Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Shean said: ben paticik'in en genç üyesiyim abicim. gene benim fikirlerim daha oturaklı lolololololol ufaklık bi dur alkdjsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Çocukça davranıyorum bende, biraz irdelesek gerçek düşüncelerim bundan farklı bile çıkabilir. Hatta hüseyin kağıt fanı bile olabilirim asdfg yok o kadar da değil de. Çok şey öğrendim bu forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Dworgian said: Shean said: ben paticik'in en genç üyesiyim abicim. gene benim fikirlerim daha oturaklı lolololololol ufaklık bi dur alkdjsl bana ankara jargonu sökmez. şükrü gelsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 senko said: lem bi cocuğun maliyeti ne eski bir müdürüm şöyle didiydi geçen aylarda, "ikizlerin her biri yıllık 50k harcatıo" oradan yürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ikizin bir alana bir bedavadan kazancı bayağı iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Shean said: hepsini okumadım ama ivy'nin yazdıklarında bir görüşü haklı buluyorum. eğlenilecek-evlenilecek kız ayrımı yapılmamalıdır. eğlenilecek diye tabir ettiğiniz kızları bile kendinize aşık edip, o evlenilecek kız dediğininiz kızlarla aynı seviye-kişiliğe getirebilirsiniz. tamamiyle erkeğin elinde. -kızlarda bunu erkekler için yapabilir. onlarında elinde olan birşey- ya da zaman içinde "evleninecek kız" dediğiniz kızın aslında öyle olmadığı görülebilir no offense. öyle bir ayrım yapmıyorum bu arada. tabirlerle örneklendireyim diye şeyttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Shean said: Dworgian said: Shean said: ben paticik'in en genç üyesiyim abicim. gene benim fikirlerim daha oturaklı lolololololol ufaklık bi dur alkdjsl bana ankara jargonu sökmez. şükrü gelsin!!! angara jargonu yapsam "la bebe bi dur" derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Rasmon said: Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? Sen hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Rasmon said: Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? Arda Erel gibi adamsın Rasmon. Sana bir instagram hesabı açalım, böyle sözler yazar yazar paylaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bu kadar geyik yeter. Anhora'ya iki çift lafım var; Dert etme güzel kardeşim. Belli ki temiz saf bir delikanlısın. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Gün gelir fikirlerin kendiliğinden değişir, gün gelir karşına çıkan birisi değiştirir. Değişime açık ol, karakterinden ödün vermeden. Sağlam ol dik dur. Selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Rasmon said: Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? ben adamım valla. çok net. hani saçma bi laf var ya, "kızınızın sevgilisinin sizin gibi bir adam olduğunu düşününce gülümseyebiliyor musunuz?" diye evet ya bayağı evet lşkassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ivy said: Rasmon said: Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? Arda Erel gibi adamsın Rasmon. Sana bir instagram hesabı açalım, böyle sözler yazar yazar paylaşırsın. Instagramımı mı istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 wastyrx said: Rasmon said: Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? Sen hayırdır? Dalga geçiyorum hako :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Arda Erel diye googlelamayın arkadaşlar. Bileklerimi kestim ılık suyun içinden yazıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Rasmon said: Bu kadar geyik yeter. Anhora'ya iki çift lafım var; Dert etme güzel kardeşim. Belli ki temiz saf bir delikanlısın. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Gün gelir fikirlerin kendiliğinden değişir, gün gelir karşına çıkan birisi değiştirir. Değişime açık ol, karakterinden ödün vermeden. Sağlam ol dik dur. Selametle. Çok sağolasın. Bak ne güzel insanlar var forumda. Tabi daha öğreneceğimiz çok şey var, fikirlerimiz evrilecek. Karakterimiz yeni oturuyor. En azından direkleri sağlamlaştırmaya çalışıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 axedice said: Arda Erel diye googlelamayın arkadaşlar. Bileklerimi kestim ılık suyun içinden yazıyorum şu anda. http://www.turkiyegazetesi.com.tr/Resources/2014/7/14/170892_arda_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Rasmon said: ivy said: Rasmon said: Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? Arda Erel gibi adamsın Rasmon. Sana bir instagram hesabı açalım, böyle sözler yazar yazar paylaşırsın. Instagramımı mı istiyosun? Verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 DAT rayban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Sevmiyorum ben o tip insanları. Arda erel kim ya. Kızlara yaranmaya çalışan bir tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ivy said: Rasmon said: ivy said: Rasmon said: Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız? Arda Erel gibi adamsın Rasmon. Sana bir instagram hesabı açalım, böyle sözler yazar yazar paylaşırsın. Instagramımı mı istiyosun? Verir misin? Başım ağrıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 O adamın sözlerini paylaşıp tüm erkeklere gider koyan kızlar var olm. Sosyal medyadan gider yapmak üzerine bir deneme yazcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 axedice said: Arda Erel diye googlelamayın arkadaşlar. Bileklerimi kestim ılık suyun içinden yazıyorum şu anda. abi sorma. bir de adam yabancı tüm "quote" ve "saying" sitelerini takip edio. oradan türkçeleştirip yayınlıo öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Anhora said: Çok sağolasın. Bak ne güzel insanlar var forumda. Tabi daha öğreneceğimiz çok şey var, fikirlerimiz evrilecek. Karakterimiz yeni oturuyor. En azından direkleri sağlamlaştırmaya çalışıyorum ben. Ama şunu bil ki, bir yerde o şemsiye açılacak. Yoksa öğrenemio insan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar