Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Aydınlat bizi Ulaş başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Abi cinsellik toplumun alt kimliğidir deniyor bir çok yerde. Zaten normal toplumlarda cinsellikte normal olacağı için ahlak anlayışı katkısı sınırlanmakta. Bizdeki ise tam tersi. Bir nevi toplumun bilinçaltı yükleniyor buraya. WoT döşerim de şimdi işteyim bi ara yazıyım :) Kendime örnek aldığımda bak mesela güzel çirkin demiyorum.Çirkinler denk geliyo hep zaten, ama toplum bana erkek olmayı ve en büyük zevkin toplumsal gerekliliğin kadınla yatmak olduğunu dayattığı için istesem de istemesem de yapıyorum.Cinsel zevk değil psikolojik olarak bir tatmin bizimkisi.Yanındaki az bir rahatlama sonrasında yapmasaydım da iyiydi sanki düşüncesiyle paralel zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Açıkçası psişik haz > fiziksel haz bu yıllarda, haklısın. Bi an bunları neden "Üçüncü sınıf bir üniversite mezununun gözyaşları" başlığında konuştuğumuzu sorguladım gerçi. Yeni başlık açsana. Bu konu akar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yav sen aç işte kişisele benim bu yazıyı da koy akşama bir wot döşerim aramızda ayrı gayrı mı var emraam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 off konu yine sekse mi geldi sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu buraya getirişiniz takdire şayan ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 neutrino said: off konu yine sekse mi geldi sdfsf wastyrx said: Konuyu buraya getirişiniz takdire şayan ya <3 Her şey alttaki mesaj ile başlamış. Yine RamsesII etkisi. RamsesII said: Siz onu bunu bırakın da Turkish Institute ne zaman açılcak :P edit: hepiniz izlersiniz şimdi, bırakın bu ayakları ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 RamsesII said: ama toplum bana erkek olmayı ve en büyük zevkin toplumsal gerekliliğin kadınla yatmak olduğunu dayattığı için istesem de istemesem de yapıyorum.Cinsel zevk değil psikolojik olarak bir tatmin bizimkisi.Yanındaki az bir rahatlama sonrasında yapmasaydım da iyiydi sanki düşüncesiyle paralel zaten... pardon fikrim geldi; kadınlarla yatma isteğin toplumsal değil biyolojik. ister gen de, ister id de, sonuçta "erkek" "dişi" ile çiftleşme dürtüsüne sahiptir ki çoğalabilsin. kadın/dişi ise çiftleşeceği erkeği seçerken belli özellikler arıyor o kadar. alfa erkeği. grubun en öne çıkanı. en güçlüsü vs vs. toplum tarafından sana getirilebilecek şey sadece bir kadınla ilk birlikte olduğunda duyduğun "mission accomplished" hissi olabilir o kadar. çünkü zaten dürtü olarak erkek olabildiği kadar çok eş ister kendine. olabildiği kadar çok üremek için. tabii benim nacizane düşüncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 neutrino said: off konu yine sekse mi geldi sdfsf nasıl geldi ben anlamadım ama cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 fiesta seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hızlı getiririm arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hız her zaman güzel bir şey değil B) daslkdjaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 senko said: izmir ekonomi diye bir yerdi Ben de bu olayı anlamıyorum. Senko sen buraya para verip okumadın mı? Madem bu kadar kötü bir üniversiteydi niye okudun? Seçme hakkın da vardı yani, başka bir üniversiteye gitseydin? Niye her yere bok atıyorsunuz siz? Niye? Niye? Okuluma mükemmel demiyorum ama ben gayet memnunum. İyi derecede eğitim aldığımı düşünüyorum valla. Ayrıca ben bu okula sizin 1. sınıf dediğiniz bir üniversiteyi bırakıp geldim. Hadi siz sağdan soldan duyduğunuz bilgilerle bok atın da Senko sen niye bok atıyorsun ya, sen seçmedin mi bu okulu? Anca konuya dahil olabiliyorum, çoluğumun çocuğumun rızkını dışarlarda yiyordum, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 turkiyede okul secme diye bisey yok ki, puanin tuttugu yerler arasinda loto oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Iste simdi yandin senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 muhtemelen 1.sınıf dediğimiz değildir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 moncici said: muhtemelen 1.sınıf dediğimiz değildir ya... Sayar mısın 1. sınıf dediğin üniversiteleri? Edit: İmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 aquila said: turkiyede okul secme diye bisey yok ki, puanin tuttugu yerler arasinda loto oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 siniflandirma da bolumune bakar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Özel okulda para verip okuyacaksan, istisnalar hariç, seçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Durun ben de cümlelerimin sonuna 2 ya da 3 nokta koyayım da çok daha ciddi bir yorum yapmış gibi olayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ?! filan da serpistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Sen serpiştirirsen neden olmasın?!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ivy said: moncici said: muhtemelen 1.sınıf dediğimiz değildir ya... Sayar mısın 1. sınıf dediğin üniversiteleri? Edit: İmla. fakülte-bölüm bazında geniş bir liste daha doğru olurdu ama boğaziçi, odtü, koç, sabancı, bilkent diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Tamam. 1. sınıf dediğin üniversitelerden biriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar