Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ikisini de yapamayacaksın. başlamaya yeltenip erkenden bırakacaksın. facts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 tango dil salsa ögren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 salsa diil rumba öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 evden çık yürüyerek sahile girip turla. ama giderken hep ara sokaklardan ilerle. ulusu, etileri gez. Bunlar insansa ben neyim diye kendini sorgula. Ne iş yapıyo lan bunlar de. veya YEMEK YE! hedef belirle kendine istanbuldaki bütün hamburgercileri deneyecem veya tavuk dönerleri yiycem veya balık çorbalarını deneyecem vs.vs.vs... istanbuldaki bütün İBB'lere bir kere uğra hangisinin manzarası daha güzel hangisine kız götürülür öğrenirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 hepsini salla salsa sos ogren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Goering said: forgiver said: nası olsa trollüyen trollüycek istanbul'a taşındım eşyaları anca toplardım, daha 1 hafta iznim var hava soğuk olmasa şehir dışı giderdim asdadfd fatih'te itfaiyenin orda karadeniz pidecisi var, ye sonra konuşalım lel 15 snedir biliyorum orayı ve ilginçtir bozmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Eve kız at dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 zeper said: fatih'te ağa kapısı var(kafe) enfes manzaralı çok hoş bir yer öneririm-karadut çayı da çok güzeldir. eheh ıhlamur içmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 wastyrx said: Eve kız at dendi mi? bak şimdi sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bachata ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Wishmaster said: ikisini de yapamayacaksın. başlamaya yeltenip erkenden bırakacaksın. facts. kız arkadaşım, 3 güne nişanlım yaza da eşim olacak insan tango öğretmenliği de yapmış bir birey. dans etmeyi çok istiyor. ben zaten öğrenmeyi istiyorum =) facts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Kafana sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dworgian said: Wishmaster said: ikisini de yapamayacaksın. başlamaya yeltenip erkenden bırakacaksın. facts. kız arkadaşım, 3 güne nişanlım yaza da eşim olacak insan tango öğretmenliği de yapmış bir birey. dans etmeyi çok istiyor. ben zaten öğrenmeyi istiyorum =) facts tamam döt oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Dworgian said: Wishmaster said: ikisini de yapamayacaksın. başlamaya yeltenip erkenden bırakacaksın. facts. kız arkadaşım, 3 güne nişanlım yaza da eşim olacak insan tango öğretmenliği de yapmış bir birey. dans etmeyi çok istiyor. ben zaten öğrenmeyi istiyorum =) facts Ne evleniyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 @wish haşa ne demek @rasmon yes sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 herkes biz mi olm millet çatır çatır evlenip çocuk yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 dur. çocuk kısmında dur. o öyle acele değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Evlilik iyi de çevresi kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 :) seneye bu zamanlarda koyarsın bebenin resmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ağzından yel alsın. seneye dio ya. töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Rasmon said: Evlilik iyi de çevresi kötü ya. sjkdlajdklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Çocuktan korkma bu kadar ya. Sende tam baba olacak adam tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 abi istemiyorum henüz. hani seneye bu zaman için zaten nisanda olması lazım ki saçma, biraz eşimle zaman geçirelim istiyoruz. sora çocuk olunca "hayat = çocuk" oluyor uzun süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 nice yiğitler eridi gözümün önünde çocuk yapınca 2 haftada bir rodos-kıbrıs yapan adam yanımda en ucuz prima'yı arıyordu geçen gün. Adamın gözlerindeki kill me ifadesini görünce içim sızladı yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 O zaman cocuk yapma forgiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar