Zikko Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 maşallah yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Şimdi mesela ben daha bu spawnlar koyulmadan bir yeri markladım diyelim, üzerine spawn koyuldu bu yerin. Hem de tam spawnın ortasını marklamış olsam mesela, böyle bir markı ne kadara satsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 üzerine recall olunmaması lazım. bi çaresi var da fixlerler onu. ayrıca dün öm me dönmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 dün eve gidemedim ya çok geç gittim, bu akşam gidelim beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Spawnların üzerine marklanmıyor. Recall olayınıda hallettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ya biri dungeon şehir kitabını versinde kopyalıyım.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Kopyalarsan beni de dürter misin ? Yok mu beyler aksiyona giden, boşluktan scribe yazıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 o dungeon kitabını kopyalayan olursa bi alo desin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 +12 longswordum var herkes akıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 neyden düştü +12? ayrıca komunite olarak çok suckssınız lan. tili ye iki soru soruyorum cevap yok, sonra şebelek şebelek kal ort basıyor birşey demeden. teessüf ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 tiliye laf yok gönül koyarım bak.kankam olur kendisi. ice dragon kestim ya ice dungeonda ondan düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 beybisiboyzlar nickleride yazalım paslaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 hi my name is Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 dragor slayer fln ünvan var mı 150 dragon kesince veya chicken slayer 5000 tavuk kesince tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Somon said: dragor slayer fln ünvan var mı 150 dragon kesince veya chicken slayer 5000 tavuk kesince tarzı yok yok yok yok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 bu arada yavercik adlı mf warlockumu da kasmaya başladım tüm fakirlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Dün gece zindanları keşfetmeye giden oyuncularımızın peşine takıldık gizli gizli. Covetous zindanına gittiler, bazı yerlerin darlığından dolayı içeriye atla girilmiyor. Koşarak geçmeleri gerektiğini anladılar. İçeride yaratıklarla dövüştüler, para kazandılar ama en son güçlü düşmanları Orcish Brute hepsinin sonu oldu. Ölüm kaçınılmazdı onlar için. foto Oyuncularımızdan habersiz aldım screen shotları, umarım darılmazlar. Eskiyi özleyen kişiler aramıza birer birer geliyorlar, birlikte daha güzel bir server olmak için gittikçe büyüyoruz. Umarız sizleride aramızda görürüz. Bu da bonus bazı arkadaşlar dövüş skillerini bitirip actiona çıkmaya hazırlanıyorlar. Bunu paylaşmadan edemedim. Bunlar çok iyi bir grup ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 bende o kadar oralarda fink atıyorum, hiç benim içinde olduğum bir resmi koymuyorsun BeIlow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Black_Hand said: neyden düştü +12? ayrıca komunite olarak çok suckssınız lan. tili ye iki soru soruyorum cevap yok, sonra şebelek şebelek kal ort basıyor birşey demeden. teessüf ederim nerde oldu bu ya? öyle şey yapmam afk yımdır soru geldiğinde. sor soruları sor özelden sor skypetan sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ahahah adam ss çekmiş habersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 abi minblast fena 100 resistliye 50 30 resistliye 75 falan vuruyor auhaehuaeuh bi ayarç çekerler yakında minblast ve resiste yazdım forumada zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 mind blast'ın resist ile alakası ne ki ? int'in arasındaki fark kadar yüksek vurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Vesper altın madeni yemin ederim ne kadar scribe varsa orda kasıyolar. Parayı falanda bankaya atmıyolar kimse yok sanıyorlar ama benim ulaşamayacağım yer yok bilmiyorlar. Sağ olsunlar bugünde karnımızı doyurduk. Yakında kıllanıp yeni yerler keşfetmeye çıkarlarda nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 lanet olasıca fazla eğleniyoruz.adamlar yapmıs serverı haco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 aileyide yapıştırdık sdgkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar