Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 http://content.presspage.com/uploads/277/smirnoff-mojito.jpg bundan buldum evde. en az 3 4 yıldır evde bi karanlık köşede saklanıyormuş unutmuşum. içilir mi? yoksa çoktan sirke ispirto karışımı olmuş mudur üzerinde tek tarih olarak bbe oct 11 falan diyor. içsem ölür müyüm? aynı şekilde bide tekila buldum sanırım ondan zarar gelmez? rahatlıkla gömülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bbe = best before end of date (yani ekim 2011 sonuna kadar gömsen iyi olurmuş) ama tavuk / süt vs. olmadığı sürece en fazla tadı bozulur zaten öyle şeylerde "use by" derler, bbe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 içme günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 içilmez bana gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 bişi olmaz bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 distile içkiye kolay kolay bişi olmaz. boğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 yıllanmıştır daha lezzetli olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 mojito reklamının müziği geldi aklıma lan negzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bbe oct 11 yazıyorsa içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 karar verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 karar verdik... adresi veriyorum..gonder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 içiyom ben bunu. ölürsem yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 uzun bardağa koy yarısından biraz fazla üstüne soda ve buz ekle nane döv at içine biraz da limon sık içilmiyo yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 yazalı 40 dk olmuş steamde en son 20 dk önce onlinemış helvayı kavurmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 leş gibiymiş bu ya nane limon çayına vodka dökmüşler gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 gece içerken iyiydi! >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 kumsalda yudumlardık bunu ama soguk içeceksin bunu diffirize at azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar