benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 zaten aydın'da işletiliyor jeotermal, sorun ne anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Aziz nesin haklı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 oo aziz nesin kartı da çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 adam çıkmış kafadan sallıyor proje filan, sende neden böyle insanlar sevilmiyor diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ne sallayacak adam devletin projelerini hayata geçirmeye çalışan bir valiydi. Düzeni değiştirmeye çalıştı, ondan korktular. Zaten halk da uyuyor, kimse nereye gönderiyorsunuz bu adamı demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 bbp'li misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 sevilmiyo deil seviliyo bole insanlar, ama birileri gelip bıkbık ediyo cikcik ediyo. bıkbıkcılar cıkcıkcıalrla ugrasmamak icinde desteklemiyoruz. bunları tabi adamın söylediklerini doğru olduğunu kabul ederek sölüyorum. Suc bıkbıkcılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Algı yönetimi yapıp, insanları kandırıyorlar demekki. Toplum zaten önlerine ne koyulursa ona inanıyorlar. Türkler 21 günde unutuyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 220 derece ev ısıtması için kullanılmıyor.bu iş sıcak su var, hadi ev ısıtalım diyerek yapılmıyor.bir ton teknik detayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Tamam abi yapılmasın. Biz bişi demiyoruz. Beklesin yerin altında, amerikalılar gelsin çıkarsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 yeraltı suyunu aaprtmamlardaki kaliforlerden gecirmeyi planlıyacak kadar saf deildir herhalde vardır bır planı onun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anhora said: Tamam abi yapılmasın. Biz bişi demiyoruz. Beklesin yerin altında, amerikalılar gelsin çıkarsınlar. germencik'te jeotermalden elektrik üretiliyor zaten.bir jeotermal tesisin yapımının 10 yıl sürdüğü düşünülürse, yer altında beklememiş öyle adam söylediğinden beri. yüksek dereceler elektrik üretimi için kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Tamam da bizim konumuz jeotermal değil ki. O sadece bir örnek. Bir şeyler yapmaya çalışıyor insanlar. İzgören akademidekiler ne yapıyorlarsa, bunlar da onu yapmaya çalışıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ya adam sallamış işte proje yaptım filan diye, sonra neden sevilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 6 ay ısıtıp 6 ay soğutcakmış, borudan soğuk hava mı üfleyecek asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Cahil ve bilmeden boş boş konuşuyorsunuz yahu. Şöyle bir konuyu bile ne kadar saçma yerlere çektiniz. 7 Yıl aydında yaşadım, denizlide üniversite okudum. Buradaki olay Jeotermal, Aydının ısıması soğuması felan değil. Mükemmel bir devlet adamının nasıl hiç olduğu ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bunu anlamak istemiyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Vali filmini izleyip başlık açmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Yööö.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bu arada Erdal Beşikçioğlu gibi dik duran adam görmedim uzun zamandır. Hastayım o adama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 RamsesII said: Abi TR de zaten jeotermal enerjiden elektrik üretiminde bir seferberlik var.Çoğu firma bu işe girdi (karadeniz holding, zorlu vs). Teknik olarak maksimum enerji alınıp re-enjekte ediliyor yer altına.Sen bunu elektrik enerjisinde kullandıktan sonra tekrar ısıtmada kullanamazsın, limitleri geçemezsin. Ha geçersin de, fizibiliteye doğrudan etkisi olur.Kar amacı güden kuruluşlar daha fazla gelir elde etmektense bir aydını ısıtalım manisayı ısıtalım mı dicek? Teknik detaylara fazla girmek istemiyorum ama hakikaten ağzı olan konuşuyor, havaya sıkıyor arkadaş... 4 sayfanın hepsini okumadım ama şöyle bir durum var özellikle çıkan sıcak su kaynağına dönmeden önce seralarda kullanılılarak ciddi anlamda karlılık sağlanabiliyor. büyük holdinglerin jeotermale ve nükleere yöneldiğini enerji işindeki holdinglerden birinin hukuk departmanında çalışan bir arkadaştan duydum. hani rüzgar-güneş-hidroelektrik gerçekten kar getirmiyor. güneş enerjisine teşvik yüksek ancak bu sefer kullanım kapasitesi karlılığı oldukça düşürüyor. biyokütle de keza güneşle birlikte teşvikte zirvede ama onun da kaynak kullanımı açısından çok kritik bi yerde yapılmalı ki santrali fizibıl olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Çöl tarzı ekvatora yakın bölgelerde güneşin olabilitesi var da geri kalan heryere nükleer döşemek lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Fistan said: ee yani? ne yapmışlar adama taşlamışlar mı mahallede Fistan said: okulda dersi dinlemeyen adam dersi neden dinlemiyor? Fistan said: yani fizik kurallarını anlatırken ya da trigonometri anlatırken 16 yaşında böyle mi düşünüyordun bunları bize empoze etmeye çalışıyorlar diye Fistan said: ne demek istiyorsun tam olarak? insanlar gerçek bilgiyi neden araştırmıyor? mu demek istiyorsun şimdi nedir Fistan said: aklına takılan bişey yok yani ? çözdün durumu. Fistan said: sana bana kalmadıysa ne diye vakit harcatıyorsun bu adamları niye sevmiyorlar diye soru soruyorsun Fistan said: sorun gerizekalılık Fistan said: o gerizekalılığın sonucu Sadece bunları okudum çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 adam fistan siz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar