df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 pvc figür parçalarından birinde gözü boyamayı unutmuşlar. sol taraftaki. nasıl bir boya pvc üzerinde düzgün kurur bilginiz var mı. dr da fln maket boyama setleri var küçük küçük tenekelerde. o boyalar iş görür mü sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 görür ama sağdaki daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 selilozik boya kullanmamanı tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 belki normali öyledir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 animede hiç gözünün beyaz olduğunu görmedim shanks'ın. 3. kafa var şu an figürde takılı olan o da kahverengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 iade et iğneyle del :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 su bazli veya enamel maket boyasi kullanicaksin, enamel tavsiye etmem daha once tecruben olmadigini goze alirsak cunki hata yapar tasirirsan duzeltemezsin kolay kolay. veya kolayina kacip ayni renk ince uclu bir permanent marker arayip sipsak halledebilirsin, ben bu tip ufak seyleri marker ile duzeltiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Marker ile daha kolay halledersin bence de. Fırça için o kadar küçük yerleri boyamak baya zor. Ahşap için markerler var kahverenginin tonlarında. Yapı marketlerde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 copicle boya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 @civcivhead yurtdışından zar zor getiriyoruz zaten. iade riskine hiç giremem. zaten 3 baş var ve en iyisi olduğu söylenemez. o yüzden bi şansımı deneyip boyayacağım. bir de resimde büyük gözüküyo da 1 milim bir şey. cidden fırca ile bulaşabilir. dediğiniz gibi marker bakınayım en iyisi. çok sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 öfkeli, ciddi olduğu hali yapmaya çalışmışlardır belki :) http://i1.ytimg.com/vi/cK9COs6UGzY/hqdefault.jpg http://media.animevice.com/uploads/0/4479/374157-untitled_21_super.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 sakin ahsap markeri kullanma! pvc dir bu hayatta olmaz buna. fircadanda korkmaya gerek yok maketcilerde bu tip ince isler icin satilan minnacik uclu fircalar var :D hile veriyim, ben kurdan evaya igne ucunu kullaniyorum bu tip seyler icin, sahane oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Kürdan çok iyi fikirmiş teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 dikkat ederim ona sağol. bu arada orjinal figüre bakayım bi büyük resimlere. gerçekten figür öleyse bozmayayım hiç. garip gelmişti ama belli olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 beyazmış harbiden. kızınca gözü beyaz oluyomuş demekki. dikkat etmemişim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 brown sharpie (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 akrilik boya ile boyayabilirsin modelcilerde var vs. enameli(o kücük teneke kutularda olan) inceltmesi zor elin yatkın değilse daha kolay batırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 dediydim normali odur diye bide boyasaydın keko gibi hahahfgsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ikisi kahverengi bu beyaz olunca kıllandım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kızınca değil hakiyi açınca beyaz oluyor, sen one piece seyretmeden mi aldın figürü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 görsel detayları pek algılayamıyorum. gerçek hayatta bile farketmiyorum ki animede farkedeyim =) 10 yıllık arkadaşımın göz rengini bilmem. hatta geçen hafta birçok kez gittiğim arkadaşa hediye alacaktım salonun rengini bile hatırlayamadım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar