Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Can Sıkıntısı


KireiMerodii

Öne çıkan mesajlar

Canınız sıkılınca ne yaparsınız? Hemen yapacak birşeyler bulur musunuz? Yoksa ne yapsam diye saatlerce düşünürken daha mı çok canınız sıkılır? Ya peki canınız birşey yapmak istemediği durumlarda nasıl can sıkıntısını engelleriz, bir fikri olan var mı?[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ühühühü. Ben de iş istiyorum. Çok boş adamım yaw ben :D Aslında yapacak çok iş var da ben de hal yok. Motivation lazım bana, böle ilginç fikirler. Hayatımda hiç denemediğim şeyleri yapmak istiyorum. (Zararsız olanlarından, önerililerinizi alabilirim...) :) Ya mesela İstanbul'a tek başıma gidebilmek istiyorum, ama babam beraber gidelim diyor sırtararak, deli ediyor beni, arkadaşlarla toplanıp trenle ankaraya gideyim gezeyim diyorum, yine yok, ben de gelim diyor, yine sırtarıyor. Ben arkadaşlarımla gideceğim deyince de olmaz diyor, o kompartımanlarda bi kapatırlar görürsünüz gününüzü diyor. Yaw bu trenler, trenler neyse, yolculuk o kadar korkunç birşey mi, yoksa benim babam beni kandırmak için bahaneler mi uyduruyor?[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nbatv yi açıp saatlerce basket maçı seyrediyorum son zamanlarda sıkılınca..hipnotize olmuş gibi.
sana ne tavsiye edebilirim bilemiyorum kirei. en güzeli hiç canınının sıkılmaması..arkadaşlarını ara sıkılırsa onlarla takıl.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben canim SIKILDIGINda kardeslerime satasirim.. soora naapcagimi düsünerek zaman geciririm bunalirim falan ..''Yeter artikk biktim '' diye annemin basinin etini yerim :D bide bulundugum yerde yapcak sey yok ya.. istanbul'un yaninda köy gibi kaliyo böhühüh.. disari bakinca ormani görüosun :D(almanya-ulm):)[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benide canım çok sıkılır ama nedeni genelde yapmam gereken birşeyi nasıl yapacağımı bilmemek yada yapmak istememektir bide bana tavsiyede bulunu ama şu şartlarda hiç teknolojik bir alet yok ve sadece resim kağıdı ve kalemi bide 20 dakkaya bir ders çalışıyomu diye kontrole gelen aile hah burdan yakın bakalım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...