Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bu tamamen kişisel görüşüm tabi ama birkaç şeyi tartışmak için açtım bu başlığı. Eğer bu ayın Level ını aldıysanız, Beta Test inin 6 sayfalık incelemesini okumuşsunuzdur. Benim ondan anladığım tek şey var : Tek kişilik bir oyunu, binlerce kişiye internetten oynatmayı planlıyor Blizzard. Düz bir hikaye, FT ın bittiği yerden başlıyor ve oyunculara belirli questlerle bir hazırlanma dönemi sunuyor, sonrasında Burning Legion hortlayıp saldıracak, tüm ırklar da onlarla birleşip savaşacak... WoW, siz nasıl düşünürsünüz bilmem ama, benim gözüme çok tekdüze geldi. Bir online oyunda benim aradığım şey, binlerce kişinin o dünyada yaşamasıdır. WoW ise binlerce kişiye, aynı hikayeyi oynatacak. Yani quest yapmak şart olacak vs gibi gözüküyor, bu da haliyle tek düzeliği ve serbestlik engellenmesini getiriyor. Belki de güzel çıkar bilemem ama birçok kişinin aksine bu beta test beni hiç heyecanlandırmadı. Gerçi W3 ü de küçümsemiştim başlangıçta, RPG mi RTS mi ne olduğu belli olmadığı için ama sonra hoşlandım. Ama aynı şey bunda geçerli olur mu bilmiyorum, bir MMORPG de en önemli şey serbestlik olmalıdır, ama kadının biri gelip bana, bak oğlum, gidicen şunu şunu yapıcan e mi? derse, benim o kadına kılıcımı çekip öldürme girişiminde bulunma şansım olmalı, o questlere bağlı olmamalıyım. Umarım anlatabilmişimdir beni rahatsız eden şeyi.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Unutmaman gereken bir başka şey de bir bakıma o dünyada yaşayan herkesin kendi ırklarına mensup bir asker olduklarıdır. Bu sebeple quest'lerle belirli bir tekdüzelik normal. Yani bir Ultima Online Mantığı ile düşünme. Dünyaya tamamen özgür istediğini yapabilecek durumda gelmiyorsun. Irkınının üst rütbeillerinin emirlerini yerine getirecek şekilde dünyaya geliyorsun. Bu rp unsurunu da hesaba kat!!![signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 fos çıkmayacak ama beklediğimiz kadar iyi olmayacak bence. yani bir uo gibi yıllarca oynanmıycak.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Adam swg oynadı herşeye fos diyo gorursun cıksın.. Vurun kafasını şunun fos cıkıcakmış..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Kesinlikle çok şişirildi ve düş kırıklığı yaratacak. Tiberian Sun çok kötü bir oyun değildi. Ama o kadar şişirilmişti ki, insanlar yazılan çizilenleri bulamayarak bir kenara attı oyunu. WoW un MMORPG lere yeni bir boyut getireceğini düşünen çok. Bence bu olmayacak. Rencher bu nasıl RP unsuru? Ben çelimsiz, ırkımdan dışlanan bir orc um. Amacım kabilemin beni istememesine rağmen, kullanmayı beceremediğim baltamla, zorla yanlarında savaşmayı mı, yoksa kas haricinde kullanabileceğim yeteneklerimi kullanıp, onlardan öcümü almayı mı düşünürüm? RP budur, senin söylediğin Diablo mantığıdır. Hikaye bu, görev bu, questleri yapın, oyunu bitirin anasını satayım! mantığı o.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Penthesilea, 07 Temmuz 2004 15:11 tarihinde demiş ki: Kesinlikle çok şişirildi ve düş kırıklığı yaratacak. Tiberian Sun çok kötü bir oyun değildi. Ama o kadar şişirilmişti ki, insanlar yazılan çizilenleri bulamayarak bir kenara attı oyunu. WoW un MMORPG lere yeni bir boyut getireceğini düşünen çok. Bence bu olmayacak. Rencher bu nasıl RP unsuru? Ben çelimsiz, ırkımdan dışlanan bir orc um. Amacım kabilemin beni istememesine rağmen, kullanmayı beceremediğim baltamla, zorla yanlarında savaşmayı mı, yoksa kas haricinde kullanabileceğim yeteneklerimi kullanıp, onlardan öcümü almayı mı düşünürüm? RP budur, senin söylediğin Diablo mantığıdır. Hikaye bu, görev bu, questleri yapın, oyunu bitirin anasını satayım! mantığı o. Biz burda wow un elçileriyiz sen git swg de öt yawrum kırarız kafanı :P wow a yanlış yok.. aybidin mestır. *ayine gider*[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 07 Temmuz 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Hadi leeeyn, sen git UO oyna hehehe. O da doğru, WC manyaklarının arasında tehlikeli iş yapiyom, parçalamayin beni hehe[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu cami duvarına işemek gibi birşey :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 WoW diğer oyunlar gibi 3 ay beta sonra hadi yallah oyun içinde hatalar olursa düzeltiriz tarzında oyunlardan değil göründüğü gibi uzun zamandır adamlar uğraşıyolar büyük bi titizlikle ve Blizzard yapıyo bunuda söyleyim bence gayet hoş olcak ve zevkli olcak gibi . Betasında bile gayet hoştu yani..[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Oyunun isminin içinde Warcraft sözcügü geçmese belkide hakikaten fos çikardi. Oyunun ömrününün uzamasini fan lari saglayacak. Swg; sw fanlari olmasa bugune gelemez, diger mmo lar gibi bedava game time ve account dagitmaya baslardi. Ha oyun piyasaya sürüldügünden en geç 5 ay sonra, "adres ver, adres..." yada "you f**kin' cheater" tarzi kelimeler kullanan taurenler görmeye baslariz.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 wc3 ün rts olduğunu göremiosan wow u rts niyetine oynayabilirsin ? hehe. wow fos çıksa da oynicam.her türlü kabulüm hehe.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Eğer Level dergisindeki incelemeyi iyi okumuş olsaydı, questlerin git şunu kes bunu getir mantığıyla hazırlanmadığını ve birçok questin tamamlanmak için bir grup gerektirdiğini görmüş olurdu. Ayrıca benim düşünceme göre nerde serbestlik orda .okluk. (Blizzard'dan ne çıksa yerim)[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Infernal_Reborn, 07 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: ... yani bir uo gibi yıllarca oynanmıycak. Bu hiçbir zaman, hiçbir oyunda birdaha olmayacak bence. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bence bu is dergideki yaziyla flm olmaz...kendimiz oynicaz göricez betaya alinirsak oh ne ala olmadi open betasi war....hem bu adamlar soe den cok daha titizler kermit doru solemis acele etmiyorlar yavas yavas gerci blizzard dan ayrilanlar olmustu ama simdiki adamlar da iyidir...blizzardin yaptigi oyunlar ortada 2. bir swg vakasi olacagini zannetmiyorum... [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 07 Temmuz 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Tüm yeni nesil mmoların ortak bir problemi var aslında. Hepsi single oyun tadı veriyor. Uzun süredir swg oynuyorum mesela. İlk başlarda hakikaten çok beğenmiştim ama artık okadar sıkıcı gelmeye başladıki.. Yani halen Uodaki gibi yaşayan bir dünya yok hiçbir oyunda. Mission al git kes dön al git kes dön al git kes.. kısır döngüsü içinde dönüp duruyorlar. Ama anladığım kadarıyla wowda belli bir senaryo dahilinde ilerleyen questler var. Bunlar benim kişisel fikrim ama grafiklerde çıkmış tüm mmoların aksine çizgi film tadında. Bence buda inanılmaz iyi düşünülmüş ve oyunun uzun yıllar oynanacağının belirtisidir. Bakın hala insanlar donald duck izliyor sıkılmadan. Bundan 20 sene sonrada izlenecek. İşte bilizzardın yapmaya çalıştığı şeyin buna benzer birşey olduğunu düşünüyorum. Tabi bu biraz abartılı bir örnek oldu ama yinede oyunun zamana karşı eskimiyeceğinin bir göstergesidir bence. (bkz. starcraft oyuncuları ve hala yapılmaya devam eden turnuvaları.) Burayı takip edenlerinde zaten çok büyük beklentiler içinde olduğuda kesin birşey. Doğal olarak oyun çıktıktan sonrada "ben sevmedim" postlarına çok rastlıycaz. En kötü ihtimalle rakipleriyle (eq2,swg) boy ölçüşebilecek bir oyun olduğuda ortada. Warcraft dünyasında geçen ve bilzzardın yaptığı bir oyun nekadar kötü olabilirki? Nette gezinen ön izlemelerde gayet olumlu geldi bana. Betasından sonra çok iyi bir oyun olarak karşımıza çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Blizzard'ın en büyük hatası sayısı 100binlere ulaşan EQ oyuncularının iştahını kabartması. EQ'çiler oynasın diye oyun baya bir oraya çekildi. Daha özgün yapsaydı daha güzel olurdu gibime geliyor. Ben her zaman UO dünyasını 3 boyutlu oynamak istemişimdir zaten. Hatta UO ile tanıştıktan 2 ay sonra falan aklıma gelmişti böle bir olay ama daha 8. sınıftım ve oyun yapımı hakkında hiç bişey bilmiyordum, oyun yapmak da istemiyordum. Aslında EA aklını çalıştırıp UXO'yu iptal etmeseydi(ve de yaparken uo yapısını örnek alsaydı) oynicak baya kişi vardı..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben pek öninceleme okumadım ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla wow wc grafikleriyle massive multi diablo olacak. ha bu kötü birşey mi, şimdiden kestirmesi zor çünkü diablo serisi her ne kadar horgörülse de müthiş bir oynanabilirliğe sahipti. sırf bu yüzden element of doubt veriyorum wow'a.. :) ha şamanist ineklerin ejderha dövdüğü bir oyun ne kadar tatmin edici olabilir oynanış dışında onu bilemiyorum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abi ne olursa olsun bence hiç bi oyun uonun oyanabilirliğini geçemez. Bi kere paralı serverlarda her zaman çok kural vardır. çünkü playerlar birbirlerinin rahatını bozmamalılardır. Bu yüzden questler olur , savaşçılar bişey öldürmek isterse quest sayesinde öldürür crafter lar falna sakin takılır. Ama çoğu insan artık bunu istemio. Hepinizin istediğini çok iyi anliorum (daha doğrusu çoğunuzun) Uo gibi bişey istiosunuz. Yani toplanıp bi yerlere saldırıp saatler boyunca kapışmak heyecan yaşamk istiosunz fakat bunlar çoğu mmorpg de olmuo çünkü bnu istemeyen insanlar oyunda soğumamalı.(burada ticaret konuşuo ) Kısacası WoW dan çok şey beklenioi aslına bakarsan ben de çok şey bekliom fakat bi SWG den nasıl çok şey bekleind iinsanlar kafayı yedi fakat sonrada fos çıktı o tarz bişey olma ihtimali yüksek. PVP çok az desteklenecek questler yoğun olacak gibi. Böle pvp flagleri falna koymuşlar , protected zonelar falna var. bu ne demek kimse istediği zaman pvp yapamıcak demektir. bu işte questlerin yoğun olacağı anlamına gelir. Umarım questler zevkli olurda baymayız.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Tam tersine aslinda WOW da PVP cok daha iyi olucak cünkü zone mantigi koymuslar...Anladigim kadariyla oyunda yarattiginiz karaktere göre factioniniz oluyor ve bu durumda, SWG deki gibi bir PVP rezilligi sözkonusu degil, neden? SWG yi ele alirsak: -SWG de olay faction secimine dayaliydi, bu durumda karsinizda 4 secenek vardi; Overt Rebel, Covert Rebel, Overt Imperial, Covert Imperial.Overt faction üyeleri herzaman heryerde birbirine saldirabiliyodu, covertlar ise detect edilmedikce saldirilamiyordu. Fakat WOW daki zone sistemi PVP yi kacinilmaz kiliyor...Düsman zone da oldugunuz taktirde PVP nin kacinilmaz olmasi bambaska bi hava katicak oyuna bence...SWG gibi neutral olup istediginiz heryerde istediginiz adami laf atip cileden cikarip rahat rahat gezip istediginizi yapamiycaksiniz. WOW Beta sitesindeki official aciklama: "Players will be able to initiate player vs. player combat based on what territory they are in. Players in friendly territories are safe unless they decide to engage an opposing faction player in combat. Players in enemy territories will always be at risk and can be attacked by all players that belong in the territory. All players can be attacked in neutral (contested) territories." Bu demektir ki neutral zonelarda mining yapmak zor olucak.UO da altinda donla mining yapan tipleri öldürüp lootlayan PK lari hatirlarsiniz herhalde, acikcasi asil isin eglenceside bu, risk olmadan istedigim herseye ulasabilceksem o oyunun ne anlami var.SWG iste su an bu boyutta, herkes her istedigine ulasiyor cünkü oyun kisir döngü icersinde.Quest al git yaratik kese, quest rewardi al, mission terminala geri dön ve yeni quest al vs vs...Tehlike yok, cünkü covert factionlardan birindeyseniz veya neutralsaniz, dogada size ne karsi faction üyesi nede herhangi bir insan saldirabilir.Cok rezalet yani kisaca...Günde milyonlar kazaniyosunuz ve ilk defa SWG ciddi anlamda paranin bisey ifade etmedigi gördügüm ilk MMORPG...Parayi ne yapcaginizi bulamiyosunuz, cok güzel bi loot ciktiginda satmayi düsünmedim hic acikcasi, cünkü parayi ne yapicam, PVP tehlikesi olmadan zaten 1-2 saattee 1 milyon credit toplayabiliyorum, 1 hafta kassam günde 5-6 saat oyunla 40 milyon civari para olur ki bu risksiz bi para. Ama dedigim gibi WOW da risk olucak, risk = paranin degerli olmasi.Bunu SWG developerlari anlayamadi...Artik cigrindan cikti olay, gördügünüz gibi SWG de basladi gecen ay 14 day trialllara, koca sony sizce daha cok player icin mi kicini yirtiyor, hayir, oyunun icine ettiler ve bi sürü adam oyunu tek düzelik yüzünden birakti.Ilk SWG ye girdigimde acaip zevk aldim ama su an bi kösede duruyor, ne oldu 1 ayda 9 prof masterladim üstüne hololari yaptim paraya ihtiyacim oldugunda gittim rancor kestim (rancoru tekmeyle öldürmemde ve ayrica 8-9 saniye icinde zaten cabasi) ve oyun sonsuz tek düzelige oturdu... WOW: PVP riski, zone anlayisi ve neutral zonelardaki rare mineral savaslarini yine gündeme getiricek.Acikcasi ben WOW dan oldukca ümitliyim...Önlerinde cuvallamak üzere olan SWG yi görüp bu hatalardan ders cikarticak bir firma olan Blizzard'in gerzek isler yaptigi daha görülmemis bisey acikcasi.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 08 Temmuz 2004 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 abi sen her oyundan önce böle yazılarla gaza getiriosun bizi :) lionheart swg fln daha vardır herhalde ehe sonra fos çıkıo oyunlar :-P buna da nazar değdirmessin inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hahaha dogru raider veriyoz gazi ama harbi hepsi patliyo teker teker...Dur bakalim bu sefer harbi ümitliyim :)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehe Vampire'ın kem gözlerinden ve sözlerinden sakınalım[signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Burada SWG savunuculugu yapmayayim ama şu var, bana o dünyayı gerçekten yaşatıyor, istediğim zaman istediğim şeyi yapma hakkını tanıyor. Ve Star Wars dünyasında, kendini açık etmemiş bir rebel nasıl imparatorluk üslerine dahi girebiliyorsa, burada girmesi de göze batmamalı öyle değil mi? WoW daki en büyük eksik dediğim gibi multiplayer Baldur's Gate e benzeyecek olması. Bir insanın her zaman alıp başını çekip gitme gibi bir 2. seçeneği olmalı ki hayatın tekdüzeliğine karşı koyabilsin. WoW da bu olmayacak gibi işte.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ultima oynıcagıma gider amiga500 geri kurar kuzey&güney oynarım daha iyi =) WOW yeteri kadar iyi kimse çoban gibi kafasına göre iş yapamıcak işte düzen olucak[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 "Bu demektir ki neutral zonelarda mining yapmak zor olucak.UO da altinda donla mining yapan tipleri öldürüp lootlayan PK lari hatirlarsiniz herhalde, acikcasi asil isin eglenceside bu, risk olmadan istedigim herseye ulasabilceksem o oyunun ne anlami var" hırsızlık ve katillik en getirili meslek oluyor senin dediğin şekilde, uo böyleydi. oyuncuların %90'ı katil ve katil avcısı, geri kalanı başka meslekler.. ayrıca keyif herkesin kendi bileceği birşey, ben şahsen iki kazma vururken her an yarım düzine atlının tepeme binme ihtimalinin olduğu bir oyunu keyifli bulmuyorum. belki onlar için keyiflidir..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft WoW fos çıkacak gibi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar