calimero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Rahatlamak için böyle şimdi serin kumlardasın, derin nefes al bla bla şeklinde bir meditasyona başlamak istiyorum kendi çapımda. Bunun isminin tam ne olduğunu bile bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Dipnot: Montla sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 noyan bilir. ama 100 dolarını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Headspace diye bi app var onu indir 10 seans beles sonra subs istiyor. eger disiplinli bi sekilde yaparsan (yani gunde max yarim saatini ayirirsan) faydasini gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Oski thanks, hemen bakıyorum Red said: noyan bilir. ama 100 dolarını alır. abi mümkünse ağzıma boşalınmayan tavsiyeler olursa.. :) Diğer tavsiyeleri de bekliyorum halen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 calm diye bir mobil app var. bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 calimero said: Rahatlamak için böyle şimdi serin kumlardasın, derin nefes al bla bla şeklinde bir meditasyona başlamak istiyorum kendi çapımda. Bunun isminin tam ne olduğunu bile bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Dipnot: Montla sıçtım ya şunu ben de merak ediyorum spor yaptım kaç sene orda da öğretmediler /summon Soris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 karnından nefes almaya başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sol burnu tıkayıp sağ burundan nefes al sağ burnu tıkayıp sol burundan nefes al prana solunumu oluyo bu sonra denge falan bitti ben kalkayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 alış veriş süre ve şiddetleri aynı olacak solunumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Breathe2Relax diye bi android app var ona da bak. Nefes egzersizi diye geçer genel olarak, özel bi adı yok. Genel prensibi, nefes veriş süresinin nefes alış süresinden daha fazla olması. 5-7 , 7-11 nefesleri vs var. 7 sn nefes alıyosun 11 snde veriyosun aldığın nefesi. Diyafram nefesini öğren. Diyafram nefesi nasıl alınır vs. Egzersizleri var onun onlara bak yutuptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 diyafram kolay. nefes alıp verirken göğsün değil sadece karnın şişip inecek. burundan al ağızdan ver. nefesi verirken yavaş yavaş vereceksin aldığın süreden daha fazla yani. ama esas mesele nefes alıp verişinden başka bişey düşünmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yat uyu burnundan nefes al ver ama ağzın açık uyuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 SeaGle said: Breathe2Relax diye bi android app var ona da bak. Nefes egzersizi diye geçer genel olarak, özel bi adı yok. Genel prensibi, nefes veriş süresinin nefes alış süresinden daha fazla olması. 5-7 , 7-11 nefesleri vs var. 7 sn nefes alıyosun 11 snde veriyosun aldığın nefesi. Diyafram nefesini öğren. Diyafram nefesi nasıl alınır vs. Egzersizleri var onun onlara bak yutuptan. ya bu değil sadece, böyle meditasonda konuşmalar oluyo ya, onlar da iyi geliyo, cidden şu anda ağrının başınızdan gittiğini hissediyosunuz bla bla diye böyle konuşuyo abi yönlendiriyosun vücudu bi şekilde ve işe yarıyo yani. Belli dertleri unutmak için de güzel, en azından rahatlatıyo, sadece nefes egzersizi değil yani bahsettğim şey. ama yoga falan da değil, böyle bi kadın resmine bakıp tapınır gibi konsantre olmak falan değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 telkin dogru yapilirsa cok etkilidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bahsettiğin imgeleme. Bu şekilde ki bir çok çalışma meditasyon olarak tanımlanıyor. Fakat inan gerçek meditasyon ile pek alakası yok. Bu şekilde bir çalışma arıyorsan şunu öneririm: http://drlwilson.com/ARTICLES/MEDITATION.htm Fakat gerçek meditasyona başlayabilmek için bile en az 7 sene çalışmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar