dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 asenalarda uzak duracaksin arizali oluyorlar..
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 RamsesII said: Paris roxanne standart abi, silikonlu o. Hazal Çağlar gayet iyi TR standartları üstü.Kelly ile kafa kafaya diyebilirim. Ama esas kartımı oynuyorum.Türk monica belluccisi : Asena Tuğal Türk kadınlarının top noktası... hatice şendil varken yüzüne bakmam.
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Hatice'de güzel abi eskiden favori hatunlarımdandı. Ama Asena Tuğal gerçekten çok üst seviye fiziğiyle, bizim topraklarda yanlışlıkla bitmiş nadide bir çiçek gibi.
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bi an Asena Erkin'in kızlık soyadı mı diye düşündüm.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ramses o ne asena mıdır nedir leğen yutmuş karı http://www.dakikhaber.com/uploads/img-asena-tugal--0.jpg afasdasfasda ramsesi de işin piri sanıyorduk adam leşçi çıktı ya btw hatun çirkin değil tabi öyle leş meş dediğime bakma ama mesela o dasha nın değil eline yürüdüğü istiklale su dökemez
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ramses senin zevkini adam chubbychaser çıktı rızababa
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 pontipati said: RamsesII said: Paris roxanne standart abi, silikonlu o. Hazal Çağlar gayet iyi TR standartları üstü.Kelly ile kafa kafaya diyebilirim. Ama esas kartımı oynuyorum.Türk monica belluccisi :Asena Tuğal Türk kadınlarının top noktası... hatice şendil varken yüzüne bakmam. Hatice Şendil'de diş teli var. 2/10 wud nt bang
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 RamsesII said: Paris roxanne standart abi, silikonlu o. Hazal Çağlar gayet iyi TR standartları üstü.Kelly ile kafa kafaya diyebilirim. Ama esas kartımı oynuyorum.Türk monica belluccisi : Asena Tuğal Türk kadınlarının top noktası... =/ abi niye yaşlı görünüo bunlar bu kadar ya. benden 5 yaş küçük bi de.
Editor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 oho siz pati underground da yeni kategorileri görmediniz galiba :)
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dworgian said: RamsesII said: Paris roxanne standart abi, silikonlu o. Hazal Çağlar gayet iyi TR standartları üstü.Kelly ile kafa kafaya diyebilirim. Ama esas kartımı oynuyorum.Türk monica belluccisi : Asena Tuğal Türk kadınlarının top noktası... =/ abi niye yaşlı görünüo bunlar bu kadar ya. benden 5 yaş küçük bi de. 1984lü diyo, 31 yaşında.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Gerci niye oyle dediysem tanimadigim kiza karsi sdf On yargima koyim
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Esh said: Sana da o kadar vursalar. Tovbe ya sdf sldksjaldasjas sorduktan sonra bu yorumu düşündüm ama işte doğru ya yazık
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 yerli de bi şey yok kasmayın boşuna 199x ler gdo kurbanı oldu
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DA2019 said: Dworgian said: RamsesII said: Paris roxanne standart abi, silikonlu o. Hazal Çağlar gayet iyi TR standartları üstü.Kelly ile kafa kafaya diyebilirim. Ama esas kartımı oynuyorum.Türk monica belluccisi : Asena Tuğal Türk kadınlarının top noktası... =/ abi niye yaşlı görünüo bunlar bu kadar ya. benden 5 yaş küçük bi de. 1984lü diyo, 31 yaşında. ben de 1979 luyum 36 yaşında. benimle yaşıt fln görünüo kadın direk
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Esh said: Gerci niye oyle dediysem tanimadigim kiza karsi sdf On yargima koyim için kötü senin =/
di Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ya olm spoiler'a alsaniza su hatunlari ? Kim ne yazmis diye bakmak icin giriyorum tum ofise hatun fotografi gosteriyorum istemeden.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 halbuki home office çalışsan olmaz böyle. bence suç senin :|
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 di said: Ya olm spoiler'a alsaniza su hatunlari ? Kim ne yazmis diye bakmak icin giriyorum tum ofise hatun fotografi gosteriyorum istemeden. aman öyle deme linç ederler. ofisten girme kardeşim madem kadın resmine bakamıyorsun, allah allah ya.
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dworgian said: DA2019 said: Dworgian said: RamsesII said: Paris roxanne standart abi, silikonlu o. Hazal Çağlar gayet iyi TR standartları üstü.Kelly ile kafa kafaya diyebilirim. Ama esas kartımı oynuyorum.Türk monica belluccisi : Asena Tuğal Türk kadınlarının top noktası... =/ abi niye yaşlı görünüo bunlar bu kadar ya. benden 5 yaş küçük bi de. 1984lü diyo, 31 yaşında. ben de 1979 luyum 36 yaşında. benimle yaşıt fln görünüo kadın direk Olm kadınlar daha çabuk yaşlanıyor, bu yaşa kadar anlamadın mı? :)
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Sen de 36 göstermiyosun ben de 38 göstermiyorum zaten. :)
Marty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 o bacaklar ne ya oyle bitmis o bitmis. ramses sen tvde falan goruyosan demek ki, ordan aklini calmislar. havuza denize gidildi mi ortaya cikiyor hersey.
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 şu ismi geçenlerin, resmi konanların hepsi sizin olsun. seçme hakkım olsa da dünyaya bi kere daha gelsem keşke bütün ömrümü emily blunt'a adardım.
Öne çıkan mesajlar