Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topla v0.81a [29ocak15]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son durum böyle oldu. Mikro kasaya döndüm çünkü sağa sola götürmesi rahat olur benim için. Ayda yılda olsa da lan partileri oluyor arkadaşlar arasında. Mikro anakart seçip koydum ama nasıldır o gigabyte pek bilgim yok.

Şu sistemle alıp 4-5 sene arkamdaki bakmadan akar mıyım her çıkan oyunu medium ve üstü görerek?

Bir de mAtx ile ATX anakart arasında çok performans farkı var mı?

http://i.imgur.com/fWNBpMK.jpg
Mesaj tarihi:

Şu video'yu incele istiyorsan, mATX kasa/anakarta DH14 takmış.

Hani sığmış da sığmama şansı da var.

Daha küçük bir CPU soğutucusu tercih etmeni öneririm.
Mesaj tarihi:
üstteki kasayı order etmiştim tam ancak ellerinde anakart stok yokmuş ne takalım dediklerinde biraz araştırmaya kalktım ve 'parça parça ben alırım kendim montajlarım emenike' diyip iptal ettirdim siparişi. sağolsunlar zorluk çıkarmadan tamam efendim dediler. buraya bi +rep.

kasayı corsair air 240 cube olarak 340₺'ye aldım.
dolarda 2,87 bandına düşmüşken amazondan ekran kartı, ssd, ram ve cpu soğutucu siparişi geçtim.

- EVGA GeForce GTX970 4GB FTW Gaming ACX 2.0
- Samsung EVO 250GB SSD
- Corsair H80i GT Liquid Cpu Cooler
- Corsair Vengeance LPX 16GB (8GBX2) DDR4 3000 MHZ CL15 RAM

şu listeyi kargo ve vergi dahil 781$'a satın aldım. Tl bazında 2,250₺'ye geliyor. Şu ana kadar kasa, gpu, bellek, cpu soğutucu ve ssd için 2,600₺ harcadım.

Anakart ve işlemci ikilisi için de beklemedeyim. O/C yapmaya elverişli bir anakart ile birlikte i5 yerine i7 patlatabilirim dolar daha da düşerse. :)
Mesaj tarihi:
AA Black Friday var di mi ay sonunda.

Abi ciddi indirim oluyorsa pc bileşenlerinde order'ı cancel edeyim hemen?

Parayı da i7 6700k'ya gömeyim. Hepsiburada'da 1,250₺'ye inmiş. Çek de veriyor, okuturum DonanımHaber mezarcılarına 3-5 kuruşa.

win/win ??
Mesaj tarihi:
Ya parayı 6700k yerine (6600k oldukça uygun bir seçim şu an) 980TI'a gömmek daha mantıklı açıkçası ama bütçe uygunsa ikisini de yapıştır geç yani.

970 ıslık çalan model çıkarsa acılar büyük olur.
Mesaj tarihi:
Yakın zamanda yeni sistem toplamayacaksan DDR4'lü tabi ki alıp kullanabilirsin ancak önümüzdeki sene AMD'nin yeni işlemci serisi çıktığında piyasada bir hareketlenme olması da muhtemel tabi.
Mesaj tarihi:
i7 patlattım ya.

1,200₺'ye geldi. 250 liralık da hediye çekini de 200'e falan okuttum mu 1,000₺'ye gelmiş olur işte.

i5'ler 850 falanken şu an 150 lira daha koyup i7'lemek iyi bir deal gibi.

Amazon'u da iptal ettim. 27'sinden sonra Black Friday'de alırım. :)
Mesaj tarihi:
Amazon'da Samsung evo 250gb ssd kargo dahil 79 dolardı. 225 liraya falan geliyordu fiyat zıplamış 85 dolara ve vergi muafiyet sınırını da aşmış haliyle.

Bu aralar takip edin abi deallar başlamış ufaktan. Ssd ve bellek alacaklar için tam zamanı bence.
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/iZJT1fE.jpg

Şuna bir yorum alabilir miyim.

-Monitörlerden 1ini alıcam hangisini bilmiyorum.

-Anakart ve kasayı random seçtim daha ucuz ve mantıklı bir çözüm varsa onlarla değiştirebilirim. OC yapmam ondan anakart OC destekli ve pahalı bir versiyon mu bilmiyorum.

-İşlemciyi 6600 mu almalıyım bi farkı olur mu benim için.

-HDD cavier blue alsam bi 100tl daha ucuz galiba bi farkı olur mu.

-Total 5000e çıkabiliyorum zorla bu çerçevede değerlendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...