kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 cahilim hiç araştırmadım googlea yazmıycam inat değilmi. forum niye var ulan o zaman. hiç bilmem etmem. belki kullanıp güzeldi kolay kullanımı falan diyebileceğiniz bişi istiyorum. mesela elimde 2 mp3 var bitanesinin 20 snsini alıp diğerinin ortadaki 20 saniyesi ile birleştireyim diyorum, bu birleştirme pat diye olmayacak tabi, sesi kısarak yada karıştırarak vs. ücretsiz bi program varmı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 http://audacity.sourceforge.net/?lang=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 cubase sx3 isini görur dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 mp3 cutter joiner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi kullanışı basit olsun lan bi bok anlamadım ilk linktekinden mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 GoldWave akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ilk linkteki en kolayi, onu cozmeye calis ya da vazgec artik bu sevdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sen dediysen ilk linktekini şu anda sildim pcden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 beceriksiz iki elinle bi dosyayi dogrultamadin at dosyayi kesip biciyim ne istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 ya bişiye heveslendiydimde bu kafayla uğraşamadım ahahahah yarın bakıcam artık asdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar