Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/january/MiniOrcRiderStatue.jpg http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/january/OrcRiderStatueBase.jpg 10 seneliklerin adreslerine şunu göndermeye başlamışlar :D Değişik bir hareket eeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 10 yıl önce almıştım sonra 6 yıl sonra başlamıştım oyuna banada gönderirlermi acaba aslkfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 amerika içine herhalde sadece? hangi ülkeleri kapsıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 kesintisiz subs mı istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Players who are eligible have received an email at the address listed on their Battle.net accounts. If you did not receive that email, your account is not eligible for this gift. These gifts were sent to physical addresses of eligible registered Battle.net accounts. To be eligible for this gift, a player must have created a World of Warcraft account within 60 days of the game’s release in America or Europe. Eligible players in America have received tracking information for the shipment of the gift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 tr'ye yollamazlar zaten adreslerde sokaklarda bi ton türkçe karakter var uğraşmazlar gibi çokta güzel bişi değilmiş iyi bişi olsa ebayden alınırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yollar turkiyeye niye yollamasin, store dan aldigim figurler gayet geldi yani amerikadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Eligible players in Europe will receive tracking information when your gifts are sent throughout the month. If the shipping address in the email is incorrect, you will need to contact us with the updated address. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 çok kıskandım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Benim account beta dan beri var, hem US hem EU launchlarına katıldım hauea bakalım gelecek mi. Blizzstore danda yığınla şey aldım geldi (kitap, bardak vs) eh bir zahmetgelsin. askerlik arası verdim bir ara =p ama millet ben kesintisiz oynamadım yinede geldi felan yazmış forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bnet support o 60 days şeyinden başka requirements da var demiş ama post uçmuş galiba bulamadım nedir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Tr ye geliyosa bana da gelmesi lazım. Betadan beri oynuyorum ayıp ederler sadsfsssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 subs lazım sanırım. oyle yazıyordu wowhead'de. 10 yıllık subs da saglam fanboyluk sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 1.7 ye kadar basliyamadigim icin eligible degilim ya :( gerci allahin orcu, gelse bile kutusunda saklairm yani saga sola koyup goz zevkimi bozamam hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 en aşa bi toplamda 8 senelik subs istiyorlardır bence. 10 sene direkt kesintisiz sub istemiyordur kesin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Nerden bakıyoruz :) 2 sene önce bıraktıydım gelirmi bana da acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 su anda kimleri nasi lsectikleri belli degil, bri belli olsun o zaman kiyamet kopucak zaten, butun oyuncular bize niye yok diye aglamaya baslicaklar sonra blizz herkese dagitmanin yollarini arayip formuller bulucak, store dan satmaya baslicak vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 herkese niye dagitsinlar, oyun ciktiginda acilan hede hodo ay sub yapmis acclara veriyoruz der gecer, tatava yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 18.04.2005'te başlamışım, TR'de olduğumuz için gelmezse ayıp, yok 2 3 ayla kaçırdıysam gene ayıp, baya 1 sene ile kaçtıysa zaten yapacak bişi yok :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://i.imgur.com/t1wPA7l.jpg ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Release 60 gün içinde sub açan ve 10 yıl süre boyunca yıl başına 30 günden fazla ara vermeyenlere yollanıyor bu. Patide var mı sağlayan acaba? Burada çıkmazsa hiçbir yerde çıkmaz Tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bende iki acc var bakalım gelcekmi mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 o kadar sub yapmadım kayıt tarihi mayıs 2005 zaten :P vermezler gibi bana subda 4-5 yıl ara vardır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Laurelin said: gerci allahin orcu, gelse bile kutusunda saklairm yani saga sola koyup goz zevkimi bozamam hic Lo'Gosh bunu beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 yekeyeke said: 18.04.2005'te başlamışım, TR'de olduğumuz için gelmezse ayıp, yok 2 3 ayla kaçırdıysam gene ayıp, baya 1 sene ile kaçtıysa zaten yapacak bişi yok :). Eğer gerekliliklerde değişiklik yapmazlarsa sen 7 gün ile kaybetmiş durumdasın. Harbi ayıp olmuş. 11 Şubat oyunun çıkış tarihi, 60 gün içinde hesap açanlar diyorlar, bu da 11 nisan öncesi anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar