Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğru insan

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Shean said:

hepsini okumadım ama ivy'nin yazdıklarında bir görüşü haklı buluyorum. eğlenilecek-evlenilecek kız ayrımı yapılmamalıdır. eğlenilecek diye tabir ettiğiniz kızları bile kendinize aşık edip, o evlenilecek kız dediğininiz kızlarla aynı seviye-kişiliğe getirebilirsiniz. tamamiyle erkeğin elinde. -kızlarda bunu erkekler için yapabilir. onlarında elinde olan birşey-

ya da zaman içinde "evleninecek kız" dediğiniz kızın aslında öyle olmadığı görülebilir

no offense. öyle bir ayrım yapmıyorum bu arada. tabirlerle örneklendireyim diye şeyttim
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar geyik yeter.

Anhora'ya iki çift lafım var;

Dert etme güzel kardeşim. Belli ki temiz saf bir delikanlısın. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Gün gelir fikirlerin kendiliğinden değişir, gün gelir karşına çıkan birisi değiştirir. Değişime açık ol, karakterinden ödün vermeden. Sağlam ol dik dur. Selametle.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Bu kadar geyik yeter.

Anhora'ya iki çift lafım var;

Dert etme güzel kardeşim. Belli ki temiz saf bir delikanlısın. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Gün gelir fikirlerin kendiliğinden değişir, gün gelir karşına çıkan birisi değiştirir. Değişime açık ol, karakterinden ödün vermeden. Sağlam ol dik dur. Selametle.

Çok sağolasın. Bak ne güzel insanlar var forumda.

Tabi daha öğreneceğimiz çok şey var, fikirlerimiz evrilecek. Karakterimiz yeni oturuyor. En azından direkleri sağlamlaştırmaya çalışıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

ivy said:

Rasmon said:

Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız?

Arda Erel gibi adamsın Rasmon. Sana bir instagram hesabı açalım, böyle sözler yazar yazar paylaşırsın.

Instagramımı mı istiyosun?

Verir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

Rasmon said:

ivy said:

Rasmon said:

Her kızla evlenilir, her kızla eğlenilir. Önemli olan siz adam mısınız?

Arda Erel gibi adamsın Rasmon. Sana bir instagram hesabı açalım, böyle sözler yazar yazar paylaşırsın.

Instagramımı mı istiyosun?

Verir misin?

Başım ağrıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Çok sağolasın. Bak ne güzel insanlar var forumda.

Tabi daha öğreneceğimiz çok şey var, fikirlerimiz evrilecek. Karakterimiz yeni oturuyor. En azından direkleri sağlamlaştırmaya çalışıyorum ben.

Ama şunu bil ki, bir yerde o şemsiye açılacak. Yoksa öğrenemio insan =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...