Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://stardock.cachefly.net/www_offworldtrading_com-assets/media/ss/OffworldTC_MainMenu_full.jpg http://offworldgame.com/ Marsta gecen ticaret oyunu, birimlerle savas yerine uretim, alim-satim, hack, black market vb falan yapiyoruz rakip sirketlerle, http://www.youtube.com/watch?v=Xsayg87_Y2s Offworld Trading Company is a real-time strategy game in which money, not firepower, is the player's weapon. Players must stake their claims to resources and wrest any advantage they can buying and selling on the real-time marketplace – but greasing some palms on the black market for a timely pirate raid on a rival’s supply chain can make all the difference. The difference between Offworld Trading Company and traditional RTS games is that you don’t build up and command armies with the goal of blowing up the enemy base. Instead, the player with the craftiest insight into the player-driven market is likely to win. The only direct conflict is through the black market, but players interact constantly through the market as it reacts to supply and demand in real time. http://stardock.cachefly.net/www_offworldtrading_com-assets/home/latest_media/jan28/OffWorldTC_Buildings_03_full.jpg - http://stardock.cachefly.net/www_offworldtrading_com-assets/home/latest_media/jan28/OffWorldTC_Buildings_02_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Bu oyunu yazmak icin 20 sene bekledim diyordu lead eleman. Yayincilar yanasmamis uzun bir sure, sadece trading ile warfare olayina. Ek olarak, Civ III de AI yazmis, Civ IV de ise lead olarak takilmis producer/lead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 güzel bir konsept, kim bilir ne zaman çıkar adam akıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Gladmir said: Civ III de AI yazmis gandi'ye nuke attıran adamlardan her şey beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Guzele benziyo valla denicem simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 oynadim biraz. civ gibi yer secip hq kuruyorsun, oyun tamamen resourcelari kapatmak ve fiyatlari manipule etmek uzerine. tabii ki alinabilecek resource ve kurulabilecek bina sayisinda sinir var. ayrica rakip veya kendi sirketinizin stoklarini satin alip daha sonra kara cevirebiliyosunuz. ya da rakip sirketin tum stoklari alirsan zaten kaybediyo oyunu. iste black market diye birsey koymuslar parayla boost alip, rakiplere turlu pislik yapilabiliyor. hqlarda farkli cesitlerde, her oyunda tek duzeligi gidermis bu da. keyifliydi fakat multide surekli oyun atarsan bayar mi kisa surede bilemedim. bi de oyun early access sonucta daha cok yenilik eklenecektir. bi de motor unity galiba bi tusa basiyosun 2 saniye sonra idrak ediyo oyun hizli olmasina ragmen son oyunda hata verdi sonra masaustuna dondum tum calisan programlar hata verdi sonra mavi ekran, bi daha acilmadi makine laptoptan yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 hos ama parasına deyecek oyun deil. cok dayanmıyo 15-20 oyundan sonra meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Oynadim biraz, fena degil keyifli. Ama dediginiz gibi 15-20 oyundan sonrasi meh. Yinede keyifli, ticaret tycoon hirsimi aldim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 15-20 oyun mu, tycoon dedin mi 20 oyunun 100 saat falan sürmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tycoon değil çünkü. strateji oyunu. bakıyorum bakıyorum bir türlü alasım gelmiyor. fazla basit bir gameplay var. early access sürecinde gameplayin geliştirilmesi ve feature eklenmesi lazım. ama hiçbir zaman tycoon kafasında olmayacakmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 interactive board game işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 g2a.com dan key aldim ben 20 euroyami ne, yani fiyatinin oyunu bence de degil henuz. Ileriye dönuk nasil olur bilmem, ama dedigim gibi, fena degil yine arada bi oynamak icin keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 multi atiyorum saatlerdir, baya keyifli oldu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 varmı online oynayan atalım beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ben atiyorum ara sira, steam nick rethua, ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 bu arada campaign ve multi gayette gideri olan bir oyun, ozellikle trade & business tycoon sevenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 biri tycoon diyor diğeri tycoon değil diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Tycoon gibi degil direk, trade, business kafasi iste. Gideri var baya. Gelistiriyolarda oyunu, gecen hafta multi atarken host cikinca cat diye cökuyodu oyun :D Direk 2000'lerin basindaki multiplayer oyunlari hatirlatti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 tycoon demedim oyun icin, tycoon sevenlerin hosuna gider dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 tycoon ile uzaktan yakindan alakasi yok combat yerine turlu hedelerle basariya ulasmaya calisiyosun. zaten dinamik bi gameplay var surekli fiyatlar vs hersey degisiyor, real time rakiplerine karsi oynayip haritadan takip edebiliyosun. boyle tycoon mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 var mı oynayan baska bu aralar baya toparladıalr oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ben arada atiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Benim de dikkatimi çekti bu steam de sanırım almaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 o paraya deymez, bi fikir var ama icerik sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 var mı alan oynayalım beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar