Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24-27

yav

Öne çıkan mesajlar

Haksiz degil yalniz.

Ben bi kac onceki kiz arkadasima evlenmem ama birlikte yasayalim dedigimde siktir lan cekmisti.

Simdi ciprasa bakip masturbasyon yapmayan kadin yok gibi. O yuzden once kendi mentalitenizi degistirin, sonra hayata dair cumleler kurun.

Beyin solcu beden yozgat olmasin
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

erkeği evliliğe garanti seks diye bakar

bunu böyle gören erkekler evlilik öncesi hayatlarında seks yaşayamayanlar yannız.

zira evliliğin erkeğin hayatındaki cinsellik ratiosunu bir süreden sonra düşürmeye başlaması gibi bir gerçek mevcut malesef. ha bunu aşamayan çiftler uzun vadede gg.
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

Bari sen deme bunu Dworgiasdan :(

benim demem ile alakası yok ki.

sor bakalım çevrende kaç kadın evlenmeden birlikte yaşarken çocuk sahibi olmaya tamam der.

aile baskısı olmasa bile "e ya adam giderse?" sorusu yeter zaten.

evliliği zorunluluk olarak görmeden tercih ederek evlenen kişi sayısı gün geçtikçe artacak o ayrı. zira yeni nesiller eskisine göre daha serbest ve özgürlükçü bakıyor ilişkilere
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

abi valla çevremdeki çoğu insan böyle bakıyor evlliliğe
mühendislerle dolu bir yerde çalıştığımdan dediğin gayet tutarlı aslında :)

benim çevremde gelen serzeniş "olm tek eşlilikten yeni çıktın, niye kendini baltalıosun"

bu serzeniş bile gösterio evliliğin cinsellik üstündeki etkisini
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

senko said:

erkeği evliliğe garanti seks diye bakar

bunu böyle gören erkekler evlilik öncesi hayatlarında seks yaşayamayanlar yannız.

zira evliliğin erkeğin hayatındaki cinsellik ratiosunu bir süreden sonra düşürmeye başlaması gibi bir gerçek mevcut malesef. ha bunu aşamayan çiftler uzun vadede gg.

abazalığa ebedi çözüm evlilik diye laf var ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...