bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 konusu açılmış mıydı bilmiyorum ama iş yerinde whatsapp web kullanmaya başladım. ulan ne büyük rahatlıkmış ya. 29" karşısında keyboard ile otururken telefonda çük kadar tuşlarla mesaj yazmak ne büyük çileydi. https://web.whatsapp.com/ sanırım apple desteği yok, şiddetle tavsiye ediyorum pc başında whatsapp kullananlara
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 APPLE İÇİN GÜNCELLEME YAPMICAKLARMIŞ
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 şaka şaka, gelir 2-3 güne apple için de.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 valla konusu önceden açıldıysa kusura kalmayın, aradım bulamadım. bilmeyenler için life changer bir şey ondan yazayım dedim (en azından benim için öyle oldu). eş dost, kız arkadaş, iş mesajları derken her gün 1 saat fln whatsapp'da msj yazarak geçiyor. direkt msn'e dönüştü şu şekilde asdasd
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 windows phoneda bile var bu arada leeeel applefags.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Su olay apple'ın ne kadar iyi oldugunun gostergesi :)
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 toggie said: Su olay apple'ın ne kadar iyi oldugunun gostergesi :) kullanışlı bi özelliğin olmaması nasıl daha iyi yapıyor
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 benim gerizekalı telefonda netleme manuel yapılamadığı için qr kod okutamıyorum yalnız lol, var mı bunu çözmenin bi yolu? Zaten akıllı telefonun kötüsünden korkucaksın. huaweiye lanet olsun, sim kartı okumamaya başladı, ben de çıkardım simi ama whatsapp ı hala kullanabiliyorum, evde wifidan whatsapp takılıyorum. pcden girebileydim iyiydi :(
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ozellik os ozelligi degil ki, ios vs android konusuyosunuz. whatsapp ayni anda update etmemis appleri, onlarin ayibi.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Drall said: benim gerizekalı telefonda netleme manuel yapılamadığı için qr kod okutamıyorum yalnız lol, var mı bunu çözmenin bi yolu? Zaten akıllı telefonun kötüsünden korkucaksın. huaweiye lanet olsun, sim kartı okumamaya başladı, ben de çıkardım simi ama whatsapp ı hala kullanabiliyorum, evde wifidan whatsapp takılıyorum. pcden girebileydim iyiydi :( telefonu ters çevir öyle okutmayı dene. chromeda f11 yapıp tam ekran yap öyle dene olmassa.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 doğru düzgün kullandığım yok ama millete salça oldum bi anda gaza gelip ashfg süpermiş
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ahahahaha yan çevirince oldu eyvallah haydaa telefon bağlı olmadığında bağlanmıyomuş. neyse bi köşede sessizde ve şarjda takılı dursun telefon sürekli sdfjkh
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aquila said: ozellik os ozelligi degil ki, ios vs android konusuyosunuz. whatsapp ayni anda update etmemis appleri, onlarin ayibi. nop apple ile sorunlar çıkmış, gıcıklık yapmış o yüzden gelmemiş web versiyon ios için diyorlar
Öne çıkan mesajlar