Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğru insan

Anhora

Öne çıkan mesajlar

I am an outsider.
As my results of human behavior observation for years I've become that.
I'm enjoying living in a separate way from the world.
I'm looking a person who can see things beyond what society see.
A person who can see the observers.
I don't disturbed being alone but I'm worrying about cannot find that person rest of my life.
Sosyal ağlarda paylaş

Chicken translateinle dalga geçen witty ve edgy bi mesaj atayım diye düşündüm de vazgeçtim. Hayır o işler öyle değil, hayalindeki gibi bi insanla karşılaşmayacaksın. Karşılaşsan da o kız seni değer yargıların yüzünden sevmeyecek, onun yerine kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilen gerçek bi erkeğe gidecek. Yaşın genç, yol yakınken bu hatadan dön.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Chicken translateinle dalga geçen witty ve edgy bi mesaj atayım diye düşündüm de vazgeçtim. Hayır o işler öyle değil, hayalindeki gibi bi insanla karşılaşmayacaksın. Karşılaşsan da o kız seni değer yargıların yüzünden sevmeyecek, onun yerine kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilen gerçek bi erkeğe gidecek. Yaşın genç, yol yakınken bu hatadan dön.

Abi her insan böyle 3 5 sille yiyecek ki akıllansın. Hatadan dönemez. Bodoslama girecek hatanın içine hatta bile bile.

Arada içerken topic açarsa paylaşırız acısını lkjdasklj
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

O ilk kıvılcım..

Bir daha bulamamaktan çok korkuyor insan.

Doğru insanı bulamamaktan.

bence korkman gereken bu tip vurgular yapmak ve afedersin yarrak yarrak konuşmak.

bence şairane konuşmaktan ve üç noktanın 'gerisini siz anlayın' vurgusunu kullanmaktan kaçınmaya başlarsan hayatta daha düzgün ilişkilerin olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

abi bunu bizzat yaşadım aynen böyle oluyor.

hatta sonra böyle oluyor

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...