imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 pls wot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Sparkcaster said: kermit seni umursasam bir wot yazar yerin dibine sokardım ama neyse 25 yaşıma geldim senlemi uğraşıcam get rekt böylemiydi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ama ya; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 gif de hareketsiz kaldı zaten. öf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Hareketsiz mi? Yoo hareketli bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 hah tmm teşekkürler. websense demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 E yok ama senin mesajın hala hareketsiz. Benimki hareketli. Senin websense gif engellemekten fazlasını yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 BEN ANLAMIYORUM!! =/ neyse sayende koyduk gifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 totemic said: bizim kadınlarımız evlılıgı garanti olarak goruyor başka birşey değil. heee ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Haksiz degil yalniz. Ben bi kac onceki kiz arkadasima evlenmem ama birlikte yasayalim dedigimde siktir lan cekmisti. Simdi ciprasa bakip masturbasyon yapmayan kadin yok gibi. O yuzden once kendi mentalitenizi degistirin, sonra hayata dair cumleler kurun. Beyin solcu beden yozgat olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 türkiyenin mantalite kökten bozuk erkeği evliliğe garanti seks diye bakar, kadını garanti hayat diye bakar... iki tarafında zihni bozuk olunca normal gerçi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ivy said: totemic said: bizim kadınlarımız evlılıgı garanti olarak goruyor başka birşey değil. heee ok. şimdi tutup marjinal düşüncelere sahip bir birey olarak (kime göre marjinal? evlilik is a must diyen kısım için) "öyle değil" deme ltfn ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bari sen deme bunu Dworgiasdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 senko said: erkeği evliliğe garanti seks diye bakar bunu böyle gören erkekler evlilik öncesi hayatlarında seks yaşayamayanlar yannız. zira evliliğin erkeğin hayatındaki cinsellik ratiosunu bir süreden sonra düşürmeye başlaması gibi bir gerçek mevcut malesef. ha bunu aşamayan çiftler uzun vadede gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi valla çevremdeki çoğu insan böyle bakıyor evlliliğe mühendislerle dolu bir yerde çalıştığımdan dediğin gayet tutarlı aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ivy said: Bari sen deme bunu Dworgiasdan :( benim demem ile alakası yok ki. sor bakalım çevrende kaç kadın evlenmeden birlikte yaşarken çocuk sahibi olmaya tamam der. aile baskısı olmasa bile "e ya adam giderse?" sorusu yeter zaten. evliliği zorunluluk olarak görmeden tercih ederek evlenen kişi sayısı gün geçtikçe artacak o ayrı. zira yeni nesiller eskisine göre daha serbest ve özgürlükçü bakıyor ilişkilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 senko said: abi valla çevremdeki çoğu insan böyle bakıyor evlliliğe mühendislerle dolu bir yerde çalıştığımdan dediğin gayet tutarlı aslında :) benim çevremde gelen serzeniş "olm tek eşlilikten yeni çıktın, niye kendini baltalıosun" bu serzeniş bile gösterio evliliğin cinsellik üstündeki etkisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dworgian said: senko said: erkeği evliliğe garanti seks diye bakar bunu böyle gören erkekler evlilik öncesi hayatlarında seks yaşayamayanlar yannız. zira evliliğin erkeğin hayatındaki cinsellik ratiosunu bir süreden sonra düşürmeye başlaması gibi bir gerçek mevcut malesef. ha bunu aşamayan çiftler uzun vadede gg. abazalığa ebedi çözüm evlilik diye laf var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Evlenmeyeceksem beraber yaşamam ben galiba ya, zaten başı yakma kısmı evlilik işte niye iki kişi yatayım ki tek daha rahat uyuyorum ben en basiti O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 RamsesII said: abazalığa ebedi çözüm evlilik diye laf var ya :) abi o çevrenin kafası çok farklı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Onu bilmem de kadınlar erkekle aynı oranda yaşlansa Erkeklerin eli erirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 wastyrx said: Evlenmeyeceksem beraber yaşamam ben galiba ya, zaten başı yakma kısmı evlilik işte niye iki kişi yatayım ki tek daha rahat uyuyorum ben en basiti O_o beraber yaşamayı denemeden sakın evlenme. hele şu bold u diosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bugün bir değişiklik yapacağım ve; Siz haklısınız ya. Kadınların bakış açısı üzerinden konuşurken de haklısınız. Aslında siz hepiniz birer kadınsınız. Ve tabiki en iyi siz bilirsiniz. Minnoş patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Umarım yarına evlenmiş olurum ben de. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar