bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 konusu açılmış mıydı bilmiyorum ama iş yerinde whatsapp web kullanmaya başladım. ulan ne büyük rahatlıkmış ya. 29" karşısında keyboard ile otururken telefonda çük kadar tuşlarla mesaj yazmak ne büyük çileydi. https://web.whatsapp.com/ sanırım apple desteği yok, şiddetle tavsiye ediyorum pc başında whatsapp kullananlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 APPLE LELEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aramızda yeni internet bağlatanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 APPLE İÇİN GÜNCELLEME YAPMICAKLARMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 şaka şaka, gelir 2-3 güne apple için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 valla konusu önceden açıldıysa kusura kalmayın, aradım bulamadım. bilmeyenler için life changer bir şey ondan yazayım dedim (en azından benim için öyle oldu). eş dost, kız arkadaş, iş mesajları derken her gün 1 saat fln whatsapp'da msj yazarak geçiyor. direkt msn'e dönüştü şu şekilde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 oo süper lan eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 windows phoneda bile var bu arada leeeel applefags. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Su olay apple'ın ne kadar iyi oldugunun gostergesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 msn gibi ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 toggie said: Su olay apple'ın ne kadar iyi oldugunun gostergesi :) kullanışlı bi özelliğin olmaması nasıl daha iyi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 çünkü apple en iyisini bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 benim gerizekalı telefonda netleme manuel yapılamadığı için qr kod okutamıyorum yalnız lol, var mı bunu çözmenin bi yolu? Zaten akıllı telefonun kötüsünden korkucaksın. huaweiye lanet olsun, sim kartı okumamaya başladı, ben de çıkardım simi ama whatsapp ı hala kullanabiliyorum, evde wifidan whatsapp takılıyorum. pcden girebileydim iyiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ozellik os ozelligi degil ki, ios vs android konusuyosunuz. whatsapp ayni anda update etmemis appleri, onlarin ayibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Drall said: benim gerizekalı telefonda netleme manuel yapılamadığı için qr kod okutamıyorum yalnız lol, var mı bunu çözmenin bi yolu? Zaten akıllı telefonun kötüsünden korkucaksın. huaweiye lanet olsun, sim kartı okumamaya başladı, ben de çıkardım simi ama whatsapp ı hala kullanabiliyorum, evde wifidan whatsapp takılıyorum. pcden girebileydim iyiydi :( telefonu ters çevir öyle okutmayı dene. chromeda f11 yapıp tam ekran yap öyle dene olmassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 doğru düzgün kullandığım yok ama millete salça oldum bi anda gaza gelip ashfg süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ahahahaha yan çevirince oldu eyvallah haydaa telefon bağlı olmadığında bağlanmıyomuş. neyse bi köşede sessizde ve şarjda takılı dursun telefon sürekli sdfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aquila said: ozellik os ozelligi degil ki, ios vs android konusuyosunuz. whatsapp ayni anda update etmemis appleri, onlarin ayibi. nop apple ile sorunlar çıkmış, gıcıklık yapmış o yüzden gelmemiş web versiyon ios için diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 https://telegram.org/apps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar