Promenader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 var mı internette satan yer ? sahafa git demeyin balıkesirde olabileceğini pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 nadirkitap.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 balıkesirde 1 den fazla sahaf vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 5ten de azdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 değilse izmire gidince alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Nadirkitap +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Aradigin ozel bir seyler var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ikinci el kitapçı ve sahaf başka şeyler. sahaf dediğin kişi bir kitaba bakıp ona satış fiyatı belirleyebilecek, değerini belirleyebilecek, kitabın durumu ve içeriği üzerinden belirlediği fiyatla o kitabı tekrar okuyucuların koleksiyonerlerin ihtiyacına sunabilecek kişidir. kitabın yeni baskısı olup olmaması, cildinin kalitesi (eğer ciltliyse tabi), kitabın basıldığı veya elde yazıldığı dönemde ne ifade ettiği gibi şeyleri ve daha fazlasını bilir sahaf. ikinci el kitapçı ise kağıt toplayıcılarının dükkanına getirdiği yeni ay serisini kitap başına beş on liradan tekrar satışa sunan kişiye denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kim diyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Bu diyo. Al bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 moncici said: Aradigin ozel bir seyler var mi Forgotten Realms ve Bernardn Cornwell'in Kış Kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 izmir'de bitpazarını tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 sahaf yoktur da osym ikinci el şubelerinin yanlarında bi iki tane ikinci el kitapçı vardır bence balıkesirde bunu gerçekten alan mı varlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 İzmir'de bit pazarı leş fiyatlar yüksek,istanbul ve izmir'de dolaştığım sahafların çoğunluğu bilgisiz. İkinci el kitapları sahibinden.com'da kullanıcılar satıyorsa veya ikinci el kitap satışının olduğu forumlardan temin etmek çok daha mantıklı. nadir kitap'ta ikinci el kitaplar ziyadesi ile tuzlu hiç normal fiyata bulamadım. Mesela Mısır'da ikinci el kitaplara sardım orada da çok ucuzdu mesela 1900,1870 yılına ait 4 kitap aldım toplam 6 lira verdim. Arkadaş nat geo'nun ilk sayılarını kıstırdı gözümün önünde oda 10 lira vermiştir.Tamam Türkiye'de bu kadar ucuz olmasını beklemiyorum ama ziyadesi ile tuzlu fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar