Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 13 saat önce, GERGE dedi ki: PS. Emülasyon kelimesini TDK'nın "öykünücü" olarak çevirdiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordum ama bilmemeye devam ederim, bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 3 saat önce, Scalanova dedi ki: Lost ark technical alpha runs from now until June 16th, 2021 Hala acik mi ki? Değilmiş ya, bana da aldırdılar bi' gazla gece gece Yani steamden aldım; ea, beta, alpha falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Gec kalmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 İade et abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar