fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2002 Beecher'ın yerinde olsam bayaaa sıkı bir katliam yapardım herhalde. Yani hem çocuğunun elini kesip ona yollayacaksın hemde yaşamayı ümit edeceksin yani olcak iş değil, işin doğasına aykırı.[hline]Obey Your Master! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 uff bayago bhok oldu dizi sait öldü bec kurtuldu vs.. daha güsel olabilirdi[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Gariban orduma katılın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yok bence bok olmadı daha güzel oldu yani baymaya baslamıstı ele basları sunu oldurtuyo bunu oldurtuyo biraz değiiklik her zaman iyidir keller da idamdan kurtuldu manyak oldu. hoyt kafayı yedi felan super oldu dizi bence[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 oz süperdir başka söze gerek yok[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Hiç kaçırmam Oz'u ama bu haftakini izleyemedim.Said öldürülmüş olru mu böyle iş ya :(.Önce Adebisi şimdi Said geberdi Oz'un tadı kalmadı :P .[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yok sait 2 hafta once nalları dikti[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Ben 2 haftadır izlemiyodum bana arkadaşlar anlatıyolardı demekki gecen hafta gitmiş.Vah yazuk :([hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 çok süper dizi valla kesinlikle kacmamalı diyorum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 seinfield vardı o manyak diziydi keşke yine yayınlasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: EagleEye, 04 May 2003 03:19 tarihinde demiş ki: seinfield vardı o manyak diziydi keşke yine yayınlasalar kazaa'dan seinfeld in oz çekin. shlinger,beecher,oreily,augustus seinfeld'de. DAHA NE İSTERİM..? ama bendeki sadece 3 dk maalesef .[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Kerim Sait benim diziyi en büyük s,eyretme nedenimdi ve televizyon karşısında bağrımya falan başlamıştım ben o öldürünce gerçekten çok üzülüyorum saitsiz bir OZ seyredeceğime ama dur bakalım nasıl gelişecek olaylar[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 walla yaw bende en son saidin ölümünü izledim :(([hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 oradaki ibneler çok komik ya adamlar hem yarma gibi hem kel hem de makyaj yapmış görünce kopuyorum hele bir tanesi var kafasında bin tane toka dolanıyor onu gödümmü koptum :lol: bir herifler çağırıyor lan homo buraya gel falan kopuyorum :) adabisi iyidi o ölünce okadar izlemedim ama enson izlediğimde gardiyan manyak karı var bir tane ona koptum hasta ya tam su katılmamış manyak adamlarla zorla yatıyordu yatmıyınca herifleri copluyor valla cop daha makul gürünüyor. [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 May 2003 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Said sağlam adamdı yazık oldu. Eskiden kaçırmıyordum ama artık bir şekilde dizi başladığında ya unutmuş oluyorum ya da işim oluyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 adabisi ölünce gözümden düştü dizi (fanatigiydim) said de gitti arada bir bakarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 en son gösterilen bölüm son bölümdü sanırım,bitti dizi. Son bölümlerde aceleye getirdiler schllinger keller omar white cereal morales hepsini harcadılar :) dizi belirsizlikle bitti,zaten belli bir sonu olamazdı.Kısır bi döngü. Hayatımda izlediim en iyi diziydi sanırım,1. bölümden itibaren tekrar göstersinler e-mail kampanyası fln yapalım.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: axedice, 21 October 2002 01:55 tarihinde demiş ki: Benim adamım Cereal, hani şu irlandalı O'Reilly nin ablak kardeşi.İkisinin bi düğünü dağıtma sahneleri vardı flashback.Ne karizmaydı bea . . . Bide annesiyle babasını yiyen bi piskopat vardı, oda süperdi.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Cereal'in kafayı yemeden önceki hali çok pis[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Nasıl bitti ya dizi olamaz.Bu arada Japon bi herif vardı gardiyanlar bunu coplayarak öldürmüşlerdi piskopat olay olarak.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hangi kanalda oyniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Cine 5 de oynuyodu gece zamanı ama karakterlerin hepsi psikopat[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bitti mi gerçekten bu ??!! bittiyse :hrr: :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 niye bu başlık vizyon bölümünde değil !?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 wala bu oz un 6. sezonuydu bitmez ya sezonu bitirmiş olabilirler[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 06 June 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 şu an bitmez müdür öldü en son yeni müdür geldi sonra bitane gay gecekulübü patronu geldi adam cok sağlam haplarla elalemi ele geçirmeye kasıyo oz da baya seyler oldu son bölümlerde[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Evet en son o clubber gelip bizim jiletçi latin elemana yaklaşmıştı sora noldu bilmiyorum[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar