Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

358. Dönem (Şubat 2015) KD. ve YD. Subay Adayları

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

-12 derecede dahi öyle çok kalın çoraba gerek yok.

Şu termal çoraplardan 2 çift aldıydım, başarılıydı.

Yeni postallar eskisi gibi değil, öyle çok korkmayın. Bir numara büyük aldım laf dinleyip hakikaten 1 numara büyüktü.

Tabanlık olarak hafif düztaban da olduğum için şu yamulan plastik ortopedik tabanlardan kullandım ben. 3-4 ay geçmeden dağılıp parçalanıyor, ama o sürede gayet rahat ettirdi.

Mantar kapmamak çok çok çok zor, her türlü dikkat.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Black-ice said:

komandoya da yd'ye de hayır dedim ama bu bedelli ve şubat celbi olmasının nası bi etkisi olcak acaba denk gelmesine merakla bekliyorum

hayır dediysen tmm sadkjaskldjaskldj

askeriye mantığını kavramamış yazık :D

biliyorum hayır diyenlere de çıkıyor ihtiyaç varsa yd ya da komando. ama o ihtimalin üstüne bir de bedelli geldi şimdi. acaba bu o ihtimali de artıracak mı azaltacak mı onu bilmiyorum. gerçi mimar hiç duymadım araştırdım baya beni bulur şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Dworgian said:

Black-ice said:

komandoya da yd'ye de hayır dedim ama bu bedelli ve şubat celbi olmasının nası bi etkisi olcak acaba denk gelmesine merakla bekliyorum

hayır dediysen tmm sadkjaskldjaskldj

askeriye mantığını kavramamış yazık :D

biliyorum hayır diyenlere de çıkıyor ihtiyaç varsa yd ya da komando. ama o ihtimalin üstüne bir de bedelli geldi şimdi. acaba bu o ihtimali de artıracak mı azaltacak mı onu bilmiyorum. gerçi mimar hiç duymadım araştırdım baya beni bulur şimdi.

bedelliden dolayı yedek subay ihtimali artar bence sdfdsf.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Oo komutanın yeni yaptırdığı villasına mimar lazım olur..

Abi ben makine mühendisiyim ben ne yapayım.. %50 ihtimal.

Kısa dönem çıkarsan

Şanslıysan kazancı olursun, bütün gün kazan dairesinde masa başında tek başına oturursun, günde bi kere kazan yak kazan kapatla geçer, içtima falan hikaye olur.

Daha az şanslıysan ısıtma borusu döşetir plan çizdirirler, iş yükün olur da en azından sabit olur, kafana göre takılırsın yine.

Şanssızsan garaja verirler, başına da bık bık konuşan mekaniker bi uzman, 2 lafından biri "sen ne biçim makine mühendisisin 2 vida sıkamadın, bi motor toplayamadın" diye ego tatmini olur.

Ya da işte makineyle alakasız bi işe atarlar takılırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben yedek subay olmiim ya.

Psikolojim kaldırmaz herhalde o kadar uzun süreyi.

Yani kaldıracağını bilsem 5 sene yapayım yeter ki bileyim ama 3 yıllık tedavimi bi anda çöpe atma ihtimali kötü ya.

Gerçi 6 ayda da çöpe gitme ihtimali büyük sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...