KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Canınız sıkılınca ne yaparsınız? Hemen yapacak birşeyler bulur musunuz? Yoksa ne yapsam diye saatlerce düşünürken daha mı çok canınız sıkılır? Ya peki canınız birşey yapmak istemediği durumlarda nasıl can sıkıntısını engelleriz, bir fikri olan var mı?[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=83575[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Teşekkürler BoneCrusher, hemen bakim bir o sitelere... :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kraşır ilk defa işe yaramış :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hadi lan ordan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 müzik dinlerim,tv izlerim fln zaman geçer öyle işte bugününde geçtiği gibi[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bilgisayar oynarım[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 müzik [Bu mesaj Berk tarafından 17 Ocak 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 genelde canım sıkılmaz benim. 24 saat az bile kalır. ama özel durumlar oluşur ve canım sıkılırsa yatar uyurum.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ühühühü. Ben de iş istiyorum. Çok boş adamım yaw ben :D Aslında yapacak çok iş var da ben de hal yok. Motivation lazım bana, böle ilginç fikirler. Hayatımda hiç denemediğim şeyleri yapmak istiyorum. (Zararsız olanlarından, önerililerinizi alabilirim...) :) Ya mesela İstanbul'a tek başıma gidebilmek istiyorum, ama babam beraber gidelim diyor sırtararak, deli ediyor beni, arkadaşlarla toplanıp trenle ankaraya gideyim gezeyim diyorum, yine yok, ben de gelim diyor, yine sırtarıyor. Ben arkadaşlarımla gideceğim deyince de olmaz diyor, o kompartımanlarda bi kapatırlar görürsünüz gününüzü diyor. Yaw bu trenler, trenler neyse, yolculuk o kadar korkunç birşey mi, yoksa benim babam beni kandırmak için bahaneler mi uyduruyor?[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 nbatv yi açıp saatlerce basket maçı seyrediyorum son zamanlarda sıkılınca..hipnotize olmuş gibi. sana ne tavsiye edebilirim bilemiyorum kirei. en güzeli hiç canınının sıkılmaması..arkadaşlarını ara sıkılırsa onlarla takıl.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya canim sikildi mi yemek yaerim acaip iyi bisi. butun sikintin geciyo .. tavsiye ederim..:)[signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Onu ben de yaparım da, sonradan havuzlarda, kondüsyon salonlarında canın çıkıyor... :D Herhalde en güzeli uyumak...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben canim SIKILDIGINda kardeslerime satasirim.. soora naapcagimi düsünerek zaman geciririm bunalirim falan ..''Yeter artikk biktim '' diye annemin basinin etini yerim :D bide bulundugum yerde yapcak sey yok ya.. istanbul'un yaninda köy gibi kaliyo böhühüh.. disari bakinca ormani görüosun :D(almanya-ulm):)[signature][hline]I need u like a devil needs sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugbaZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 benide canım çok sıkılır ama nedeni genelde yapmam gereken birşeyi nasıl yapacağımı bilmemek yada yapmak istememektir bide bana tavsiyede bulunu ama şu şartlarda hiç teknolojik bir alet yok ve sadece resim kağıdı ve kalemi bide 20 dakkaya bir ders çalışıyomu diye kontrole gelen aile hah burdan yakın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar