Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 25 günlük kesmişler 85 tl gelmiş. 2 kişiyiz evde bile değiliz çoğu zaman dikkat ediyoruz bir de o kadar etmesek nolcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Aslında normal konuşmuş adam; "Aralık ayında fatura kesmemişler, biz onları uyardık. Siz Aralık ayında kesmediğiniz faturayı Ocak ayında müşteriye kestiniz. Bu doğru bir şey değil. Her ay kesmeniz lazım. Onlar da bunu telafi edeceklerini söylediler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 sözleşmede aylık kesileceği belirtiliyor özel şirketlere devredildiğinde "uyardık" ne demek gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 http://i.imgur.com/1roWsHr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 fenn said: Birde elektrikle ısınanlar için bu kışın son 20 yılın en soğuk kışı olduğu faktörünüde unutmamak lazım kış 10 gün falan sürdü ya, nereye en soğuk kış. kazak giyemedim doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 400 geldi ev isyan verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 bi bana mı düzgün geliyo lan, ortalama 30-40 lira arası falan geliyor her ay. dağıtıcı enerjisa. thank you enerjisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 400 den aşağı geldiğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 400 gelse evden çıkar baba ocağına geri dönerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 isinmayi da elektrikli hallediyorlarsa az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 valla bana ısınma yalıtımlı apartman sağolsun 70-80 geldi kış boyunca en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 mustakil yalitimli 520. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Tam yoğuşmalı kombiye geçtim. 140metrekare, yalıtımlı en üst kat; 254TL geldi. Evde tshirtle dolaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Evde tshirtle dolaşıyorum 125 geliyo napıonuz la siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 tek kişi olanlar basmasın kombiye coşmayın lan. Ben kılları bile kesip kesmemek arasında düşünüyorum bazen üşümiyim diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Artariel said: valla bana ısınma yalıtımlı apartman sağolsun 70-80 geldi kış boyunca en fazla. Bizim buralar çok soğuk oluyor, kar yağdığı dönem mesela sürekli -20 civarıydı 2 hafta falan; o dönem bile alt ve üst komşular sağolsun 120 lira geldi fatura :P Onların faturalar 300'er lira gelmiş gerçi. Arakat ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 kışın tshirt, yazın çıplak geziyorsunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yazin kese yaptiriyorlar ole bir kat deri ciksin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 gecen ay 80'di, bu ay 120. su da gecen ay 30'du, bu ay 65. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 3 ayda 20 liralık su kullanmışım ben de. Bizim burası ne skiyse çok ucuz su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar