Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 senelik oyunculara ödül

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/january/MiniOrcRiderStatue.jpg

http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/january/OrcRiderStatueBase.jpg

10 seneliklerin adreslerine şunu göndermeye başlamışlar :D

Değişik bir hareket eeheh
Mesaj tarihi:
Players who are eligible have received an email at the address listed on their Battle.net accounts. If you did not receive that email, your account is not eligible for this gift.

These gifts were sent to physical addresses of eligible registered Battle.net accounts. To be eligible for this gift, a player must have created a World of Warcraft account within 60 days of the game’s release in America or Europe. Eligible players in America have received tracking information for the shipment of the gift.
Mesaj tarihi:
tr'ye yollamazlar zaten
adreslerde sokaklarda bi ton türkçe karakter var uğraşmazlar gibi çokta güzel bişi değilmiş iyi bişi olsa ebayden alınırdı
Mesaj tarihi:
Eligible players in Europe will receive tracking information when your gifts are sent throughout the month. If the shipping address in the email is incorrect, you will need to contact us with the updated address.
Mesaj tarihi:
Benim account beta dan beri var, hem US hem EU launchlarına katıldım hauea bakalım gelecek mi. Blizzstore danda yığınla şey aldım geldi (kitap, bardak vs) eh bir zahmetgelsin.

askerlik arası verdim bir ara =p ama millet ben kesintisiz oynamadım yinede geldi felan yazmış forumda.
Mesaj tarihi:
su anda kimleri nasi lsectikleri belli degil, bri belli olsun o zaman kiyamet kopucak zaten, butun oyuncular bize niye yok diye aglamaya baslicaklar sonra blizz herkese dagitmanin yollarini arayip formuller bulucak, store dan satmaya baslicak vs vs vs
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

18.04.2005'te başlamışım, TR'de olduğumuz için gelmezse ayıp, yok 2 3 ayla kaçırdıysam gene ayıp, baya 1 sene ile kaçtıysa zaten yapacak bişi yok :).

Eğer gerekliliklerde değişiklik yapmazlarsa sen 7 gün ile kaybetmiş durumdasın. Harbi ayıp olmuş.

11 Şubat oyunun çıkış tarihi, 60 gün içinde hesap açanlar diyorlar, bu da 11 nisan öncesi anlamına geliyor.
  • Yeni Oluştur...