senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ahaha ben bir de yıllardır salonda uyuyorum, ben napcam acaba sdf kız varken kızı uyutup salona geçiyordum uyumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ivy said: Umarım yarına evlenmiş olurum ben de. Hadi hayırlısı. theridone ile yakışıyordunuz. HAYIRLI OLSUN BACIM. YABANCIYA GİTMEDİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 senko said: ahaha ben bir de yıllardır salonda uyuyorum, ben napcam acaba sdf kız varken kızı uyutup salona geçiyordum uyumaya onu bende yapıyom abi öyle yapınca bir daha aramıyorlar ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Öf ivy, Kadın olman bu konuda bir şey değiştirmiyor üzgünüm. Bu "kadınlar şundan zevk alır, bunu güzel bulur" gibi bir konu değil. Niye? Çünkü kadınlar bu tavrı karşısındaki erkeklere gösteriyor. O erkekler de bu sayede deneyim elde ediyor ve konuşuyor işte. Başımdan 1 evlilik geçti, 2. sine gidiyorum biliosunuz ve emin ol kadınların yaşı ilerledikçe evliliğe bakışları da evrim geçiriyor. 20 li yaşların en free kadını 30 lardan sonra evlenmek istediğini fark ediyor. Bunda Türk toplumu etkisi büyük. Ama bu gerçek yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 YA AHAHHAHA Herkes yine playboy. Çapkınlar sizi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ivy said: Bugün bir değişiklik yapacağım ve; Siz haklısınız ya. Kadınların bakış açısı üzerinden konuşurken de haklısınız. Aslında siz hepiniz birer kadınsınız. Ve tabiki en iyi siz bilirsiniz. Minnoş patiler. Sensin kız. Dworgian said: beraber yaşamayı denemeden sakın evlenme. hele şu bold u diosan. Evlencem len, sırf sana inat hemde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 senko said: ahaha ben bir de yıllardır salonda uyuyorum, ben napcam acaba sdf kız varken kızı uyutup salona geçiyordum uyumaya lkdjsaldksja pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 RamsesII said: senko said: ahaha ben bir de yıllardır salonda uyuyorum, ben napcam acaba sdf kız varken kızı uyutup salona geçiyordum uyumaya onu bende yapıyom abi öyle yapınca bir daha aramıyorlar ama :( vannayt demiyom lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bir de 28-30 unda minyon tipli kadınlar var onlar fena direk 20 kuzenim evlenicek kız kendisinden 2 yaş büyük yanında da büyük gösteriyor ama evleniyor 26-28 oluyor yani ama kendi jenerasyonuma baktığımda %80 i evlenmemiş durumda şu an ve 27-29 bandındalar ne garip bir toplumda yaşıyoruz ya şu evlilik konusu çok kötü hem erkek tarafından hem de kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 wastyrx said: Dworgian said: beraber yaşamayı denemeden sakın evlenme. hele şu bold u diosan. Evlencem len, sırf sana inat hemde sdf ok. boşanma süreci için 2 tane canavar avukat tanıdık var ankarada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 neyse şimdi benim A planım bu sene okulu bitirip yurtdışı şansını zorlamak. hatunsa hali hazırda meslek sahibi, geçen işyerinden ayrıldı yenisini arıyor falan. ilişki daha da yolunda gider ve kazık mı batıyor lan diye B planına tutuncak (istanbul) monologlara sokmak istemiyorum kendimi. o yüzden kıskanıp sahiplenmemeye gayret edicem. kısmetini bulcak gibi olursa boynuzlayabilir yoluna gidebilir falan hatta öyle saygılı sevgiliyim. kimisi godoşluk der. pek umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dworgian said: Öf ivy, Kadın olman bu konuda bir şey değiştirmiyor üzgünüm. Bu "kadınlar şundan zevk alır, bunu güzel bulur" gibi bir konu değil. Niye? Çünkü kadınlar bu tavrı karşısındaki erkeklere gösteriyor. O erkekler de bu sayede deneyim elde ediyor ve konuşuyor işte. Başımdan 1 evlilik geçti, 2. sine gidiyorum biliosunuz ve emin ol kadınların yaşı ilerledikçe evliliğe bakışları da evrim geçiriyor. 20 li yaşların en free kadını 30 lardan sonra evlenmek istediğini fark ediyor. Bunda Türk toplumu etkisi büyük. Ama bu gerçek yapacak bir şey yok. Öf deme bana! Şaka şaka de. Ben kadınlar evliliği garanti olarak görüyor lafını saçma buldum, sizin çevrenizde öyle kadınlar varsa o sizin probleminiz. Yoksa evlilik tercih meselesi, 'herkesin kararına kimse karışamaz' Hayır yani herkes ultra milyoner de okuma yazma bilmeyen kadın alıyor sanki. Yorumları bir okuyun, napıyorsunuz siz allaşkına, herkes bir çapkın herkes bir playboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 pompa var mı pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ultra milyoner olmak veya okuyan kadın almak ile alakası yok yahu "garantiye almak" kısmını nakit endeksli düşünmesen ya keşke? imzanın garanti görülmesi hep yapılan bir hata. bunu ben de yaptım. "imza atıyoruz, bu bir kere yapılacak bir şey." vs vs dedim ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Nedir o zaman garantiye almak? Başımda duracak erkek buldum mu? Madem madde maddi olarak değil, ne anlamda kullanılmış garantiye almak lafı? totemic said: bizim kadınlarımız evlılıgı garanti olarak goruyor başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 adamı kafalamak anlamında evlilik sonrası koyvermeye gönderilme yapılmış herhalde. kadın bazı şeylere daha çok dikkat ederken, evlendikten sonra kendini salıvermesi. doğrusu erkeklerde aynı boku yiyor da işte, sosyal olarak kadından başka tür bir beklenti var. hep sexism bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 offf neyse banane ya, evlenen düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 garanti. bir kaç örnek; a) çocuk istiyor kadın. o çocuk için "baba" göstermek istiyor çevreye. işte imza ve garanti b) çalışmak istemiyor kadın. işi olsa bile eşinden geçinmek hoşuna gidiyor. işte imza ve garanti c) a + b d) işi yok kadının. kocayı yaşam garantisi görüyor. işte imza ve garanti gibi gibi çoğaltılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 facebooktan arkadaşlarına nispet yapma dönemi var bide ondan sora salıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Madem böyle görülüyor kadınlar tarafından evlilik, sen neden evleniyorsun bunları bile bile Dworgian? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 en büyük salaklık şu: "imza atıldı mı ok" yok öyle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bu foruma 5-10 kadın daha lazım. Ben tek başıma yetememeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Hadi kap getir arkadaslarini. Yonetim olarak destekliyoruz bunu. Okuzleri de geri tutariz hic endisen olmasin ivy'cim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yaş dediğin insan uydurması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 eskiden yaş mı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar