Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 -12 derecede dahi öyle çok kalın çoraba gerek yok. Şu termal çoraplardan 2 çift aldıydım, başarılıydı. Yeni postallar eskisi gibi değil, öyle çok korkmayın. Bir numara büyük aldım laf dinleyip hakikaten 1 numara büyüktü. Tabanlık olarak hafif düztaban da olduğum için şu yamulan plastik ortopedik tabanlardan kullandım ben. 3-4 ay geçmeden dağılıp parçalanıyor, ama o sürede gayet rahat ettirdi. Mantar kapmamak çok çok çok zor, her türlü dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 gelin gelin bekliyoruz. şu leş muhabbeti bana da yaptıran tsk'ya teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben postalın içindeki default gelen tabanlığı bile çıkarmıştım. En rahat öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Dworgian said: Black-ice said: komandoya da yd'ye de hayır dedim ama bu bedelli ve şubat celbi olmasının nası bi etkisi olcak acaba denk gelmesine merakla bekliyorum hayır dediysen tmm sadkjaskldjaskldj askeriye mantığını kavramamış yazık :D biliyorum hayır diyenlere de çıkıyor ihtiyaç varsa yd ya da komando. ama o ihtimalin üstüne bir de bedelli geldi şimdi. acaba bu o ihtimali de artıracak mı azaltacak mı onu bilmiyorum. gerçi mimar hiç duymadım araştırdım baya beni bulur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Oo komutanın yeni yaptırdığı villasına mimar lazım olur.. Abi ben makine mühendisiyim ben ne yapayım.. %50 ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Black-ice said: Dworgian said: Black-ice said: komandoya da yd'ye de hayır dedim ama bu bedelli ve şubat celbi olmasının nası bi etkisi olcak acaba denk gelmesine merakla bekliyorum hayır dediysen tmm sadkjaskldjaskldj askeriye mantığını kavramamış yazık :D biliyorum hayır diyenlere de çıkıyor ihtiyaç varsa yd ya da komando. ama o ihtimalin üstüne bir de bedelli geldi şimdi. acaba bu o ihtimali de artıracak mı azaltacak mı onu bilmiyorum. gerçi mimar hiç duymadım araştırdım baya beni bulur şimdi. bedelliden dolayı yedek subay ihtimali artar bence sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 SeaGle said: Oo komutanın yeni yaptırdığı villasına mimar lazım olur.. Abi ben makine mühendisiyim ben ne yapayım.. %50 ihtimal. Kısa dönem çıkarsan Şanslıysan kazancı olursun, bütün gün kazan dairesinde masa başında tek başına oturursun, günde bi kere kazan yak kazan kapatla geçer, içtima falan hikaye olur. Daha az şanslıysan ısıtma borusu döşetir plan çizdirirler, iş yükün olur da en azından sabit olur, kafana göre takılırsın yine. Şanssızsan garaja verirler, başına da bık bık konuşan mekaniker bi uzman, 2 lafından biri "sen ne biçim makine mühendisisin 2 vida sıkamadın, bi motor toplayamadın" diye ego tatmini olur. Ya da işte makineyle alakasız bi işe atarlar takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Arma said: salla silikon tabanlığı. vatka daha önemli. vatka al. çorabın içinden topuğa koy. Vatka 2. günü zor çıkartıyor, en geç 1 haftada kesin parçalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 belli olsun artık hadi lan yer değil de tarih gerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben 4 tane vatka almıştım kalınından. ayak bota alışana kadar beni kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Cuma kesin mi aciklanma tarihi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bu kagidi beklemek ne zormus ya , askerligi dusunmeye firsat kalmadi kagit yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Arma said: ben 4 tane vatka almıştım kalınından. ayak bota alışana kadar beni kurtardı vatkayı nereye koyuyoz şimdi ben tam anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 çorabın içine topuğa koy. tabana değil yalnız.ayağının arkasını bot vurmaz. aişl tendonu ile topuk arası bölge diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 İlk gün koyma, zaten akşama acıdan anlarsın nereye olduğunu :D Ha, o acıdan kaçınmak istiyorsan Arma güzel tarif etmiş. Topuğun biraz üstü, aşil tendonunun altı, bu sert topuk çıkıntısından sonra hafif içeri göçmüş bölgeden yukarıya doğru komple sarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Bizi şey yapabiliyolar ama zamanı durduramıyolar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ne yapabiliyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 coitus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ama önce tus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hahah olm siz azsınız diye baya baya hep coitus hem time stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yok yaa..o kadar da vahim degil..normal insana birsey yapmazlar.. ha gordum mu..harbiden gordum..ayda 2-3..acemi toplanma yeri ..bakaya vs askerden yirtmak icin *bneyim ben diye bagira cagira gezenleri gece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Harbiden biz az kişiyiz diye acaip yük binecek gibi ha. BEDELLİLER BİZE DENK GELMESEYDİNİZ NE OLURDU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Eğer az olduğunuz için yedek subay çıkmazsanız kısa dönemde az olmanız avantaj, rahat olun. Kafası çalışan adama çok ihtiyaç var orada. Fazla olsanız hepinizi ayıklamazlar da az kişi olunca otomatik beleş işleri kaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Abi ben yedek subay olmiim ya. Psikolojim kaldırmaz herhalde o kadar uzun süreyi. Yani kaldıracağını bilsem 5 sene yapayım yeter ki bileyim ama 3 yıllık tedavimi bi anda çöpe atma ihtimali kötü ya. Gerçi 6 ayda da çöpe gitme ihtimali büyük sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar