Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ben merak etmişimdir... UltimaServer'ı açanlar genelde maddi kayıplarla kapatmışlardır bu yolculuğu... ama hala ısrarla bunun peşinde koşan insanlar'ı görüyorumda... Bunun bir nedeni olmalı?? Açıkçası çok meraketmekteyim... Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 İdealizm ve hobi.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lpg[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Tamamen Duygusal...[signature][hline]playing with the dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lol her bolume ayni anda topic acma rekor denemesimi yapıon?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 evet adama yalnız çok degişik şeyler esio :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Neronn, 16 Ocak 2005 02:15 tarihinde demiş ki: evet adama yalnız çok degişik şeyler esio :) Bunu iltifat olarak kabulediyorum :)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Vallah ben bu işlere oynadığım shard'ın staffları haksızlık edit yapıp iki tane bugu düzeltemediğinden madur durumda kaldığım için başladım. UO Development'ta başlarken düşündüm "bu kadar mı zor iki bug fixlemek." Tabi bu epey önceydi ve aklıma takılan birşey de bu hep hurafeler yazardık aklımızdan scripting bilmezken ; moongate bugunu bilmezdik diyelim GM tam ölürken çekti.diye Şimdi görüyorumda oyunda böyle insanları kendime gülüyorum :)[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Çoğu kendini player olarak tatmin olamamış kişiler tarafından açılıp sponsorlar batırılır. Elinde sağlam proje olanlarda açıkta kalır tüm sebep bu.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 neden açılır: bi düşüncedir ki; İnsanların Yönetici olma, kendi kurallarında oyun oynatma istegi hı? olabilir mi? Power,Importance,be King! :):D[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tamamen ego tatmini saygı duyulma istegi...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Töbe töbe İlk önce UO serveri değil neden server acılır diye soralım? Hangi oyun oldugunun ne onemi var. Bence 1. Bu konuda becerin varsa ve nie bosa gitsin die yaparsın. 2. isteğin varsa yaparsın. Meraklıysan ögrenmek istiyorsan. 3. Oyunun gelişmesini istiyorsan yaparsın. Özellikle Turk MMORPG'leri olsa cok kıyak olurdu. 4. Hayatında her zaman oynama değil oynatma ilkesi varsa yaparsın. yada neden paralı sunucularda oynatalım ilkesi ile acarsın.[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sömestr gibi tatilleri değerlendirmek için açılır :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Tcpip, 16 Ocak 2005 13:08 tarihinde demiş ki: Töbe töbe İlk önce UO serveri değil neden server acılır diye soralım? Hangi oyun oldugunun ne onemi var. Bence 1. Bu konuda becerin varsa ve nie bosa gitsin die yaparsın. 2. isteğin varsa yaparsın. Meraklıysan ögrenmek istiyorsan. 3. Oyunun gelişmesini istiyorsan yaparsın. Özellikle Turk MMORPG'leri olsa cok kıyak olurdu. 4. Hayatında her zaman oynama değil oynatma ilkesi varsa yaparsın. yada neden paralı sunucularda oynatalım ilkesi ile acarsın. +1[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: aquila, 16 Ocak 2005 08:13 tarihinde demiş ki: senin gibiler oynayip insanlari rahatsiz etsin diye ama bunun farkinda olmadiniz icin surekli yetkilileri sikayet kotuleme tarzi davranislar kacinilmaz oluyo.bilincsizliginide boyle bi soru icin konu acarak gostermis oldun.bazilarida modaya uyup bende kral olcam milleti banlicem diye aciyo iste onlar genelde patliyo... Tamam belki bi yerde laf fln mı soktum şimdi bunun acısını çıkartmaya çalışıyorsun muhtemelen?#! Senide anlıyorum, Onun için daha fazla uzatmıyorum...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin__ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Off her topic de bir olay.[signature][hline]İslamiC Force [I'P] Ölüme Giden Atardamar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ultima online server'i neden acilir? - zevkten.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 maksat çeşit olsun .P[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ego ve ün sorunu.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yemin ederim Faust tam yazacağım şeyi yazdın. Bazen sadece ego için açılır UO serverı[signature][hline]İmzam bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: cintonick, 16 Ocak 2005 12:45 tarihinde demiş ki: tamamen ego tatmini saygı duyulma istegi... Nokta orada değil bence burada koyulmuş.[signature][hline]Tüm hatalarından ders alsan da,hayat yeni hatalardan ders alınarak öğrenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: TheCoder, 17 Ocak 2005 09:01 tarihinde demiş ki: said: Tcpip, 16 Ocak 2005 13:08 tarihinde demiş ki: Töbe töbe İlk önce UO serveri değil neden server acılır diye soralım? Hangi oyun oldugunun ne onemi var. Bence 1. Bu konuda becerin varsa ve nie bosa gitsin die yaparsın. 2. isteğin varsa yaparsın. Meraklıysan ögrenmek istiyorsan. 3. Oyunun gelişmesini istiyorsan yaparsın. Özellikle Turk MMORPG'leri olsa cok kıyak olurdu. 4. Hayatında her zaman oynama değil oynatma ilkesi varsa yaparsın. yada neden paralı sunucularda oynatalım ilkesi ile acarsın. Zaten nokta burada koyulmuş Fake account tamam anlıyorum hırslısın post kasacaksın ama bunu bu bölümde yapma Garbage diye bölüm var orada yap orada aynı misyonu üstlenmiş arkadaşlarınızla chat gibi kasarsınız. Uo tabiri ile orada iyi skill gelir. Alan yetkilisisin... ve sanırım Kullanıcı hesapları uzerinde edit yapma yetkin var... Lütfen Yolladığım post sayımı 0 larmısın!! PS:Herkesi kendi sanan zihniyet, Birazda kendini sorgulasa ne güzel olur dimi...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: salvation, 17 Ocak 2005 09:31 tarihinde demiş ki: said: cintonick, 16 Ocak 2005 12:45 tarihinde demiş ki: tamamen ego tatmini saygı duyulma istegi... Nokta orada değil bence burada koyulmuş. Ayrıca sanırım bu cevap bana biraz daha doğru gibi geldi...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ego için diyen arkadasların eger server actılar ise demek ki kişilikleri böyleymiş demek düşüyor eğer acmadılarsa bilmedikleri insanlar hakkında nasıl yorum yaptıklarına şaşarak yine kişiliklerine yoruyorum. Yani Ego tatmin etmek için ayda en az 200 milyon ödüyorum öyle mi? Oda güzel daha iyi ego tatmin etme yolları var inanın...[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar