Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Düzeldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 04 June 2003 17:42 tarihinde demiş ki:
Biraz yükseldi mi çıkışımız?
Bugün biri %17den %30lara yükseldik falan yazmıştı bulamadım yazısını.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

Rahatlıyo gittikçe =)
Hadi hadi az kaldı
=)
Mesaj tarihi:
said:
Bugün biri %17den %30lara yükseldik falan yazmıştı bulamadım yazısını.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

Rahatlıyo gittikçe =)
Hadi hadi az kaldı
=)
Mesaj tarihi:
said:

Asli

Rahatlıyo gittikçe =)
Hadi hadi az kaldı
=)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
düzgün bir internet bile sağlamayan telekomdan ne hayır beklenirki yada pahalı olan yuh!
bari hizmet vereceksen uydu falan tut grr![hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
said:
Heller, 04 June 2003 18:49 tarihinde demiş ki:
tebrikler ilk kez aynı msj ı 3 kez ard arda yollayanı görüyorum :)[hline][b]* Never Feared

ben buna daha çok güldüm :)
Mesaj tarihi:
Of of beceriksiz herifler ya[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
said:
WaNTeD, 04 June 2003 23:56 tarihinde demiş ki:
ya bide bi şey anlamıyom bu yedek hat olayı nedir zaten hepsi dolu yedekte boş tutucaklarına açsınlar onuda kullanalım :) kenarda boş boş durmasın

Soksalardı sanırım uplinkte görünürdü hala %16 larda. Ben bişi devreye soktuklarına inanmıyorum.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)
Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44)
Mesaj tarihi:
ya "soktukları" apaçık ortada , pazartesi bu net olunca bütün kapasiteyi kullanmazsam bana da chagy demesinler (tabi pazartesi olursa)[hline]~Sultan of the Empire Earth~
Mesaj tarihi:
said:
Afterdeep, 05 June 2003 00:19 tarihinde demiş ki:
said:
ya bide bi şey anlamıyom bu yedek hat olayı nedir zaten hepsi dolu yedekte boş tutucaklarına açsınlar onuda kullanalım :) kenarda boş boş durmasın

Soksalardı sanırım uplinkte görünürdü hala %16 larda. Ben bişi devreye soktuklarına inanmıyorum.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50)

benim demek istediğim normal zamanlarda yedekte hat tutucaklarsa (zaten yok öle bişi) boşuna yedekte kalmasın kullandırsınlar nie öle yapıyolarki
Mesaj tarihi:
said:
WaNTeD, 05 June 2003 09:38 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 05 June 2003 00:19 tarihinde demiş ki:
said:

Benim demek istediğim normal zamanlarda yedekte hat tutucaklarsa (zaten yok öle bişi) boşuna yedekte kalmasın kullandırsınlar nie öle yapıyolarki

Dostum ben dedigini anladım zaten. Sadece öyle olsaydı uplinkteki çıkış şemalarında değişim olurdu dedim.[hline]
  • Yeni Oluştur...