Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24-27

yav

Öne çıkan mesajlar

Öf ivy,

Kadın olman bu konuda bir şey değiştirmiyor üzgünüm. Bu "kadınlar şundan zevk alır, bunu güzel bulur" gibi bir konu değil.

Niye? Çünkü kadınlar bu tavrı karşısındaki erkeklere gösteriyor. O erkekler de bu sayede deneyim elde ediyor ve konuşuyor işte.

Başımdan 1 evlilik geçti, 2. sine gidiyorum biliosunuz ve emin ol kadınların yaşı ilerledikçe evliliğe bakışları da evrim geçiriyor. 20 li yaşların en free kadını 30 lardan sonra evlenmek istediğini fark ediyor. Bunda Türk toplumu etkisi büyük. Ama bu gerçek yapacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

Bugün bir değişiklik yapacağım ve;

Siz haklısınız ya. Kadınların bakış açısı üzerinden konuşurken de haklısınız. Aslında siz hepiniz birer kadınsınız. Ve tabiki en iyi siz bilirsiniz. Minnoş patiler.

Sensin kız.

Dworgian said:

beraber yaşamayı denemeden sakın evlenme. hele şu bold u diosan.

Evlencem len, sırf sana inat hemde sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bir de 28-30 unda minyon tipli kadınlar var onlar fena direk 20
kuzenim evlenicek kız kendisinden 2 yaş büyük yanında da büyük gösteriyor ama evleniyor 26-28
oluyor yani ama kendi jenerasyonuma baktığımda %80 i evlenmemiş durumda şu an ve 27-29 bandındalar
ne garip bir toplumda yaşıyoruz ya şu evlilik konusu çok kötü
hem erkek tarafından hem de kadın
Sosyal ağlarda paylaş

neyse şimdi
benim A planım bu sene okulu bitirip yurtdışı şansını zorlamak. hatunsa hali hazırda meslek sahibi, geçen işyerinden ayrıldı yenisini arıyor falan.

ilişki daha da yolunda gider ve kazık mı batıyor lan diye B planına tutuncak (istanbul) monologlara sokmak istemiyorum kendimi. o yüzden kıskanıp sahiplenmemeye gayret edicem. kısmetini bulcak gibi olursa boynuzlayabilir yoluna gidebilir falan hatta öyle saygılı sevgiliyim. kimisi godoşluk der. pek umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Öf ivy,

Kadın olman bu konuda bir şey değiştirmiyor üzgünüm. Bu "kadınlar şundan zevk alır, bunu güzel bulur" gibi bir konu değil.

Niye? Çünkü kadınlar bu tavrı karşısındaki erkeklere gösteriyor. O erkekler de bu sayede deneyim elde ediyor ve konuşuyor işte.

Başımdan 1 evlilik geçti, 2. sine gidiyorum biliosunuz ve emin ol kadınların yaşı ilerledikçe evliliğe bakışları da evrim geçiriyor. 20 li yaşların en free kadını 30 lardan sonra evlenmek istediğini fark ediyor. Bunda Türk toplumu etkisi büyük. Ama bu gerçek yapacak bir şey yok.

Öf deme bana!

Şaka şaka de.

Ben kadınlar evliliği garanti olarak görüyor lafını saçma buldum, sizin çevrenizde öyle kadınlar varsa o sizin probleminiz. Yoksa evlilik tercih meselesi, 'herkesin kararına kimse karışamaz'

Hayır yani herkes ultra milyoner de okuma yazma bilmeyen kadın alıyor sanki. Yorumları bir okuyun, napıyorsunuz siz allaşkına, herkes bir çapkın herkes bir playboy.
Sosyal ağlarda paylaş

garanti.

bir kaç örnek;

a) çocuk istiyor kadın. o çocuk için "baba" göstermek istiyor çevreye. işte imza ve garanti

b) çalışmak istemiyor kadın. işi olsa bile eşinden geçinmek hoşuna gidiyor. işte imza ve garanti

c) a + b

d) işi yok kadının. kocayı yaşam garantisi görüyor. işte imza ve garanti

gibi gibi çoğaltılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...