Zikko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 saplasın iyi biri gibi geri getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 HAYDAAAAAOOOOOOO kavgada söylenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 incindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://i.imgur.com/n9M2ZrK.png kısa mısa ama bak ne diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 histeri candır ya, kullanmasını bilene. zaten hafta sonu da yağmurluymuş gönderin gitsin kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Vingthor said: sonra eşi gelip kafasını patlatmasın kafatasından sıkıp? eş yok sevgili var gerçi düzgün erkek için sadakat anlamında ikisinin farkı yok tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 işin kötü yanı, sevgilisi bu topic i okudu. kızı işten attığında delirip sevgilisini bulsa, "biz böyle böyle birlikte olduk beni sepetledi ondan" dese durum patlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 iki kargo takip faturası verdim, bunları mail ile bana at dedim. bana 2 numara attı. mantık düz işliyor. kime hangi numarayla ne yolladım dosyayı açıp buldum bi daha. iş günlüğüne çevirdim burayı ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Kız seninle taşak geçiyor bence. bu kadar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu kızın tazminatı ne kadar abi çok yüklü mü de kovmakta diretiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Geçmişteki histerik kız arkadaşlarımdan birkaç derleme yazayım: halüsinatik olan -Emrah.. Odamda yaşlı bir kadın var ve elinde bıçak tutuyor. Bana gülümseyerek bakıyor. Çok korkuyorum. ühühühü Düzenli şekilde depresif olan -Emrah.. Benim psikolojim çok bozuk. Sırf bu yüzden gelecekte beni terketmenden çok korkuyorum. Bazen an'ın içinde sıkışıp kalıyorum ve çıkamıyorum. An'ı aşamıyorum. Müthiş final! Biyoenerjik ve halüsinatik olan -Emrah bi elini versene. *Elimi alır, gözlerini kapatıp transa geçme triplerine girer. Gözleri kapalı şekilde konuşmayı sürdürür.* -Ruh enerjinin rengini anlamaya çalışıyorum.. Sence ruh enerjinin rengi ne? +mmm kırmızı olabilir mi? >.> -mavi olmasın? zzzz başka bir gün arabayla samsun'a yolculuk yapılmaktadır ve kız bir anda çığlık çığlığa bağırır. -TAVŞAN!! TAVŞANI EZDİK! ühühühü frene asılınır. hep bir ağızdan: *ne tavşanı ya?? -TAVŞANI EZDİK. DUR! İNİCEMM! inilir, 6-7 dakika ezilmiş tavşan aranır. Tabi ki yoktur. Kız arkadaşım triplere girer. Yolculuğa devam edilir ve gidilecek yere varıldığında kız arkadaşım kendini bi odaya kapatır, 2 saat içeride ağlar, çıkmaz. Yine bu kız ile en yakın kız arkadaşı lisedeyken evde astral seyahat triplerine giriyorlarmış. Bu başka bir boyutta bir derebeyi oluyormuş. Diğer kızı duvara falan yapıştırıp şiddet uyguluyormuş. Boğazını falan sıkıyormuş. Öbür kız anlattıydı ahahahah hiç şüphesiz yiyişiyorlardır da, o kadar detayına girmedi. Şimdilerde nişanlanmış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ben bun kadar ugraşsam köpeğime wowda mage ile pvp yapmayı ögretirim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Wishmaster said: Geçmişteki histerik kız arkadaşlarımdan birkaç derleme yazayım: halüsinatik olan -Emrah.. Odamda yaşlı bir kadın var ve elinde bıçak tutuyor. Bana gülümseyerek bakıyor. Çok korkuyorum. ühühühü Düzenli şekilde depresif olan -Emrah.. Benim psikolojim çok bozuk. Sırf bu yüzden gelecekte beni terketmenden çok korkuyorum. Bazen an'ın içinde sıkışıp kalıyorum ve çıkamıyorum. An'ı aşamıyorum. Müthiş final! Biyoenerjik ve halüsinatik olan -Emrah bi elini versene. *Elimi alır, gözlerini kapatıp transa geçme triplerine girer. Gözleri kapalı şekilde konuşmayı sürdürür.* -Ruh enerjinin rengini anlamaya çalışıyorum.. Sence ruh enerjinin rengi ne? +mmm kırmızı olabilir mi? -mavi olmasın? zzzz başka bir gün arabayla samsun'a yolculuk yapılmaktadır ve kız bir anda çığlık çığlığa bağırır. -TAVŞAN!! TAVŞANI EZDİK! ühühühü frene asılınır. hep bir ağızdan: *ne tavşanı ya?? -TAVŞANI EZDİK. DUR! İNİCEMM! inilir, 6-7 dakika ezilmiş tavşan aranır. Tabi ki yoktur. Kız arkadaşım triplere girer. Yolculuğa devam edilir ve gidilecek yere varıldığında kız arkadaşım kendini bi odaya kapatır, 2 saat içeride ağlar, çıkmaz. Yine bu kız ile en yakın kız arkadaşı lisedeyken evde astral seyahat triplerine giriyorlarmış. Bu başka bir boyutta bir derebeyi oluyormuş. Diğer kızı duvara falan yapıştırıp şiddet uyguluyormuş. Boğazını falan sıkıyormuş. Öbür kız anlattıydı ahahahah hiç şüphesiz yiyişiyorlardır da, o kadar detayına girmedi. Şimdilerde nişanlanmış asdf ne kadar şanslı bir adamsın lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Siz keyfinize keyif katın, Ramses gene elizabeth bugün. Hepiniz şanslısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 adamın noyana yanaşma sebebi anlaşıldı hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 herkes mutluluğu arıyo sonuçta bıngıldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Yanaşmak demeyelim de, benim yıllar içinde noyan gibilere karşı geliştirdiğim bi immunity'm var galiba. Freakshow seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Wishmaster said: Geçmişteki histerik kız arkadaşlarımdan birkaç derleme yazayım: halüsinatik olan -Emrah.. Odamda yaşlı bir kadın var ve elinde bıçak tutuyor. Bana gülümseyerek bakıyor. Çok korkuyorum. ühühühü Düzenli şekilde depresif olan -Emrah.. Benim psikolojim çok bozuk. Sırf bu yüzden gelecekte beni terketmenden çok korkuyorum. Bazen an'ın içinde sıkışıp kalıyorum ve çıkamıyorum. An'ı aşamıyorum. Müthiş final! Biyoenerjik ve halüsinatik olan -Emrah bi elini versene. *Elimi alır, gözlerini kapatıp transa geçme triplerine girer. Gözleri kapalı şekilde konuşmayı sürdürür.* -Ruh enerjinin rengini anlamaya çalışıyorum.. Sence ruh enerjinin rengi ne? +mmm kırmızı olabilir mi? >.> -mavi olmasın? zzzz başka bir gün arabayla samsun'a yolculuk yapılmaktadır ve kız bir anda çığlık çığlığa bağırır. -TAVŞAN!! TAVŞANI EZDİK! ühühühü frene asılınır. hep bir ağızdan: *ne tavşanı ya?? -TAVŞANI EZDİK. DUR! İNİCEMM! inilir, 6-7 dakika ezilmiş tavşan aranır. Tabi ki yoktur. Kız arkadaşım triplere girer. Yolculuğa devam edilir ve gidilecek yere varıldığında kız arkadaşım kendini bi odaya kapatır, 2 saat içeride ağlar, çıkmaz. Yine bu kız ile en yakın kız arkadaşı lisedeyken evde astral seyahat triplerine giriyorlarmış. Bu başka bir boyutta bir derebeyi oluyormuş. Diğer kızı duvara falan yapıştırıp şiddet uyguluyormuş. Boğazını falan sıkıyormuş. Öbür kız anlattıydı ahahahah hiç şüphesiz yiyişiyorlardır da, o kadar detayına girmedi. Şimdilerde nişanlanmış asdf nerden buldun bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Wishmaster değil Hellraiser olmalıymış senin nickin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Marty said: Wishmaster said: Geçmişteki histerik kız arkadaşlarımdan birkaç derleme yazayım: halüsinatik olan -Emrah.. Odamda yaşlı bir kadın var ve elinde bıçak tutuyor. Bana gülümseyerek bakıyor. Çok korkuyorum. ühühühü Düzenli şekilde depresif olan -Emrah.. Benim psikolojim çok bozuk. Sırf bu yüzden gelecekte beni terketmenden çok korkuyorum. Bazen an'ın içinde sıkışıp kalıyorum ve çıkamıyorum. An'ı aşamıyorum. Müthiş final! Biyoenerjik ve halüsinatik olan -Emrah bi elini versene. *Elimi alır, gözlerini kapatıp transa geçme triplerine girer. Gözleri kapalı şekilde konuşmayı sürdürür.* -Ruh enerjinin rengini anlamaya çalışıyorum.. Sence ruh enerjinin rengi ne? +mmm kırmızı olabilir mi? >.> -mavi olmasın? zzzz başka bir gün arabayla samsun'a yolculuk yapılmaktadır ve kız bir anda çığlık çığlığa bağırır. -TAVŞAN!! TAVŞANI EZDİK! ühühühü frene asılınır. hep bir ağızdan: *ne tavşanı ya?? -TAVŞANI EZDİK. DUR! İNİCEMM! inilir, 6-7 dakika ezilmiş tavşan aranır. Tabi ki yoktur. Kız arkadaşım triplere girer. Yolculuğa devam edilir ve gidilecek yere varıldığında kız arkadaşım kendini bi odaya kapatır, 2 saat içeride ağlar, çıkmaz. Yine bu kız ile en yakın kız arkadaşı lisedeyken evde astral seyahat triplerine giriyorlarmış. Bu başka bir boyutta bir derebeyi oluyormuş. Diğer kızı duvara falan yapıştırıp şiddet uyguluyormuş. Boğazını falan sıkıyormuş. Öbür kız anlattıydı ahahahah hiç şüphesiz yiyişiyorlardır da, o kadar detayına girmedi. Şimdilerde nişanlanmış asdf nerden buldun bunlari? ilki netten, ikincisini arkadaşlarım tanıştırdı, üçüncüsü okuldandı. ilki bana bunları söylediğinde annesini arayıp kızınızın sorunları var lütfen bir psikologa yönlendirin demiştim. Şimdi olsa sever geçerim polemiğe girmem. Değişik bi kafadaymışım. İkincisine 3-4 yılımı verdim. O yine en zeki olanı. Sonuncu kızla ayrılışım da 2 hafta boyunca mesajlarına cevap vermeyerek olmuştu. O zaman yaş 18 falandı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sende bir deli magneti var heralde. gecmis olsun. o arkadaslara da dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Wishmaster said: Yanaşmak demeyelim de, benim yıllar içinde noyan gibilere karşı geliştirdiğim bi immunity'm var galiba. Freakshow seviyorum ya bırak, histerik kız seviyorum diyosun, histerik magnete yaklaşıyosun. boşuna demiyoruz abi noyanın yancıları ekmek peşinde diye. sende istisna değilsin işte, ayıp bir şey yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 noyanla aynı ortamda fiziksel olarak bulunduklarına şahit insanlar olmasa direk noyan derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bingildak said: Wishmaster said: Yanaşmak demeyelim de, benim yıllar içinde noyan gibilere karşı geliştirdiğim bi immunity'm var galiba. Freakshow seviyorum ya bırak, histerik kız seviyorum diyosun, histerik magnete yaklaşıyosun. boşuna demiyoruz abi noyanın yancıları ekmek peşinde diye. sende istisna değilsin işte, ayıp bir şey yok bunda. abi anlamadığın şu, kendi ekmeğimi kendim çıkarabiliyorum. O konuda egom yüksek, alınıyorum bu dediklerine yani :D o dönemleri de çoktan aştım, histerik misterik benden uzak olsun. Şu an tek eşli bir yaşam düşlüyorum biriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar