Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 6 kisi giriyosun ama oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Shadeler yumurtluyo sanirim onlari ve shade olunce despawn oluyolar o yuzden shade in birine hizli burst en mantikli strateji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Esh said: 6 kisi giriyosun ama oraya yo 6 kişi girmiyorsun 3 kişi giriyorsun. ha diğer haritalardan companion'ları alıp geri gelip girersen zaten 1-3 level dungeon olmaktan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Abi siz niye kendi companionunuzu yaratmiyosunuz innde? Diger complar gelene kadar yaninizda durcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Esh said: Abi siz niye kendi companionunuzu yaratmiyosunuz innde? Diger complar gelene kadar yaninizda durcak ben companion npcler olmadan hikaye elementleri kaciracagim korkusu ile sadece bir tane tank yaratmistim. companion larda istedigin setup ve sira ile de gelmiyor. inn git gel yapmak istememistim. meger zaten oyle npc trigger uzerinden donen bir hikaye orgusu yokmus. bosuna gezmisim eksik kisi ile o kadar saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Premade npc gelince gruba alirken yarattigini dismiss ediyosun zaten, sonra kalede yasiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Esh said: Premade npc gelince gruba alirken yarattigini dismiss ediyosun zaten, sonra kalede yasiyolar kale questini yapmadiysan kaybolmuyorlar mi? bu arada yukarikdakini editlemistim inn deki party managementi hatirlayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kaleden once 6 layamiyosun npc yi abi. Yani 6 larsan da duruyolar, bi yere giderken party change ekrani geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ha ok. bosuna dolasmisim mal mal gibi. eh be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yok kaybolmuyorlarda. companion yaratsan bile 6 kişi level 3 orada zorlayabilir. ben 4 kişi girmiştim o temple'a shadow'lar kesiliyor, o ilk kattaki king falan da problem değil. ama alttaki shade'ler paso vuruyorum missliyordu axedice onu demiş. orada hakkaten bi dizayn hatası var. zaten lvl4 giriyorsan kesersin. 3 kastırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 shadelerin ilacı o levellarda Whisper of Yenwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bi de yemek yiyip girin. Rest bonusla falan yardiriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bahsi geçen durumlarla hiç karşılaşmadım lan başka oyundan bahsediyosunuz sanki suratımı sürüyerek geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ben Lighthouse'da zorlandım Artık shade midir shadow mudur, çoğalıp duruyolar savaş boyunca. Oyunu iyi oynamak ile oyunu geçecek party setupına sahip olmak farklı şeyler, ben partymi oyunu geçmeye yönelik oluşturmaya mecbur olmamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 öyle bir mecburiyet olduğunu sanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Nigger_of_the_sand said: Ben Lighthouse'da zorlandım Artık shade midir shadow mudur, çoğalıp duruyolar savaş boyunca. Oyunu iyi oynamak ile oyunu geçecek party setupına sahip olmak farklı şeyler, ben partymi oyunu geçmeye yönelik oluşturmaya mecbur olmamalıyım. biraz icewind dale kafasi var iste bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 birkac sayfa okudum ve erekte oldum. alcam ve oynayamiycam heralde. kac para bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 60 eur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Nigger_of_the_sand said: Ben Lighthouse'da zorlandım Artık shade midir shadow mudur, çoğalıp duruyolar savaş boyunca. Oyunu iyi oynamak ile oyunu geçecek party setupına sahip olmak farklı şeyler, ben partymi oyunu geçmeye yönelik oluşturmaya mecbur olmamalıyım. shade'leri önce öldürüyosun abi işte ama evet lighthouse zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 lighthouse kaçıncı actte ya, ben daha gelmedim mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bingildak said: 60 eur 60tl degil miydi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ştt ses etme, sadece kuul çoçuklar olarak oynayalım asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Wispy said: Oyun güzel mi ? BG2'yle büyümüş ve sayısız kere bitirmiş biri olarak soruyorum :) senden daha cok bg2 bitirmis biri olarak soyluyorum beni baydi hikaye ilginc gozukuyor ama sarmiyor npcler cok kotu classlar tatmin etmiyor gameplayin infinity oyunlari ile alakasi yok. daha cok dragon age gibi bu oyunu en cok bekleyenlerden biriydim ama 1. acti bitiresim bile gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Namessar said: dolayisi ile kalite olarak da bg1 ile bg2 arasinda bir yerde kaldigini dusunuyorum. bence bu yine de guzel bir oyun demek. Şuna katılıyorum. Bi de hikaye direk MotB hatırlattı bana nedense. Bi de önceki sayfalarda söz edilmişti, karakterler bg1-2 deki gibi saçma sapan yerlere takılıyorlar koşarken diye de, yok be abi, bg2 de kanser oluyodum bunda bi iki ufak şey hariç hiç takılmadılar nerdeyse, akıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 hero edition normal olan mi nedir? champion ve royal varmis bi de ama farklari ne yazmiyor. fiyat farkini koymus. nedenini yazmamis. fiyat da 24 dolaresmis pislik adam. yaziyormus her bi bok. kaede de su doktu resmen son postuyla. rahatladim. az kalsin bosa harciyodum 25dolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar