dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Merhabalar, Şimdi e-ticaret sitesi kurmaya karar verdik. Yani aslında dükkan var da kıyafetleri fotoğraflarını çekip siteye de aktarmak istiyorum. Uygun ekipman vs nedir? Sony a6000 makine var kendim halledebilir miyim? İlla manken mi kullanmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 manken kullansan daha iyi ama iyi bi cep telefonuyla bile çekebilirsin fotoğrafları. arka plandan kolay ayırt edilsin ürün, ışık iyi olsun yeter. kalite zaten belli bir şeyin üstünde olcak. bi de resimleri bi uzaktan, bi yakından çekip kafa karıştırmayın. aslında trendyol, markafoni vb. sitelere girip bak, ordaki gibi çekersin. facebook'tan bi arkadaş, senin yaptığına benzer bişey yapıyor. ama fotoğrafları mağaza içinde çekildiği için bazen arka planla, aynayla falan acayip karışıyor, bir şey anlaşılmıyor kıyafetten. o yüzden düzgün bi arka plan yararına olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Beyaz bi arkaplan yapman iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 light box olmadan urun fotograflamak yalan oluyor ya isik ve arkaplan onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ben kolye falan denedim istenilen kaliteye ulaşılmıyor kutusuz düzgün telefonla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 normal bir dslr beyaz perde 2 tane paraflash bunlarla hallederseniz işini. profesyonel olsun diyorsan 2k masrafın olur. kolye vb. çekiyorsan bir tane lightbox +paraflash da yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ya aslında manken ile çalışmak iyi de o stili falan yaratamam gibi geliyor manken giydirmek zor iş :) mesela bluz veya pantalon yere sererek mi çekmek gerek yukarıdan 90 derece bi açıyla ya da duvara beyaz fon üzerine asarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 koltuğa ser gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 hangi amaçla kimi hedeflediğine bağlı. markafoni vb. gibi sitelerden müşteri çekip onlar yerine senden kıyafet almalarını istiyorsan canlı manken üzerinde kıyafet giydirmen gerekli aksi takdirde kalitesiz görüntüden dolayı müşteri alışveriş yapmaktan vazgeçer. takıları mankenle çekmene çok da gerek yok. 3 sene kadar bu işi yaptığımdan dolayı her bokunu biliyorum sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 http://www.amazon.co.uk/Flat-Clothing-Photography-Kit-Product/dp/B003ZPB0P6 şöyle bir set var aslında yapabilirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar