tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 fransuxa açlıktan ölcen birazdan. hırsız da yanında akbabalar toplandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 akbaba derken, snooping kasıyorum saolsun Fransuxa sayesinde, birsey caldigim ettigim yok, degisik degisik konusmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 alıngan hırsızmış sözlerimize dikkat edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 :), dikkat edelim tabii, sonra herkes arkasina bakmadan kacio, ben kasacak birseyler bulamiom, ben zararsiz hirsizim, herkes izin versin bana kasayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 hırsız karakter açıp hırsız denilince sinirlenmek de çok değişikmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ozur dilerim, atarli gozuken bir cumle kurmus bulundum ama butun cabam rahat kasabileyim diyeydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 stealing 100 yaparsan helali hoş olsun itemlerimiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 çalmak için kasman lazım. e kasmak için de çalmak lazım. sen yanlış mesleği seçmişsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 yalnız tanıtımlara dot da görev yapan vs demişsiniz de öyle bir şey yok düzenlerseniz iyi olur ahsdfsg. magic arrow dan da gokku var sanırım, gokku varsa sınırsız bug vardır dikkat edin. gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 bu wanted kimin fake i ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 yetti baltaladığın bas git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 şu forumun gördüğü sayılı gereksiz insanlardan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 balta mı ? ne baltası pardon da sene olmuş 2015 beilow server açmış, sevdiğim de bir insandır iyi yapmış eğlence ortamı sunmuş, balta gerektirecek bir mevzu yok yani, hemen salya akıtmayın lütfen. tanıtım yazılarına dot sunucusunda görev alanlar mevcut denmiş öyle bir şey yok. ikincisi de magic arrow denmiş ordan da %100 gokku vardır ve kendisi 90 lardan kalma, kod yazmayla pek alakası olmayan beceremeyen( görsel olarak yaptıkları güzel hakkını yemeyelim ) biri. bu sebeple de akla hayale gelmeyecek stabilite sorunları ve buglara yol açacak scriptler yazan birisi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 tili charı tam karı pezevengi gibi giydirmiş ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 kendimi yansıtmaya çalıştım biraz. diablotg karakterini guardlıyo npcler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Arkadas su npc'lerde ya, isim vardi, gardlamislar, olmusum, 1.5 saatimi heba ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 bandajla resleyemedim ya yetmedi healing yoksa reslicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 @diablotg oyundaki polymer senin charın mı? ben de hırsız kasıcam, yardımlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 resledim karakterini de guardlıyolardı. 50 player olursa ben de kasıcam hırsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 item çaldırınca olayı çok içselleştiriyorum. hani her şeyiyle uo'nun oyun olduğunun farkındayım ama hırsızlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Online sayısı nası oyniyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 stealing kasıcak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Hırsız kasmaya giriyom zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Bu arada servera giriliyor mu bu aralar ben giremiyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 abi server kapandı maalesef. yeterli üye sayısına ve sponsora ulaşılamadığı için kapatma kararı aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar