Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Düzeldi

WindShade

Öne çıkan mesajlar

said:
WaNTeD, 04 June 2003 23:56 tarihinde demiş ki:
ya bide bi şey anlamıyom bu yedek hat olayı nedir zaten hepsi dolu yedekte boş tutucaklarına açsınlar onuda kullanalım :) kenarda boş boş durmasın

Soksalardı sanırım uplinkte görünürdü hala %16 larda. Ben bişi devreye soktuklarına inanmıyorum.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 05 June 2003 00:19 tarihinde demiş ki:
said:
ya bide bi şey anlamıyom bu yedek hat olayı nedir zaten hepsi dolu yedekte boş tutucaklarına açsınlar onuda kullanalım :) kenarda boş boş durmasın

Soksalardı sanırım uplinkte görünürdü hala %16 larda. Ben bişi devreye soktuklarına inanmıyorum.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)

benim demek istediğim normal zamanlarda yedekte hat tutucaklarsa (zaten yok öle bişi) boşuna yedekte kalmasın kullandırsınlar nie öle yapıyolarki
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WaNTeD, 05 June 2003 09:38 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 05 June 2003 00:19 tarihinde demiş ki:
said:

Benim demek istediğim normal zamanlarda yedekte hat tutucaklarsa (zaten yok öle bişi) boşuna yedekte kalmasın kullandırsınlar nie öle yapıyolarki

Dostum ben dedigini anladım zaten. Sadece öyle olsaydı uplinkteki çıkış şemalarında değişim olurdu dedim.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...