DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 köpeğim egzama olmuş. bi süredir vucüdunun çeşitli yerlerinde pembelikler vardı. veterinere götürdük dün egzama olduğunu söyledi, hafif yara olan bi yer vardı orası için merhem, antibiyotik ve kortizon verdi. haplarını veriyoruz ama kremi sürerken sorun çıkartıyor yara olan yere. biraz agresif kendisi, orta boy bi terrier. yaralı bölgesi olduğu için krem sürmek için yaklaştığımda hırlıyor ve dişlerini gösteriyor. iki kişi sürüyoruz kardeşimle. birimiz sıkıca boynunu tutuyor diğerimiz sürüyor. benim tek endişem sürdükten sonra agresifliğinin geçmeme ihtimali. her ne kadar sakin yaklaşsam, sakin cümleler kurarak rahatlatmaya çalışsam da bazen o gerginliği atamadığını hissediyorum. az önce de ısırmaya çalıştı yine sürerken. bir yandan da fazla kaşıntısı olduğu için sürmek durumundayız günde 3 kere. ne yapsam da rahatlasa birazcık, en azından sürerken zorlamasa bu kadar? ufak çaplı bi uyku ilacı-antidepresan falan versem yemeğiyle birlikte sakinleşir mi? tamamen cahillikten soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Beklazon tarzi bir pomat verdi sanirim. Pembe ve mavi renklisi var. Kisa surede gecicektir. İsirmasindan veya kremi surdukten sonra bolgeyi yalamasindan cekiniyorsan elizabeth yakalik kullanabilirsin. Sebepleri zaten veterinerin soylemistir ama ozellikle bu donemde bir seferlik orijen - acana gibi ust duzey premium mamalar kullanmani tavsiye ederim. Sakinlestirici konusunda; kopek-kediler icin sedapet jel var. Yatistirici etkili. Yolculuk oncesi falan kullaniliyor genelde. Vet tavsiyesi olmadan kullanmamani tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 evet mamasını değiştirdik şu an farklı bir şeyi yiyor. o yakalıktan var ama sürekli hareket ettiği için pek bi işe yaramıyor bu saldırganlk konusunda. dediğim gibi aslında anlık saldırganlığı çok önemli değil sıkıca tuttuğumuzda pek bi halt yiyemiyor kamil. tek derdim bıraktıktan sonra (önümüğzdeki 1-2 gün) anneme ya da kardeşime saldırması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Kopegini en iyi sen tanirsin. Sahibi olarak seni goruyor ve yinede hircin davraniyorsa kardesin veya annene daha ters davranabilir. O irklarin sagi solu belli olmuyor deliler biraz :) Uygun boyutta elizabeth yakaliktan kurtulmasi mumkun degil. Kisirlastirma sonrasi bile onu veriyorlar yalanmasin isirmasin diye. Biraz buyuk ise yakalik sorun olmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Abi köpeklere yaklaşımında veya onla ilgili alacağın kararlarda unutmaman gerek şey onlar ne makine ne de insan.Bir insan gibi beklentilerin olmamalı, bir makine gibi şöyle eğitildi böyle programlandı kafasında olmamalısın.Eğer tedirgin olduğun bir şey varsa önlem al.İstersen bi dönem o boyunluktan tak veya önerilen başka yöntemleri düşün ama ben ona güveniyorum aslan oğlum durumları biraz riskli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Yalniz sahibine bile hircin davraniyorsa tehlikeli gerci terier dedigin kedi gibi birsey. En azindan o kadar atik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar