yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bence de evlenmeyin evlenmemek devrimci bir davranış bütün sistem insanların evlenmesi üzerine kurulu nerdeyse 80-90 doğumlular geçiş kuşağı 2000'lilerin kafa daha temiz olur belki bir ara kötü bir devir geçer bu sefer de evlilik dışı ilişkilerin toplumsal problemleri sarar dört bir yanı sonra da denge bulunur falan du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Bence dworgian bizi kıskanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 açtığım konunun buraya bağlanıp kısır döngüye girmesi hayati endişelere gark etti beni ayrıca sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Evlenip, balayına gideceğime bekar kalıp alayına da gidemiyorum. Kısaca bir yere gidemiyorum. Öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 7-8 yaşa kadar çıkılır ya noeğlacak, all natural olsun yeter. Http://www.youtube.com/watch?v=4WTA_8waxTo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 wastyrx said: Bence dworgian bizi kıskanıyor saf mısın kıskansam evlenmem olm kimse kafama silah dayamıo :) ben sevdim aile ortamını. güzel yani. edit: geyik yaptığını biliorum diye yazayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bugün yine 16 sayfa ne konuştunuz arkadaş, bıktım geriden gelmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 evlen vs evlenme. bu kadar. sonuç belirsiz. okuma boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kız bulma taktiği verildi mi ? 0n3 evlendirilmeye çalışıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ya sevgili olayı overrated bişi. boşverin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ee bu sayısal loto topağa değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Madcat boşver canım, bugün cuma hadi bira iç sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Mübarek gün alkol içilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ivy said: Madcat boşver canım, bugün cuma hadi bira iç sen. Ivy kız arkadaşlarını getirsene foruma. Di benim nickimi düzeltecek. sevaba girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 barbut mu yapacaklar nicki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Barbu yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 barbunya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 barbi yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Geçen birine bir konu gösterdim, aa ne bu üye olayım ben de dedi. Duur diyip eline vurdum. Ben 10yıldır üyeyim, çoğu abim gibidir o yüzden katlanıyorum bu minnoşlara dedim. Bak mesela ders çalışmamak için neler yapılır diye biri soruyor hemen 31 yazıyorlar dedim. Ayyyy dedi, vazgeçti. Bu da benim minik hikayem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 pinar mi adi ehe ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Değil ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Adı önemli değil önemli olan dış güzelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 AYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 2 kür ramses vereceksin yemin ediyorum bir daha internete girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ne çok yazışmışsınız gene ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar