Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Online

Certhas

Öne çıkan mesajlar

tip diyen ağızlarını community diyen dillerini sikeyim senin amınakodugum oglu gecmisine bakmadan hatırladım seni evet warhammer oynadık, niye yazdığımı üzerine alınıyorsun sen? bir dünya orospucocugu gecmis metin2sinden knight online ina dalga geciyor onlara yazıyorum.

warhammer i sevdim satın aldım 9 ay bir fiil aylık ücretini ödedim. düzelir diye bekledim. sonrasında aion,sword,gw2 ws. hepsini satın aldım düzelir diye aylık ödemesini yaptım. elime rbir bok gecmedi.

simdi kızgınlıgım açıtıgım başlığa bir orospu cocugu görmemiş, gelmis geçmisini siktigim oglunun birisi 2 ay sonra açmış.goygoy yapıyorsunuz bırak lan agız yapmayı gel amınakodugum oyun gör yarak adam.

bahsettigin communityden de benim gibi agzı bozuk bir adam görürsen götümü siktiririm. gel amına sapladıgım adamlık gör insanlık gör senin ve sizin gibi oropu cocugu dolu degil burası.ne yarağımı yerseniz yiyin kahpe çocukları ve sen.
Sosyal ağlarda paylaş

valla oyun iki noktada Knight Online a benziyormuş; Oyunu oynayanlar ve oynanış :d Diğer kısımlar WoW'a, RIFT'e benziyor.
Beni görevler falan 3 gün oyaladı zaten kendi kendine oynuyor oyun bir nevi hiç grind falan yapmadım öyle geçti gitti. Zamanın var ve zamanını harcayacak daha iyi bir oyunun yoksa Knight Online 2 fena bir seçenek değil. 4/10
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...