Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grey Goo


neutrino

Öne çıkan mesajlar

https://www.greybox.com/greygoo/en/

https://static.greybox.com/media/CACHE/images/a3749756d6918438b7327c7a95fcf153.jpg

https://static.greybox.com/media/uploads/gg_screen_02.jpg

Eski westwood ekibinden yeni rts. Videosu da vardı da işyerinden koyamadım engelli diye, bi arkadaş atarsa iyi olur onu. Yorumlara göre bi şans vereceğim buna, özledim doğru düzgün rts oynamayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beğenmedim. gameplayde ırk gimmickleri hamallık hissi yaratıyor. en büyük eksisi bu. en az amele hissi goo veriyor herhalde, anlayın durumu.

grafikler çok zayıf. ünite konseptinden haritaya hepsi patato. öyle über grafik bekleyen bir insan da değilim, wasteland 2 hiç rahatsız etmemişti ama bunda çamur gibi texturelar, çirkin çirkin üniteler var. mekanların loadscreenlerde gösterilen resimlerle alakası yok. arayüz 3 ırktan 2sinde görsel facia, güzel gözüktüğü yerde de kullanışlı değil zaten. belki modlanıyordur.

artıları ses, müzik, campaign ve steam'i workshop dahil benimsemiş olması. müzik gerçekten harika. arada bir napıyor bu frank klepacki, hasan cihat örter gibi gitara basıp düşecek diyorsun ama bir sonraki track efsane giriyor ki, oynamasanız da soundtrackini bulun, dinleyin. campaign seslendirmeleri de aynı şekilde.

yoklukta gider, campaign oynatır tier bir oyun olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...