle böyle bi msi bide gigabyte kalıyo geriye içime sinecek. onların da ucuzunu, kampanyalısını bulamadım. çünkü nowadays dolar is the dolar that will pierce the heavens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 senko said: olm laptopta nasıl oyun oynuyorsunuz ben onu anlamıyorum zaten. benim bir arkadşa aldı ailenware mi ne, tonla para saydı. alet canavar gibi gözüküyor vs peki arkadşa ne yaptı 24" monitöre bağladı, haricten klave mouse taktı öyle kullanıyor. çok zekice sdf böyle yapcaksan desktop al. desktop u işte yanına alıp işyerine tatile götüremiyorsun. bende klavyeyle kullanıyorum su an laptopu zaten büyük ekran monitorde kullanıyorum bide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 3k para verip 2 sene sonra çıkan oyunu ultrada oynayamıcaksın. hem de bilinmedik bi markaya hayatta vermem o kadar parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 monster lara baksana http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2752 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Fin said: senko said: olm laptopta nasıl oyun oynuyorsunuz ben onu anlamıyorum zaten. benim bir arkadşa aldı ailenware mi ne, tonla para saydı. alet canavar gibi gözüküyor vs peki arkadşa ne yaptı 24" monitöre bağladı, haricten klave mouse taktı öyle kullanıyor. çok zekice sdf böyle yapcaksan desktop al. desktop u işte yanına alıp işyerine tatile götüremiyorsun. bende klavyeyle kullanıyorum su an laptopu zaten büyük ekran monitorde kullanıyorum bide sdf abi 5kg'lık aleti istesen de işe götüremiyorsun zaten, al hafif bişi ultrabuk multrabuk taşı koltukaltında. evde de desktop takılç tatile laptop götürmene hiç girmiyorum zaten :) pc başında durmamak için tatile çıkıoz lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 kzpmaza said: 3k para verip 2 sene sonra çıkan oyunu ultrada oynayamıcaksın. hem de bilinmedik bi markaya hayatta vermem o kadar parayı. ilk dediğine katılıyorum ama nedir abi bilindik firma? misal toshiba aldım ben,zamanında alabileceğim en iyisini,ne malzeme kalitesi ne performans olarak istediğim etkiyi alamadım iyi marka değil mi toshiba? yahut sonny vardı kız arkadaşımda,kulaklık girşinden usb portuna herşeyi bozuluyordu,yine keza pahalı bir laptoptu o ben kötü bakmıyorum bilinmedik marka olmasına,ama laptop ve oyun pek olmuyan bir durum,ısınır kapanır,upgrade edemessin,dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 laurelin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Esh allahını seversen zaten dışarıda lodos var. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 cant afford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DoGMeaT said: yahut sonny vardı kız arkadaşımda,kulaklık girşinden usb portuna herşeyi bozuluyordu,yine keza pahalı bir laptoptu o benim de SQNY marka cd çalarım vardı 15 sene önce falan o da bozuldu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Oyle oyun klasinda aletler esek olusu gibi oluyor.Tasirken boynun belin omzun agriyacak.Araba falan yoksa direk heder eder adami.Arabayi park ettigin yerle gittigin mesafe uzunsa gene heder. Okuldayken masaustu gibi klavye monitor mouse baglayip altinada sogutucu koyup hp pavilion bir aleti masaustune cevirmistim.Guzel yani aleti alip okula gitmek isteyince kablolari sokup atiyodum cantaya.Zamanla hayattan yilmaya basladim.Evden metroya 5 dk metrodan okula 5 dk mesafe var.O aleti 5 dk icin bile tasimak zulm yani.Bi ufak subnotebook aldim sonra bu iskence daha fazla cekilmemeli diyip.Uzun sureli gidip bi arkadasta falan sabahlayacaksam memlekete donerken falan aliyodum hp yi yanima.Onun disinda makale okumak icin falan direk ufak notebooku aliyodum yanima ki kitaptan hafif bi aletti. Amac yari mobil bi yasamsa, uzun sure tek bir noktada yasamayacaksan falan notebook yari mobil hayatin bas taci.Simdi isimdeyim gucumdeyim bi masaustu aldim.Yasadigim yer sabit.Sirkettede bir macbook var.Sehir disi is gorusmesi cartcurt bir is varsa aliyorum macbooku yanima.Onun disinda masaustu oyun moyun icin yetiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 donanımhaber de araştırman daha iyi olacaktır.victor bölümü vardı orda.ben olsam monster'dan şaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 barebone sistem olm bunların hepsi. birinin birinden farkı yok yani. aynı kasayı msi da gatewayde falan da görürsünüz. hatta ebayden sadece kasa alınabiliyo, içini kendin doldurursun ama pahalıya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 pulkas said: Oyle oyun klasinda aletler esek olusu gibi oluyor.Tasirken boynun belin omzun agriyacak.Araba falan yoksa direk heder eder adami.Arabayi park ettigin yerle gittigin mesafe uzunsa gene heder. Okuldayken masaustu gibi klavye monitor mouse baglayip altinada sogutucu koyup hp pavilion bir aleti masaustune cevirmistim.Guzel yani aleti alip okula gitmek isteyince kablolari sokup atiyodum cantaya.Zamanla hayattan yilmaya basladim.Evden metroya 5 dk metrodan okula 5 dk mesafe var.O aleti 5 dk icin bile tasimak zulm yani.Bi ufak subnotebook aldim sonra bu iskence daha fazla cekilmemeli diyip.Uzun sureli gidip bi arkadasta falan sabahlayacaksam memlekete donerken falan aliyodum hp yi yanima.Onun disinda makale okumak icin falan direk ufak notebooku aliyodum yanima ki kitaptan hafif bi aletti. Amac yari mobil bi yasamsa, uzun sure tek bir noktada yasamayacaksan falan notebook yari mobil hayatin bas taci.Simdi isimdeyim gucumdeyim bi masaustu aldim.Yasadigim yer sabit.Sirkettede bir macbook var.Sehir disi is gorusmesi cartcurt bir is varsa aliyorum macbooku yanima.Onun disinda masaustu oyun moyun icin yetiyo zaten. eşek ölüsü gibi dediğin aletler 2.5 kg, macbook 2kg.yerleşik bir hayatı olmayanlar için gayet mantıklı gaming laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 viktordan laptop alınırmı okuyup girdim baslıga,ne saçmalamıs dıye dusunuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 satsa alırız niye almayalım. :( edit: o diil de ben şunu alcam galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 senko said: olm laptopta nasıl oyun oynuyorsunuz ben onu anlamıyorum zaten. Aga nargilede raid yapmış adamım ben. Saçma sorular sormayın forumda. aSFASFASDAS. LAptoptan çok güzel oyun oluyo. Desktrop için masa lazım sandalye lazım o lazım bu lazım. HAftasonu hanımı alışveriş merkezine götürüp star bucksta dünya fetheden adama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Hanımı alışveriş merkezine götürmek nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hanımla alışverişe gidip kendini starbucksa nasıl atabildin? taktiği verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar