Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğru insan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çocukça davranıyorum bende, biraz irdelesek gerçek düşüncelerim bundan farklı bile çıkabilir. Hatta hüseyin kağıt fanı bile olabilirim asdfg yok o kadar da değil de.

Çok şey öğrendim bu forumdan.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Shean said:

ben paticik'in en genç üyesiyim abicim. gene benim fikirlerim daha oturaklı lolololololol

ufaklık bi dur alkdjsl

bana ankara jargonu sökmez. şükrü gelsin!!!
Mesaj tarihi:
Shean said:

hepsini okumadım ama ivy'nin yazdıklarında bir görüşü haklı buluyorum. eğlenilecek-evlenilecek kız ayrımı yapılmamalıdır. eğlenilecek diye tabir ettiğiniz kızları bile kendinize aşık edip, o evlenilecek kız dediğininiz kızlarla aynı seviye-kişiliğe getirebilirsiniz. tamamiyle erkeğin elinde. -kızlarda bunu erkekler için yapabilir. onlarında elinde olan birşey-

ya da zaman içinde "evleninecek kız" dediğiniz kızın aslında öyle olmadığı görülebilir

no offense. öyle bir ayrım yapmıyorum bu arada. tabirlerle örneklendireyim diye şeyttim
Mesaj tarihi:
Shean said:

Dworgian said:

Shean said:

ben paticik'in en genç üyesiyim abicim. gene benim fikirlerim daha oturaklı lolololololol

ufaklık bi dur alkdjsl

bana ankara jargonu sökmez. şükrü gelsin!!!

angara jargonu yapsam "la bebe bi dur" derdim
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız?

Arda Erel gibi adamsın Rasmon. Sana bir instagram hesabı açalım, böyle sözler yazar yazar paylaşırsın.
Mesaj tarihi:
Bu kadar geyik yeter.

Anhora'ya iki çift lafım var;

Dert etme güzel kardeşim. Belli ki temiz saf bir delikanlısın. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Gün gelir fikirlerin kendiliğinden değişir, gün gelir karşına çıkan birisi değiştirir. Değişime açık ol, karakterinden ödün vermeden. Sağlam ol dik dur. Selametle.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

ben adamım valla. çok net.

hani saçma bi laf var ya, "kızınızın sevgilisinin sizin gibi bir adam olduğunu düşününce gülümseyebiliyor musunuz?" diye

evet ya bayağı evet lşkassak
Mesaj tarihi:
ivy said:

Rasmon said:

Arda Erel gibi adamsın Rasmon. Sana bir instagram hesabı açalım, böyle sözler yazar yazar paylaşırsın.

Instagramımı mı istiyosun?
Mesaj tarihi:

Rasmon said:

Bu kadar geyik yeter.

Anhora'ya iki çift lafım var;

Dert etme güzel kardeşim. Belli ki temiz saf bir delikanlısın. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Gün gelir fikirlerin kendiliğinden değişir, gün gelir karşına çıkan birisi değiştirir. Değişime açık ol, karakterinden ödün vermeden. Sağlam ol dik dur. Selametle.

Çok sağolasın. Bak ne güzel insanlar var forumda.

Tabi daha öğreneceğimiz çok şey var, fikirlerimiz evrilecek. Karakterimiz yeni oturuyor. En azından direkleri sağlamlaştırmaya çalışıyorum ben.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Arda Erel diye googlelamayın arkadaşlar. Bileklerimi kestim ılık suyun içinden yazıyorum şu anda.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/Resources/2014/7/14/170892_arda_1.jpg
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

ivy said:

Rasmon said:

Verir misin?
Mesaj tarihi:
ivy said:

Rasmon said:

ivy said:

Rasmon said:

Verir misin?

Başım ağrıyo.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Arda Erel diye googlelamayın arkadaşlar. Bileklerimi kestim ılık suyun içinden yazıyorum şu anda.

abi sorma. bir de adam yabancı tüm "quote" ve "saying" sitelerini takip edio. oradan türkçeleştirip yayınlıo öf.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Çok sağolasın. Bak ne güzel insanlar var forumda.

Tabi daha öğreneceğimiz çok şey var, fikirlerimiz evrilecek. Karakterimiz yeni oturuyor. En azından direkleri sağlamlaştırmaya çalışıyorum ben.

Ama şunu bil ki, bir yerde o şemsiye açılacak. Yoksa öğrenemio insan =)
  • Yeni Oluştur...