Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 http://www.crowsnbones.com/wp-content/uploads/2014/08/Commander-William-Adama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 dert penis gibidir, herkes en buyugu kendinde sanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bu lafı çok seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 oğlumun adını okyanus koyacağım. dalgası büyük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Vingthor said: gerek yok bu ülkede ona zaten. amerika mı burası? nasıl gerek yok? esas erkeğin parası çoksa gerek var. zira evlenip herşeyi aldırıp sora boşanmak isteyen gırla ben mesela allahtan evdeki herşeyi evlenmeden almıştım. zırnık vermedim boşanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 isteyen kadınları öldürün arkadaşlar kuranda yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Dworgian said: Vingthor said: gerek yok bu ülkede ona zaten. amerika mı burası? nasıl gerek yok? esas erkeğin parası çoksa gerek var. zira evlenip herşeyi aldırıp sora boşanmak isteyen gırla ben mesela allahtan evdeki herşeyi evlenmeden almıştım. zırnık vermedim boşanırken. bunun için faturaları saklamak gerekiyor mu ya? ben hep attim faturaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi şimdi çok komik geldi soru ama aslında dönüp baktığında çingen kadın çıkarsa haklısın soruda. hukukta sanırım "iddia eden ispat eder" gibi özetlenecek bir mevzu olmalı yani kadın senin evlenmeden aldığın arabayı tv yi fln istemeye kalkarsa onu evliyken aldığını ispatlamak zorunda esas. öyle olmalı yani? ama varsa hukukçu o konuşsun. bende çünkü şöyle oldu olay ex: boşanırken eşyaları satacak mıyız? ben: niye? ex: e eşyaların yarısı vs vsvsvs ben: saçmalama ben aldım herşeyi evlenmeden önce zaten ex: he tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 herşeyde geçerli değil o. özellikle iş hukukunda davalı olan ispat ediyo. oyle saçma bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abow ben iyi yırttım o zaman laskjdaslkdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 paticik de düğüncü olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 büyüdük ya ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Vingthor said: isteyen kadınları öldürün arkadaşlar kuranda yazıyor hahaha kesin bilgi yayalım ADLİYEDE VAHŞET AK PARTİ YASA TASARISI ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR EVLİLİK ORANLARINDA DÜŞME BEKLENİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 16 29 36 44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 hmms beyaz eşyalardan elektronikten yırttım bile o zmn şimdiden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Sparkcaster said: evlilik tamamen hukuksal bir kurum. hayatını bir kadına adamak isteyen evlenmeden de adar. dedi her gece farklı kadınlarla gününü gün eden adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Kermit kirici olma lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 senko said: hmms beyaz eşyalardan elektronikten yırttım bile o zmn şimdiden sdf bahargül abla sana "aşkooom yenisini alalım amaaaaaa" yaparsa görürüm asdklasldasldjks bahargül nasıl bir isim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bende günümügünetmek istedim. nasıl oluyor kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 spark bilir abi onu sadece ona sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 günügünetmenin sonu yok gençler gelin evlenin güzel bir yuva kurun. hadi canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kermit seni umursasam bir wot yazar yerin dibine sokardım ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 wot pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar