Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 dana22 said: patronun sebep bulmasina gerek yok..verir tazminatini isten cikartir.. çoğu patron sıkıntılı bu konuda. arkadaşımın şirkette patron nefret ediyor çalışanından ama tazminat verecem korkusundan adamı işten çıkartmıyor... böyle saçma bi patronlar ülkesindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Ya onu geçinde şu anda sizin iş durumları nasıl yani şu an bizim işler çok iyi müthiş para kazanıyoruz ama patron koklatmıyo mu.Yoksa su an her sektorde kriz mi var.Aslında su an durum baya vahim yani bildiğin üstü kapalı ekonomik kriz var ama dillendirilmiyo benim düşüncem bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 az kaldi az..cikti mi cikacak mi bilmiyorum da calisanlarin hepsini artik baska bir araci kurum ile ise alacaklar sonra no tazminat no kidem no ihbar istedikleri gibi sallayip gececekler..sifir is guvencesi olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Oce4n said: dana22 said: patronun sebep bulmasina gerek yok..verir tazminatini isten cikartir.. çoğu patron sıkıntılı bu konuda. arkadaşımın şirkette patron nefret ediyor çalışanından ama tazminat verecem korkusundan adamı işten çıkartmıyor... böyle saçma bi patronlar ülkesindeyiz. kac yillik calisan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 işin saçma tarafı da o. 2 yıllık bile değil. maaş neredeyse asgari üzerinden yatıyor. patronla sürekli kavgalı haldeler bağrışma çağrışma. mobbing tabiki olmazsa olmaz. kaç kere tutanak tutturdular çalışan için hepsi yalan sebepler tabi. ssk yı azdan yatırıyor diye devlet geçen cezayı kitledi şirkete. kimseye zam yapmadılar o sebepten. böyle saçma patronlar çok var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ne işin var öyle yerde kaç kurtar kendini. yazık günah. kötü iş tecrübesi ve kötü patronlarla hiç bir yere varılamıyor. Bir an önce değiştir. o taşeron mantığı var zaten hizmet oalrak alıyor şirketler artık. ama illaki çalışanların haklarını bir yere yatırmak bir yerlere devlete kaynak sağlamak gerektiğinden çok sıkıntı değil. Asıl sıkıntı yatacak olan tazminatların devlet kasasına girip parça parça verilebilecek olma ihtimali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 zaten devlet ustune yatacak para ariyor..bes leri ic ettiler..issizlik sigortasina yatti yatacaklar..tam batik esnaf modu..para varsa getir getir ben sana soyle oderim boyle oderim modunda..adi da kamuya kaynak yaratmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Dragonfire said: ne işin var öyle yerde kaç kurtar kendini. yazık günah. kötü iş tecrübesi ve kötü patronlarla hiç bir yere varılamıyor. Bir an önce değiştir. kaçabilse kaçacak zaten. mesleği makine mühendisi. üretim mühendisi olarak çalışıyor. o sektör pek kuru anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 yapabiliyorsan kendi isini kuracaksin o sektorde..ufak mufak bir yerden baslayacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Oce4n said: Dragonfire said: ne işin var öyle yerde kaç kurtar kendini. yazık günah. kötü iş tecrübesi ve kötü patronlarla hiç bir yere varılamıyor. Bir an önce değiştir. kaçabilse kaçacak zaten. mesleği makine mühendisi. üretim mühendisi olarak çalışıyor. o sektör pek kuru anladığım kadarıyla. Makinenin hangi alanında, baya iş var o konuda. Tecrübeye ve ek yeteneklere bakıyor. Hiç bişey yapamıyorsa yıldız teknik isg tezsiz okuyup B sınıfı sınavına giriş hakkı kazanacak. Sonra aranan adam oluyorsun. Onu da geçtim pmp alacak en azından yada onların alması gereken illaki başka bir sertifika vardır. Ayrıca oradan kaç kurtulu ben senin için dedim. patidaşımız ezilmesin sinmesin kaçsın kurtarsın kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 yok ya isguvenligi uzmanlarina cok para vermiyorlar diye biliyorum..eskidendi o a sinifi yoktu 15 20 veriyorlar dedikodusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 o eski a sınıflarını iptal edip yeniden denetlemeye sokma olayı vardı yeniden sınava sokacaklardı. b sınıfı 3,5- 6 civarı alıyor normal koşullarda. 10 sene sonrada( 5 de olabilir bilmiyorum) A sınıfı oluyorsun. 10k + bonus alıyor A sınıfı. birde 1-2 ek sertifikaları var işte kuleye tırmanma vs. her tırmanış 1k tl. bizde 2 tane A sınıfı vardı şimid akibetleri ne oldu bilmiyorum ama bir tanesinin aylık geliri 40k tl civarıydı. Diğerine de 10k tl biz ödüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 oha o kadar para veriyorsaniz su anda tanidigim 3 tane a sertifikali var gondereyim hemen..malum su yeni yukseltme sinavlarinda deli gibi adama verdiler diye biliyorum.. arti o eski a siniflarini iptal edemezler cunku zaten mufettis bilmem ne olarak calismis olmak lazim vs sarti vardi a siniflarinda ..yani eskiden harbiden a sinifi olan adamlar cekirdekten yetismis isi bilen vs elemanlardi..simdiki a larin cogu sadece 3 5 sinav sonra a almis, cogu santiye gormemis elemanlar..en azindan bizim a lar ole..hani su an ver santiyeye gik der durur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 işte o a sınıfı olabilmek için 5 mi 10mu yıl b sınıfı tecrübesi aranıyor. bu balonunda patlaması yakındır gibi geliyor bana ama o zamana kadar millet ekmeğini yiyecek. Bizim eskiler işte çekirdekten yeişme eski inşaat mühendisi, makina mühendisi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 130 tl zam aldım. 60 lirasıyla pasta ve ekler aldım. Onlar bile taze çıkmadı, berbattı direk attım. Durum vahim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 cırcır böceğinin ne işi olur parayla, maaşla abi, biz böyle tanımadık seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 pmp denmiş ne pmp si lan türkiyede yaşıyoruz? PmBoktaki bilgilerin süreçlerin %20 sini kullanıyor mudur sence türk şirketleri proje yaparken? (en basitinden sorumluluk matrisi, iletişim yönetimi vs) Etiket alayım diyorsan OK ona bişey demem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Sen hangi sirkettesin bilmiyorum ama, evet kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Bu ay bende maaşıma zam yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ölmüşünüz ağlayanınız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 pmp işe giriş için gerekiyor, çok uluslu ve uluslar arası projelerde işe yarıyor. Artık zorunluluk gibi bişey. swift itil ve pmp güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Asgari ucrete gelen zamla benimde maas 1760 nete yukseldi. Bu kadar beyaz yakanin arasina ırgat olarak pek yakismadim tabi ama, sizin tasarimlari birilerinin uretmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 yılbaşında 300den 400e çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 günlüğümü saatliğimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 %7 - %10 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar