atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Atesitler bunu bilimle açıklasınlar, Allah kendi kendine nasıl oluştu diyeceğinize bu uzay nasıl kendi kendine yaratıldı yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 anlatsam anlayacan sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Cünkü cevabını bilmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ateş hiç de çağırmıyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 trolse iyi bi trol değil trol değilse iyi bir beyin değil ikisi de kötü ikisinden de vazgeçiyorum gerçek değilmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 belki de çağırdığı için soruyordur bu soruları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Chemical said: trolse iyi bi trol değil trol değilse iyi bir beyin değil ikisi de kötü ikisinden de vazgeçiyorum gerçek değilmiş bu Yok yani ateistsen cevap ver, Mesela diyorlar Allah kendi kendine varolamaz, peki uzay nasıl kendi kendine oluşuyorsa Allahın neden böyle olabileceğine inanmıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 anan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 konu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Beyler, daha söylenmediyse söyleyelim. "Gerçek troll bu değil." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ahah acizlik bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 pic obligatory http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aeNNq5q_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://galeri2.uludagsozluk.com/397/allah-yoksa-ateistler-neyi-inkar-ediyor_347163_m.jpg http://d.habervaktim.com/news/557489.jpg https://pbs.twimg.com/media/Bxu9WZtIIAApyTt.jpg https://pbs.twimg.com/media/Bx1zp3ICIAAbdJL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Belki birşeye inanmak istedigim için inanıyorum, Benim tanrım karanlık madde olamaz mı? yani bu soruyu soran müslüman mı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hayır olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 allah demissin ama, allah bir ozel isim bide allah = el ilah yani pagan araplarin ay tanirisi direk tanri deseydin kimse muslumbord demezdi onun uzerinden tartisirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Bugün inandıgım şeyi yarın inkar edebilirim insanım sonucta, terimler önemli degil ama pırpırım yok diye troll denmesi saçma. Celal şengör gibi insanların söyledikleri mantıklı geliyor hatta kendi kendimi yaratıcının olmadıgına inandırmıştım, ancak bu sorunun cevabını almadan tam kopamıyorum dinden, daha doğrusu ölünce karbon olmaya kendimi inandıramıyorum sanırsam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 hurileri düşün kenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 atesbenicagiriyo said: Bugün inandıgım şeyi yarın inkar edebilirim insanım sonucta, terimler önemli degil ama pırpırım yok diye troll denmesi saçma. Celal şengör gibi insanların söyledikleri mantıklı geliyor hatta kendi kendimi yaratıcının olmadıgına inandırmıştım, ancak bu sorunun cevabını almadan tam kopamıyorum dinden, daha doğrusu ölünce karbon olmaya kendimi inandıramıyorum sanırsam :/ egonu azalt biraz, senden cok daha buyuk ve kudretli insanlar geldi gecti bu dunyadan, cogunun kemikleri bile kalmadi neredeyse. hayatin dongusu bu ki hayatin bu kadar guzel olmasinin sebebi sonu olmasi zaten. olumden sonra ne oldugunu hickimse bilmiyor, karbon olucaz demek huriler var ile ayni duzeyde o yuzden baskalarinin dedigini degil kendi yaklasimini bul ve git ona inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 atesbenicagiriyo said: Chemical said: trolse iyi bi trol değil trol değilse iyi bir beyin değil ikisi de kötü ikisinden de vazgeçiyorum gerçek değilmiş bu Yok yani ateistsen cevap ver, Mesela diyorlar Allah kendi kendine varolamaz, peki uzay nasıl kendi kendine oluşuyorsa Allahın neden böyle olabileceğine inanmıyorsunuz uzay sana kitap gönderip osbir çekme demiyor ama kendi içinde mantıklı davranıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 olm burda anan denmis bitmis hala tartisiyomusunuz lan kermit said: anan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 kermit said: anan ahahah en güzel cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Uzay diye bir sey yok. Herkesin uzayi kendine cunku. Consun yildiz tilbeyi hunharca silktigi bir uzay da var mesela. Herif catir catir gitmis. Aklima geldikce guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 allah baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 chrome said: Uzay diye bir sey yok. Herkesin uzayi kendine cunku. Consun yildiz tilbeyi hunharca silktigi bir uzay da var mesela. Herif catir catir gitmis. Aklima geldikce guluyorum. Ahahahaha siktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar