Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Abi siz niye kendi companionunuzu yaratmiyosunuz innde?

Diger complar gelene kadar yaninizda durcak

ben companion npcler olmadan hikaye elementleri kaciracagim korkusu ile sadece bir tane tank yaratmistim. companion larda istedigin setup ve sira ile de gelmiyor. inn git gel yapmak istememistim.

meger zaten oyle npc trigger uzerinden donen bir hikaye orgusu yokmus. bosuna gezmisim eksik kisi ile o kadar saat.
Sosyal ağlarda paylaş

yok kaybolmuyorlarda. companion yaratsan bile 6 kişi level 3 orada zorlayabilir. ben 4 kişi girmiştim o temple'a shadow'lar kesiliyor, o ilk kattaki king falan da problem değil. ama alttaki shade'ler paso vuruyorum missliyordu axedice onu demiş. orada hakkaten bi dizayn hatası var. zaten lvl4 giriyorsan kesersin. 3 kastırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Ben Lighthouse'da zorlandım

Artık shade midir shadow mudur, çoğalıp duruyolar savaş boyunca. Oyunu iyi oynamak ile oyunu geçecek party setupına sahip olmak farklı şeyler, ben partymi oyunu geçmeye yönelik oluşturmaya mecbur olmamalıyım.

biraz icewind dale kafasi var iste bu oyunda
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Ben Lighthouse'da zorlandım

Artık shade midir shadow mudur, çoğalıp duruyolar savaş boyunca. Oyunu iyi oynamak ile oyunu geçecek party setupına sahip olmak farklı şeyler, ben partymi oyunu geçmeye yönelik oluşturmaya mecbur olmamalıyım.

shade'leri önce öldürüyosun abi işte
ama evet lighthouse zordu
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Oyun güzel mi ? BG2'yle büyümüş ve sayısız kere bitirmiş biri olarak soruyorum :)

senden daha cok bg2 bitirmis biri olarak soyluyorum

beni baydi

hikaye ilginc gozukuyor ama sarmiyor
npcler cok kotu
classlar tatmin etmiyor
gameplayin infinity oyunlari ile alakasi yok. daha cok dragon age gibi

bu oyunu en cok bekleyenlerden biriydim ama 1. acti bitiresim bile gelmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

dolayisi ile kalite olarak da bg1 ile bg2 arasinda bir yerde kaldigini dusunuyorum. bence bu yine de guzel bir oyun demek.

Şuna katılıyorum. Bi de hikaye direk MotB hatırlattı bana nedense. Bi de önceki sayfalarda söz edilmişti, karakterler bg1-2 deki gibi saçma sapan yerlere takılıyorlar koşarken diye de, yok be abi, bg2 de kanser oluyodum bunda bi iki ufak şey hariç hiç takılmadılar nerdeyse, akıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

hero edition normal olan mi nedir? champion ve royal varmis bi de ama farklari ne yazmiyor. fiyat farkini koymus. nedenini yazmamis. fiyat da 24 dolaresmis pislik adam.

yaziyormus her bi bok.
kaede de su doktu resmen son postuyla. rahatladim. az kalsin bosa harciyodum 25dolari.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...