dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 şimdi daha öncede yazmıştım bizim kocaeli de 2 tane bayan giyim mağazası var (bu arada bunlara hala adam akıllı bi erp bulamadım) neyse şu sıralar internet sitesi kurmayı planlıyorum aynı zamanda buradan da satış yapacağız. http://www.ticimax.com/ şöyle bir yer var direkt her şeyi yapıyor hiç deneyen var mı? ya da farklı bi yer tavsiye edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bootstrap mı o site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 id ve classlar tutuyor, muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Yani ? Bootstrap kullandilarsa kotudur gibi bi cikarim yapmayalim plz zira standartlar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ben kurarken ticimax hiç güven vermemişti. T-soft'tan aldım yani sorunları oldu ama hızlıca yardımcı oldular, teknik servisi vs. yerinde fiyatlar uygun gelirse yönlendirebilirim de indirim vs. konuşabilirim adamlarla. benim satış temsilcimle sonradan yakınlaştık bayağı vs. yıllık ücreti var işte tici de var mıydı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 zaten kullanmamışlar ki bootstrap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 çıkarım yapmadım meraktan sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Esnaf said: zaten kullanmamışlar ki bootstrap ? kullanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bootstrap candır.Mobilde falan ağzı yüzü kaymıyor sitenin. Keşke tüm e-ticaret siteleri bootstrap kullansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 mobilde ağzı yüzü kaymaması için bootstrap kullanıyorsanız zaten sdıfjsdg neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 tsoft en iyi deniliyor bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 O fiyatlar yıllıksa bizim ajans benzer fiyata "açık kaynak kod" teslim olacak şekilde istediğiniz standartlarda ve size özel geliştirmeler de yaparak e-ticaret sitesi kuruyor. O fiyatlar aylıksa direk bizi ara :) Yıl sonunda kendinize ait bir sistem olacak tekrar aynı ücreti ödemek zorunda kalmazsınız. Bu paket yazılım o dediğiniz için ilave astronomik ücret ödemeniz gerekir gibi bir durumla karşılamazsınız. Her aradığınızda lütfen hattan ayrılmayın 12. sıradasınız gibi bir durum olmaz. vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 WaNTeD said: mobilde ağzı yüzü kaymaması için bootstrap kullanıyorsanız zaten sdıfjsdg neyse Siz kimsenin bilmedigi css e alternatif bir teknoloji kullaniyorsunuz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 evet media queries ve percent zaman zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar