chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Büyüyünce geçer hadi sütünü içte yat artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 şorme çok sıkıntıda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 haklı değil miyim oğlum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 kesfedicek koca bir dünya varken 1300'lerdede yasıyabilirdin ama 2000de yasıyosun diye pek bi etrafta dolandığın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 1300 dekinin durumu bizden de fenaydı. bir adamın keyfine göre eşi çocukları alıkonulabiliyordu şimdiye göre çok daha kolay şekilde. okuma fırsatları çok daha kısıtlıydı vs. kötü örnekle yola çıkarsan zaten yat kalk şükret haline ye kadar geliyor mesele. onu kastetmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ben yaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 şunu anlatmaya çalışıyorum. herşeyin harika gittiğini düşünün hayatınızda. iyi ve severek yaptığınız bir iş, iyi düzgün bir aile, çok güzel dostlar, sağlıklı ve mutlu bir hayat. bir akşamüstü gün batımını sağınıza alıp arabanızı sürdüğünüzü düşünün. güzel şeyler dinliyorsunuz giderken mesela böyle http://www.youtube.com/watch?v=YiR3r5IBuDw naapıyorum ben lan demezsiniz o sırada tabi. baksana ne kadar çok iyi hissetiren şey var. ama yıllar geçip gidecek. geride başarılı bir hayat ve iyi evlatlar varsa torunlar bırakacaksınız ve göçüp gideceksiniz. ki bu iyimser senaryo. yüzyıllar sonra belki evrenin yok oluşuna şahit olacak kadar yaşayabilecek, hiç görmeyeceğiniz canlıları görebilecek, hiç deneyimleyemeyeceğiniz şeyleri deneyimleyebilecektiniz. ikisini kıyaslayınca. primat adamın primitif mutlu hayatı gibi kalıyor lan günümüz dünyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 mahoolmez said: şu o kadar yanlış bir ifade ki... dünyanın okyanuslarında hala keşfedilmemiş bölgeler var. keşfedilmemişten kastım okyanusun en derin noktası değil, mesela kıtaların açıklarındaki okyanuslardaki keşfedilmemiş bölgeler. buralarda sürüyle yeni hayvan türleri, henüz gidilip orada ne olduğuna bakılmamış su altı bölgeleri vesaire var. her geçen yıl yenileri keşfediliyor. yeryüzünde hala insan ayağı basılmamış bölgeler var. dağların tepelerindeki çatlakların içerisinde yeni otlar çiçekler bulunuyor hala. dünyayı tepeden uydularla milletin donunun rengine kadar görebiliyoruz diye her yeri keşfettik sanmayın. daha bilimadamları yerin mantosunun altında nasıl bir yapı olduğunda bile anlaşamıyorlar. keşifler bitmedi, daha yeni başlıyor. bilimle uğraşmaya başlayalı daha bir kaç yüzyıl oldu. nereye bitti keşifler? yıldızların keşfine ise daha hesaplanamayacak kadar uzun bir süre var. güneş sisteminin dışındaki en yakın yıldıza bir araç göndermek şu andaki teknoloji ile mümkün değil. en yakın yıldıza gidemeyecek ve orayı keşfedemeyecek olmak için üzülmek anlamsızca. belki hiçbir zaman gidemeyeceğiz çünkü birbirimizi yoketmiş olacağız. o şansı hiçbir zaman elde edemeyeceğiz belki de. yıldızlarla insanların ilişkisi dünya'da kafamızı gökyüzüne çevirdiğimiz andan itibaren başladı. görebildiklerimizin hepsine isim vermeye başladık. bugün bu macera hala devam ediyor. daha ileriyi görebildikçe verecek isim kalmadı, bu sefer de numaralandırmaya başladık yıldızları ve galaksileri. daha her şey yeni başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Cuce said: kesfedicek koca bir dünya varken 1300'lerdede yasıyabilirdin ama 2000de yasıyosun diye pek bi etrafta dolandığın yok Yalnız 2000 ler mi 1300 ler mi deseler cevap veremem. Şu halimle o zamana gitsem dünyayı ele geçiririm ama ne işime yarar bilemedim. Anca kendime harem kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 30-35 yasına kadar kasıp harem kurarsın 5 sene sonrada ölür gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 evrende galaksinin birinde çük kadar bi gezegende ha 2000 de yaşamışsın ha 5000 de sen kimsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Benim vücud o zamanki hastaklara karşı bağışıklık kazanmış halde değil mi genetik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 benim tertiplerimden biri istanbulda yaşıyor. zengin ve damızlık öküz gibi bir adam. 200 den fazla kadınla seks yaptım diye anlatıyor. başlardan inanmıyordum adam fotoğraflar videolar yollamaya başladı sonra, yine inanmadım kafasında motor kaskıyla eline söylediğim rakamı kıza yaptırıp falan videolar yollamaya başladı sonra, eyvallah dedim. adam o kadar mutsuzdu ki. anlatıyordu arayıp, başkalarına anlattığında mutlu oluyordu sadece vay be falan diyince karşısındaki. iyi bir şey yaptığına dair onay alma ihtiyacı hissediyordu. en sonunda aids korkusu başladı yattığı kızlardan biri hivliymiş. 60 70 gündür test yaptırıyor, paranoyadan kafayı yemek üzere. demem o ki harem kurmak da değil abi mesele. çok erken dönem dünyasında yaşıyoruz. çok çiğ düşüncelerimiz, hayatlarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Masakari said: Benim vücud o zamanki hastaklara karşı bağışıklık kazanmış halde değil mi genetik olarak? hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Fistan said: evrende galaksinin birinde çük kadar bi gezegende ha 2000 de yaşamışsın ha 5000 de sen kimsin ki 2000 ile 5000 arasında şu teknolojik gelişmeyi parabolik olarak orantılarsan ne oluyor abi biliyor musun? ben hiç bilmiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bizim çağımızın ilgi çekici hiç bir yanı yok. Hani Fight Club Tyler Durden konusması gibi olacak ama. Bir bok yaşamadık ve yaşayacak gibi değiliz, ne herşeyin yeni keşfedildiği devri yaşadık, ne o anlatılan büyük savaşlara tanık olduk, ne de yıldızlardaki yeni evimizi göreceğiz. bizim neslin anlatacak tek şeyi, kanka 90'larda taso vardı olacak o kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 hiç bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 olur abi. bi 150 seneye falan yarı droid olacağız muhtemelen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 tamam sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 GEL DE SUSTUR HADİ!! HADİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 tamam kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 mayalar da öyle diyormuştur 2000 sene önce kesin abi 300 yıla güneşi söndürürüz falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar