Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

figür boyama


df

Öne çıkan mesajlar

pvc figür parçalarından birinde gözü boyamayı unutmuşlar. sol taraftaki. nasıl bir boya pvc üzerinde düzgün kurur bilginiz var mı. dr da fln maket boyama setleri var küçük küçük tenekelerde. o boyalar iş görür mü sizce?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

su bazli veya enamel maket boyasi kullanicaksin, enamel tavsiye etmem daha once tecruben olmadigini goze alirsak cunki hata yapar tasirirsan duzeltemezsin kolay kolay. veya kolayina kacip ayni renk ince uclu bir permanent marker arayip sipsak halledebilirsin, ben bu tip ufak seyleri marker ile duzeltiyordum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@civcivhead yurtdışından zar zor getiriyoruz zaten. iade riskine hiç giremem. zaten 3 baş var ve en iyisi olduğu söylenemez. o yüzden bi şansımı deneyip boyayacağım.

bir de resimde büyük gözüküyo da 1 milim bir şey. cidden fırca ile bulaşabilir. dediğiniz gibi marker bakınayım en iyisi. çok sağolun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

görsel detayları pek algılayamıyorum. gerçek hayatta bile farketmiyorum ki animede farkedeyim =) 10 yıllık arkadaşımın göz rengini bilmem. hatta geçen hafta birçok kez gittiğim arkadaşa hediye alacaktım salonun rengini bile hatırlayamadım. =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...