Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bard's Tale IV

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Performans sorunlarını bir tarafa birakırsak, oyunun başarılı olduğu kısım, tamamen combat ve bilmecelere odaklandığımız zindanlar. Onun haricinde hikaye, diyaloglar, karakterlerin görünüşü vs. vasat altı. Witcher veya Fallout gibi hikaye odaklı rpg isteyenlerin beklentilerini karşılamaz. Eski Bard's Tale oyunları, Dungeon Master, Eye of the Beholder veya yenilerden Legend of Grimrock tarzı oyunları sevenler ise bunu da sevebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arcane said:

legacy mode genel olarak kabus olur.

fakat normal asiri kolay olmus. keske legacy ile normal arasinda bir ayar olsaymis. hatta kendimiz belirleseymisiz hangi mekanik icin hangi ayari istiyoruz. mesela ben sadece guild'de save etmek isterdim fakat ekstradan leveling esnasinda reroll olsun isterdim. XP daha yavas gelsin isterdim. bir kez dungeonda spell pointleri bitirdigimde 3 level up kazanmistim. gibi gibi...

forumda dev ayri ayri ayarlar koyacaklarini soylemis. o esnada yeni oyunla mesgul olurum diye tahmin ediyorum. ilk oyunun yarisinda nostalji metremi doldurdum.

abi bu gece olayını nasıl geciyoruz ya. Rest mest yok mu oyunda. Dükkanlar kapalı bekliyorum boş boş
Sosyal ağlarda paylaş

haaaa... onda rosco'nun dukkan acik. spell point doldurabilirsin. gece genelde dungeon yapiyordum. eger dungeon yapacak durumda degilsen sokaklari farmlarsin. daha cok gold dusuyor olmasi lazim.

leveling onda oyle iste 1985 stili sdfg. dogru stat disinda HP, crit falan da roll oldugu icin eziyet.

int disindaki statlar her karaktere gidiyor aslinda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Konu başlığı BonePART tarafından The Bard's Tale IV olarak değiştirildi
  • Yeni Oluştur...